Tribute to EKV

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
dina_arajevo

#1 Tribute to EKV

Post by dina_arajevo »

Nakon godinu dana opet Tribute to EKV u Sarajevu.
Tribute che biti 27.-petak naravno aprila u Domu mladih,nastupache band Krug,a sve o njima mozhete saznati na njihovom sajtu http://www.krugekv.com
Pored odlichne svirke (vjerujte mi na rijech,imala sam ih vech priliku gledati i slushati),biche uprilichena i promocija knjige tj. Milanove monografije Dechak iz vode. Kao i video projekcija spotova i koncerata EKV-a,a mozhda i izlozhba njihovih fotografija,jer to josh uvijek nije sigurno. A,da vjerovatno che se,pored monografije mochi kupiti i CD EKV revisited koji je Firchie nedavno izdao i koji fenomenalno zvuchi,a spot za pjesmu Siguran mozhete vidjeti u muzichkoj emisiji Fade in koja se emituje na BHT1. :-D
Cijena ulaznice za tribute che biti 5 KM. :-D
P.S. Potkrala mi se mala greshka kad sam se registrovala,pa sam umjesto dina_sarajevo,postala dina_arajevo,kad je neko smotan smotan je.
rikardoreis

Post by rikardoreis »

mozda potegnem da sarajeva...kad vec pravu katarinu nisam gledao.
van Basten

Post by van Basten »

Djeluje vrlo privlačno...
koma

Post by koma »

ja sam cuo da je 28. !? Koji je pravi datum? Na site-u grupe fkt pise 27...
van Basten

Post by van Basten »

Već ima i reklamnih plakata po gradu i piše 27.04.
dina_arajevo

Post by dina_arajevo »

Rikardoreis biche super ako uspijesh zapaliti,jer u bandu sviraju i chlanovi EKV-a,bubnjar Marko Milivojevich i basista Dragisha Uskokovich-Chima,a pjeva Tanja Jovichevich (Oktobar 1864) koja iako nikada nije bila sluzhbeni chlan, pjevala je prateche vokale na skoro svim albumima, a nastupala je na koncertima koji su bili u periodu od 1990. godine.
A ako ti neshto znachi ni ja nisam imala priliku da gledam i slusham kompletnu katarinu.
koma,svirka je 27.4.,kao shto i pishe na sajtu banda mada je i 28. bio u opciji,kao shto je van Basten napisao po gradu su vech plakati na kojima pishe da je 27.
Uglavnom nadam se da che nas biti bar 5000 sa dignutim chashama...
Post Reply