Osim vode, hrane i vazduha
Tri stvari?
Moderator: anex
- Dori
#1 Tri stvari?
Osim vode, hrane i vazduha
- lolita_xx
jesam, al cekam da padne cijenamobsterc wrote:jel' se to meni cini, il' to mi imamo nesto zajednickololita_xx wrote:takodjermobsterc wrote:sex ujutro
sex popodne
sex navece![]()
![]()
ti si ona sto je telefon trazila jel'da...7390.. vidim ja poznato...
- mobsterc
pala je cijena... koliko ti odgovara, hoces polovnulolita_xx wrote:jesam, al cekam da padne cijenamobsterc wrote:jel' se to meni cini, il' to mi imamo nesto zajednickololita_xx wrote: takodjer![]()
ti si ona sto je telefon trazila jel'da...7390.. vidim ja poznato...
ima tu nekih opcija
i tako, telefoni su jedna od stvari bez koje ne mogu zamisliti dnevni zivot
- mobsterc
onda si oduzmi zvot... pa ne mozes biti tako pesimisticna... dobit ces garanciju, ako nista tih 7 danalolita_xx wrote:ma ne mogu ni ja, al taj tel sam platila 800km, i ukrali mi, nisam nosila ni sedmicu.. a polovan me strah uzeti
sta ako ne bude radio za sedam dana..sta onda??
ma dobro, ima svega ovdje u bih pa te donekle i razumijem, pokazem ti gdje zivim, studiram, izlazim na kafu pa da se mozes osvetiti u slucaju kvara
a puno si ga platila kada si god kupila...
- lolita_xx
morat cu 'radit' jednu noc, pa cu onda kupitimobsterc wrote:onda si oduzmi zvot... pa ne mozes biti tako pesimisticna... dobit ces garanciju, ako nista tih 7 danalolita_xx wrote:ma ne mogu ni ja, al taj tel sam platila 800km, i ukrali mi, nisam nosila ni sedmicu.. a polovan me strah uzeti
sta ako ne bude radio za sedam dana..sta onda??![]()
ma dobro, ima svega ovdje u bih pa te donekle i razumijem, pokazem ti gdje zivim, studiram, izlazim na kafu pa da se mozes osvetiti u slucaju kvara![]()
- lolita_xx
to je najvaznije da mi pokazeslolita_xx wrote:morat cu 'radit' jednu noc, pa cu onda kupitimobsterc wrote:onda si oduzmi zvot... pa ne mozes biti tako pesimisticna... dobit ces garanciju, ako nista tih 7 danalolita_xx wrote:ma ne mogu ni ja, al taj tel sam platila 800km, i ukrali mi, nisam nosila ni sedmicu.. a polovan me strah uzeti
sta ako ne bude radio za sedam dana..sta onda??![]()
ma dobro, ima svega ovdje u bih pa te donekle i razumijem, pokazem ti gdje zivim, studiram, izlazim na kafu pa da se mozes osvetiti u slucaju kvara![]()
- mobsterc
pa eto moze gdje radim... isto je to mjestololita_xx wrote:to je najvaznije da mi pokazeslolita_xx wrote:morat cu 'radit' jednu noc, pa cu onda kupitimobsterc wrote: onda si oduzmi zvot... pa ne mozes biti tako pesimisticna... dobit ces garanciju, ako nista tih 7 dana![]()
- lolita_xx
a sta bi bilo steta, da te trazim ili ne trazim?? da obrazlozim pitanjemobsterc wrote:to ti odlucislolita_xx wrote:da te trazim ili ne trazim??ubit ce nas dena...
![]()
zachatavanje...pa mi bez ovoga ne mozemo u svakodnevnicitako da smo jos uvijek na temi
- mobsterc
razumio sam ja pitanje i to je odgovorlolita_xx wrote:a sta bi bilo steta, da te trazim ili ne trazim?? da obrazlozim pitanjemobsterc wrote:to ti odlucislolita_xx wrote:da te trazim ili ne trazim??ubit ce nas dena...
![]()
zachatavanje...pa mi bez ovoga ne mozemo u svakodnevnicitako da smo jos uvijek na temi
a mozda bi bila steta i ako ne uzmes telefon da me ne potrazis, ko ce to znat'
- lolita_xx
ne znam sta propustammobsterc wrote:razumio sam ja pitanje i to je odgovorlolita_xx wrote:a sta bi bilo steta, da te trazim ili ne trazim?? da obrazlozim pitanjemobsterc wrote: to ti odlucis![]()
ako uzmes telefon, odlucis da li ce se 'pokvariti' ili ako se stvarno pokvari da se 'nije' pokvario
![]()
a mozda bi bila steta i ako ne uzmes telefon da me ne potrazis, ko ce to znat'