Tri rečenice na turskom

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Toffee karamela

#1 Tri rečenice na turskom

Post by Toffee karamela »

Molim bilo koga ko zna turski jezik, ako bi bio ljubazan da mi prevede ove tri rečenice. Zabrljala sam, naime nešto s downloadom jednog filma, ovdje se objašnjava u čemu je kvar ali ja ne znam šta ljudi kažu.

Vječno zahvalna.
Evo tih rečenica:
1) çok teşekkürler, ama 8. parça eksik

2) dostum bu filmi veren sitelerde hep 7 part 2 tane 6 part ben birini koydum iki kere upload yapılmış bi kontrol et başka bi hata falan olmasın
yada dediğin gibi part 6 2 kere upload edilmiş belki part 8 yerine yalnışlıkla part altı upload edilmişse haklıda olabilirsin sen dediğim gibi kontrol et cevabı bildir

3) üstad, öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. kontrol ettim, gene aynı.
zaten tüm dosyaların boyutu aynı (98078 mb), bildiğim kadarıyla son partın dosya boyutunun farklı olması gerekiyor. bu da son partın yüklenmediğini düşündürdü bana.
kolay gelsin

Dobro možda imaju i četiri :) . Molim nemojte me samo zezati, ne znam ni riječi turskog,i bilo bi lako.
Bosanac sa dna kace

#2 Re: Tri rečenice na turskom

Post by Bosanac sa dna kace »

uh pa to se placa
ukratko nista vazno
1.hvala puno, ali osmi dio nedostaje
2. i 3. recenica raspravljaju cini mi se da je najbitnije to sto u 3. kaze da je format zadnjeg dijela treba da bude uvijek razlicit...
eto tolko ukratko na prvi pogled
frla

#3 Re: Tri rečenice na turskom

Post by frla »

Toffee karamela wrote:Molim bilo koga ko zna turski jezik, ako bi bio ljubazan da mi prevede ove tri rečenice. Zabrljala sam, naime nešto s downloadom jednog filma, ovdje se objašnjava u čemu je kvar ali ja ne znam šta ljudi kažu.

Vječno zahvalna.
Evo tih rečenica:
1) çok teşekkürler, ama 8. parça eksik

2) dostum bu filmi veren sitelerde hep 7 part 2 tane 6 part ben birini koydum iki kere upload yapılmış bi kontrol et başka bi hata falan olmasın
yada dediğin gibi part 6 2 kere upload edilmiş belki part 8 yerine yalnışlıkla part altı upload edilmişse haklıda olabilirsin sen dediğim gibi kontrol et cevabı bildir

3) üstad, öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim. kontrol ettim, gene aynı.
zaten tüm dosyaların boyutu aynı (98078 mb), bildiğim kadarıyla son partın dosya boyutunun farklı olması gerekiyor. bu da son partın yüklenmediğini düşündürdü bana.
kolay gelsin

Dobro možda imaju i četiri :) . Molim nemojte me samo zezati, ne znam ni riječi turskog,i bilo bi lako.
Imaš Google translator loše prevodi ali se može razumjeti smisao samo klikni na: http://translate.google.com/
Toffee karamela

#4 Re: Tri rečenice na turskom

Post by Toffee karamela »

Bosanac sa dna kace wrote:uh pa to se placa
ukratko nista vazno
1.hvala puno, ali osmi dio nedostaje
2. i 3. recenica raspravljaju cini mi se da je najbitnije to sto u 3. kaze da je format zadnjeg dijela treba da bude uvijek razlicit...
eto tolko ukratko na prvi pogled
Da znam da se plaća i rado bih platila ali ne mogu sad tražit nekog zbog tri rečenice, a u komšiluku mi niko ne zna...Bilo bi smiješno :)
Post Reply