ma to je glupost..ono je unaprijed snimljen "clip" kojim se sluzila ako se ne varam i HVB banka kada su poseli sa kreditima bez ziranata.
Tri prsta Nove banjalucke banke!
Moderator: anex
-
Pearl
c c c c
stocaru stocaru.....
pa zar i ti sine brute nacionalizam prosipas
ja se od te HVB (:lol: ) reklame jezim mjesecima (mozda i godinama)... gluplja cak i od Bonux "mužića i pametne ženice"

stocaru stocaru.....
ja se od te HVB (:lol: ) reklame jezim mjesecima (mozda i godinama)... gluplja cak i od Bonux "mužića i pametne ženice"
-
Grom iz vedra neba
Pearl wrote:c c c c
stocaru stocaru.....pa zar i ti sine brute nacionalizam prosipas
![]()
![]()
Kako ide ona reklama, nesto u stilu: Pardon samo izvolite
Bogu plakat.
-
Pearl
pa hajd, bar je cura lijepa:)
najkrvavije reklame: kad sin isprlja odjecu, tako da bude crna a mama ga samo pomilki po glavi i ode da opere sve cudesnim detrdzentom...
ja samo pomislim kako bi mene moja mama docekala da se takva pojavim:-)

najkrvavije reklame: kad sin isprlja odjecu, tako da bude crna a mama ga samo pomilki po glavi i ode da opere sve cudesnim detrdzentom...
ja samo pomislim kako bi mene moja mama docekala da se takva pojavim:-)
- Chopper_Horrace
haha
dobroje dobro:)
Ja gledam onu reklamu i kontam na nesta drugo,
da sam zastupnik Mercedesa odmah bih tuzio pomenute banke - pa zar da Mercedes zakaze ljudi, prava antireklama za Merdzu
Hajd nek ih neko tuzi iz Mercedesa da vise ne moramo gledati tu reklamu...
dobroje dobro:)
Ja gledam onu reklamu i kontam na nesta drugo,
da sam zastupnik Mercedesa odmah bih tuzio pomenute banke - pa zar da Mercedes zakaze ljudi, prava antireklama za Merdzu
Hajd nek ih neko tuzi iz Mercedesa da vise ne moramo gledati tu reklamu...
-
Pearl
stochar wrote:reklama jeste debilna, ali je meni na top listi najdebilnijih ona s babom:Pearl wrote:c c c c
stocaru stocaru.....pa zar i ti sine brute nacionalizam prosipas
![]()
![]()
'Unistili ste moju novu kosulju!!!' i ona njena faca uz to... ma, nije da sirim nacionalizam, ali mi ljudi ukazali, ja pogled'o, i fakat lik kao da dizhe tri prsta, pogledajte...