Tri prsta Nove banjalucke banke!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Mahalac

Post by Mahalac »

:-)
ma to je glupost..ono je unaprijed snimljen "clip" kojim se sluzila ako se ne varam i HVB banka kada su poseli sa kreditima bez ziranata.
Pearl

Post by Pearl »

c c c c

stocaru stocaru..... :-) pa zar i ti sine brute nacionalizam prosipas :shock: :D

ja se od te HVB (:lol: ) reklame jezim mjesecima (mozda i godinama)... gluplja cak i od Bonux "mužića i pametne ženice"

:lol:
Grom iz vedra neba

Post by Grom iz vedra neba »

Pearl wrote:c c c c

stocaru stocaru..... :-) pa zar i ti sine brute nacionalizam prosipas :shock: :D

ja se od te HVB (:lol: ) reklame jezim mjesecima (mozda i godinama)... gluplja cak i od Bonux "mužića i pametne ženice"

Kako ide ona reklama, nesto u stilu: Pardon samo izvolite :-) :D

Bogu plakat.
Pearl

Post by Pearl »

pa hajd, bar je cura lijepa:)

najkrvavije reklame: kad sin isprlja odjecu, tako da bude crna a mama ga samo pomilki po glavi i ode da opere sve cudesnim detrdzentom...

ja samo pomislim kako bi mene moja mama docekala da se takva pojavim:-) :lol: :lol:
Chopper_Horrace

Post by Chopper_Horrace »

haha
dobroje dobro:)
Ja gledam onu reklamu i kontam na nesta drugo,
da sam zastupnik Mercedesa odmah bih tuzio pomenute banke - pa zar da Mercedes zakaze ljudi, prava antireklama za Merdzu :lol:

Hajd nek ih neko tuzi iz Mercedesa da vise ne moramo gledati tu reklamu... :D
dacimir

Post by dacimir »

mercedes je ok.gume su mu lose.trebala bi ih sava tuziti.merdzo radi ko sat,ali se zaglavio u blatu i slajdra.cuj slajdra.kakva je to rijec.cija je to rijec.sega mi rijec slajdra.
Pearl

Post by Pearl »

stochar wrote:
Pearl wrote:c c c c

reklama jeste debilna, ali je meni na top listi najdebilnijih ona s babom:

'Unistili ste moju novu kosulju!!!' i ona njena faca uz to... ma, nije da sirim nacionalizam, ali mi ljudi ukazali, ja pogled'o, i fakat lik kao da dizhe tri prsta, pogledajte...
:D :D jao jesteeeee... uzasssss..... :D
Guento

Post by Guento »

fakat stupidna reklama i bez tri prsta :D Najveca shega mi je na koju se stranu prevrne merdzo :D koji li su ono zakoni gravitacije :D
A zena sjedi unutra svo vrijeme prevrtanja :lol: :lol:
Post Reply