pozz, zanima me da li je neko od vas radio ovakav posao, i kakva ima iskustva. Ja sam dobila ponudu od firme Ersino doo. Dali je neko radio u slicnoj firmi ili jos bolje, u navedenoj firmi.
Zanimaju me iskustva. Radi se o promociji raznih krema i pomagala
trgovacki putnik-promoter
-
EllaSa
#2 Re: trgovacki putnik-promoter
zna li neko, nekoga ko je radio ovo ??
-
Last December
#3 Re: trgovacki putnik-promoter
Vjerovatno misliš na terenskog komercijalistu. Posao je uglavnom težak kao i svaki rad sa ljudima, Težak je najviše zbog toga što je imzerno plaćen jer trebaš prodati dušu đavolu i uvaljivati narodu pi**rije koje nikome ne trebaju i uglavnom su beskorisne. Jer da im treba kupili bi sami, ne bi tebe čekali da im doneseš. Uglavnom, ne preporučujem. Brat blizanac terenskog komercijaliste je telemarketar, to su tete što bjesomučno zovu nasumične brojevae a narod ih šalje u tri materine LOL.
Većina poslova koje imaju u imenu titule nekakav "manager" su beskorisni i štetni poslovi, kako za klijent tako i za radnika. Jedinu korist ima vlasnik firme.
Većina poslova koje imaju u imenu titule nekakav "manager" su beskorisni i štetni poslovi, kako za klijent tako i za radnika. Jedinu korist ima vlasnik firme.
- zli_hordas
#5 Re: trgovacki putnik-promoter
Poderat ćeš tabane hodajući i pokušavas prodati ljudima gluposti al pokušaj ako nemaš ništa bolje trenutno.