Kakav ja i SDA.theTruePath wrote:jah eto,let me guess,ti si sda
Sve stranke trenutno smatram sljamom, sto sve one svaki dan potvrdjuju. Mada ima rega pojedinaca u skoro svakoj, ali su u manjini.
Sent from my dimirlija!
Kakav ja i SDA.theTruePath wrote:jah eto,let me guess,ti si sda
Tačno !hladan.preminger wrote:Aliji su spomenik digli: ratni autonomasi, poslijeratne izdajice SDA, a sada vehabije, koji su Aljinoj zaostavstini zabili noz u ledja i koji sebi ni ime stranke nisu mogli izmisliti.
Ovo ni Monty Paytoni ne bi bolje iskarikirali.
Koja ironija.
Sent from my dimirlija!
Da nije bilo Tita ti bi danas pisao iz središta Drinske banovine, a glavna ulica bi nosila ima Kralja Petra I Karađorđevića.Only1 wrote:Jedino Bosnje u po Sarajeva, mozda i najvazniju ulicu, zovu Titova.
Sanjao islamsku drzavu? Imas neki dokaz za to? Je li ti poznato da cetnici isti argument koriste za opravdavanje genocida?Albert Heijn wrote:Dok je Tito pravio Pokret nesvrstanih, Alije nije na mapi nigdje bilo, osim što je sanjao svoju islamsku državu koju je kasnije i dobio na 24% teritorije, i na kojoj je postavio svoju dinastiju Izetbegovića, Čengića i ostalih govnara.
Lako vam ja srati na forumu...Nadam se da se prevrće u kaburu, i da mu kosti na površinu izlaze.
Ako želiš, sraću i javno nije problem... Vrlo rado ću se posrati po njemu, i po svima koji odmah pričaju o genocidu čim im se neko suprotstavi.BatoS wrote:Sanjao islamsku drzavu? Imas neki dokaz za to? Je li ti poznato da cetnici isti argument koriste za opravdavanje genocida?Albert Heijn wrote:Dok je Tito pravio Pokret nesvrstanih, Alije nije na mapi nigdje bilo, osim što je sanjao svoju islamsku državu koju je kasnije i dobio na 24% teritorije, i na kojoj je postavio svoju dinastiju Izetbegovića, Čengića i ostalih govnara.
Lako vam ja srati na forumu...Nadam se da se prevrće u kaburu, i da mu kosti na površinu izlaze.
Bolje bi poentirao u poredjenju sa Titom da si pitao gdje je bio Alija od 41-45. Ili barem od 43-45 kad je vec postao punoljetan.Albert Heijn wrote:Porediti aliju i Tita može samo polupismena osoba. Dok je Tito gradio Libiju, Irak i mnoge druge zemlje gdje su Jugosloveni zarađivali hljeb, Alija je bio u zatvoru. Dok je Tito pravio Pokret nesvrstanih, Alije nije na mapi nigdje bilo, osim što je sanjao svoju islamsku državu koju je kasnije i dobio na 24% teritorije, i na kojoj je postavio svoju dinastiju Izetbegovića, Čengića i ostalih govnara.
Nadam se da se prevrće u kaburu, i da mu kosti na površinu izlaze.
podsjeti nas gdje je biosnaga_znanja wrote:Bolje bi poentirao u poredjenju sa Titom da si pitao gdje je bio Alija od 41-45. Ili barem od 43-45 kad je vec postao punoljetan.Albert Heijn wrote:Porediti aliju i Tita može samo polupismena osoba. Dok je Tito gradio Libiju, Irak i mnoge druge zemlje gdje su Jugosloveni zarađivali hljeb, Alija je bio u zatvoru. Dok je Tito pravio Pokret nesvrstanih, Alije nije na mapi nigdje bilo, osim što je sanjao svoju islamsku državu koju je kasnije i dobio na 24% teritorije, i na kojoj je postavio svoju dinastiju Izetbegovića, Čengića i ostalih govnara.
Nadam se da se prevrće u kaburu, i da mu kosti na površinu izlaze.
Pa iznesi dokaze da je htio da pravi islamsku drzavu?Albert Heijn wrote:Ako želiš, sraću i javno nije problem... Vrlo rado ću se posrati po njemu, i po svima koji odmah pričaju o genocidu čim im se neko suprotstavi.BatoS wrote:Sanjao islamsku drzavu? Imas neki dokaz za to? Je li ti poznato da cetnici isti argument koriste za opravdavanje genocida?Albert Heijn wrote:Dok je Tito pravio Pokret nesvrstanih, Alije nije na mapi nigdje bilo, osim što je sanjao svoju islamsku državu koju je kasnije i dobio na 24% teritorije, i na kojoj je postavio svoju dinastiju Izetbegovića, Čengića i ostalih govnara.
http://sahwa.info/downloads/knjige/bos. ... vic%29.pdfBatoS wrote:
Pa iznesi dokaze da je htio da pravi islamksu drzavu?
Koliko znam ne govori o tome da to treba sprovesti u BIH jer u BIH to nije moguceurnur388 wrote:http://sahwa.info/downloads/knjige/bos. ... vic%29.pdfBatoS wrote:
Pa iznesi dokaze da je htio da pravi islamksu drzavu?
Nadam se da ovdje postoje admini, za ovakve slucajeve!rdhrehz67 wrote:lezi sa njim kad ti je drag jebo te on u usta![]()
![]()
![]()
škrbava
![]()
![]()
PasoDzigera007 wrote:Skidam kapu svim Cazinjanima. Aferim vam bilo!
Hvala dragom Allahu sto smo imali Aliju Izetbegovica
Tebi nije dobro,lijeci se!rdhrehz67 wrote:napuši se kurca i ti i adminiPasoDzigera007 wrote:Nadam se da ovdje postoje admini, za ovakve slucajeve!rdhrehz67 wrote:lezi sa njim kad ti je drag jebo te on u usta![]()
![]()
![]()
škrbava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PasoDzigera007 wrote:Skidam kapu svim Cazinjanima. Aferim vam bilo!
Covjek koji je uspio po prvi put da odvoji BIH od cetnicko-ustaske politike koja je jela Muslimane, ali bas jela.
Musliman u toj pisljivoj Jugoslaviji nije imao nikakvo pravo, iako je Muslimana bilo vise nego Katolika, a gotovo blizu kao i Pravoslavaca.
Muslimani, prije svih u BIH, koji nisu imali pravo ni na jezik, ni na naciju, niti bilo sta , sto svaki covjek treba da ima.
Jedan mi je djed u rodnom listu bio Srbin, drugi Hrvat, a pazite obojica Muslimani bosanski. Poslije su uveli ko fol neopredjeljeni,cuj neopredjeljeni.
Sta hocete Titinici, proslo vam vrijeme BAAAAAAAAAA, nema vise gazenja Bosnjaka, to vas boli. Sikter bolan.
Hvala dragom Allahu sto smo imali Aliju Izetbegovica, jer da njeg nije bilo, i njegove politike, nasa djeca bi bila Srbi,Hrvati, pricali bi i dalje srpskohrvatski,bilo bi nam kao na Kosovu do 90-tih.
Vas boli,jer vam nema iz BIH nigdje, ne mozete da je cjepate, krijete se iza nickova.
Sta je to Tito uradio za BIH?
Uradio je to , da sve sto je najvrijednije bilo, nalazilo se u Srbiji i Hrvatskoj, a nas ostavio kao najsiromasniju bijedu u Jugoslaviji. Nasi ocevi nisu sticali penzije u BIH (sto li ? ), nego po Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Bili smo jad od republike, i onda kad je dosao neko da spasi te Bosnjake, smaknut je , Dzemal Bijedic.
Jos jednom Cazinjani, kapa do poda! ALIJA IZETBEGOVIC JE TO ZASLUZIO !
Replika nema stacyprus wrote:
![]()
Smajli govori tisuću riječiPasoDzigera007 wrote:Replika nema stacyprus wrote:
![]()
da nije tita bilo ti ne bi ni postojao ili bi bio neka polupismena seljacina romanijskog porijekla i imena franjo ili milos cija bi drzava imala 50% pismenih i i dalje se lijecila babinim gatkama i travamaPasoDzigera007 wrote:Skidam kapu svim Cazinjanima. Aferim vam bilo!
Uradio je to , da sve sto je najvrijednije bilo, nalazilo se u Srbiji i Hrvatskoj, a nas ostavio kao najsiromasniju bijedu u Jugoslaviji. Nasi ocevi nisu sticali penzije u BIH (sto li ? ), nego po Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Bili smo jad od republike, i onda kad je dosao neko da spasi te Bosnjake, smaknut je , Dzemal Bijedic.
Kako da ne.Bodkin wrote:da nije tita bilo ti ne bi ni postojao ili bi bio neka polupismena seljacina romanijskog porijekla i imena franjo ili milos cija bi drzava imala 50% pismenih i i dalje se lijecila babinim gatkama i travamaPasoDzigera007 wrote:Skidam kapu svim Cazinjanima. Aferim vam bilo!
koji jezik? koji se jezik pricao u cg? makedoniji?jesu ikad trazili jezik?PasoDzigera007 wrote:Kako da ne.Bodkin wrote:da nije tita bilo ti ne bi ni postojao ili bi bio neka polupismena seljacina romanijskog porijekla i imena franjo ili milos cija bi drzava imala 50% pismenih i i dalje se lijecila babinim gatkama i travamaPasoDzigera007 wrote:Skidam kapu svim Cazinjanima. Aferim vam bilo!
Odgovori mi samo na neka pitanja.
Da li su Muslimani u BIH, koji su bili vecinski imali pravo na Jezik?
Da li su Muslimani u BIH, koji su vecinski imali pravo na nacionalnu pripadnost?
Da li su Muslimani u BIH, kao vecinski narod, imali sve ono sto su Hrvati i Srbi u Hrvatskoj, odnosno Srbiji?
Da li su Muslimani koji su vecinski narod u BIH, imali pravo u BIH kao i Srbi i Hrvati?
Eh kad mi odgovoris, skontaces sta smo mi Muslimani bili u vrijeme Tita, a sta u vrijeme Alije Izetbegovica. Hm koja razlika, i cija li zasluga. Znam da to mnoge boli, ali sta ces.
Je li ti citas sta ti pisem. Za tvoju informaciju u Makedoniji se uvijek pricao makedonski i srpskohrvatski,kao u Sloveniji slovenski i srpskorvatski, u Hrvatskoj hrvatskosrpski u Srbiji srpskohrvatski.Bodkin wrote:
koji jezik? koji se jezik pricao u cg? makedoniji?jesu ikad trazili jezik?
ko je uveo ime muslimani sa velikim m?
imali su. razlika izmedju onoga sto su imali i sto nisu je u tome sto bih nikad nije bila muslimanska nego je bila i i i
imali su isto pravo
razlika je u tome sto su muslimani u vrijeme tita mogli sta su htjeli od slovenije do makedonije a danas mogu od zenice do sarajeva

Tebe izgleda najvise muci sto takve kao ti jos od '45 nisu pustili na pijacu u Cazin.AntiBosnjak wrote:Dzaba slike, nevalja mu ime. Tukne na nesto pogano.