Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post Reply
hevi metalac

#226 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

theTruePath wrote:bosanci nikad nisu postojali
yok :D sreca te postoji ti Tunjini od 93-ce
theTruePath

#227 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by theTruePath »

hevi metalac wrote:
theTruePath wrote:ti ako si bosnjo ja sam eskimac :D
ko kaze da sam "Bosnjo"? :lol:
Ja sam nesreco Bosanac, a sta si ti valjda Ceric zna :run:
pa eto onda ne govori "nas" "mi",Alija vas nije predstavljao,vec Bosnjake
hevi metalac

#228 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

theTruePath wrote: pa eto onda ne govori "nas" "mi",Alija vas nije predstavljao,vec Bosnjake
iz svake rijeci se vidi da vi nikako ne znate sta cete s drzavom, to je za vas previse jer ste navikli na begovat
a koliko znam u pitanju su bili muslimani, a kasnije je rahmetliji palo na um da vas malo voza
Nekako s proljeća

#229 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by Nekako s proljeća »

Svaka jedinica lokalne samouprave ima pravo da pokrene proceduru o imenovanju ili preimenovanju bilo kojeg dijela javnog prostora na svom području. Koliko mi je poznato , za takvo što je sastavni dio procedure i održavanje javne rasprave po tom pitanju. Ako je to sve urađeno na demokratski način u Cazinu, ja osim te činjenice , i ne trebam ništa više da bih donio neki svoj sud. Tražili ste-dobili ste, i to je to.

Išaret da bi se to moglo ili trebalo uraditi u nekoj drugoj jedinici lokalne samouprave, je suvišno i u jednu ruku nepristojno. Naročito, ako onaj ko išareti-predlaže takvo što, ne živi na području lokalne zajednice kojoj to predlaže.
Chloe
Photo mod

#230 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by Chloe »

Nije Trg Alije Izetbegovića, nego Trg PPPBiH Alije Izetbegovića. :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#231 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by JoseMujica »

i sada veliki aplauz za paljanskog trola koji širi Rašine stihove...bravo majstore...keep it up! de još malo o građanskom ratu u Bosni i muslimanskoj vojsci :-) :roll: :-) de zovni još kojeg svršenika Dobricinog mekteba da nas zaljevate tim KOSovskim fekalijama
Cherry-Cherry

#232 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by Cherry-Cherry »

JoseMujica wrote:
i sada veliki aplauz za paljanskog trola koji širi Rašine stihove...bravo majstore...keep it up! de još malo o građanskom ratu u Bosni i muslimanskoj vojsci :-) :roll: :-) de zovni još kojeg svršenika Dobricinog mekteba da nas zaljevate tim KOSovskim fekalijama
ovo ja već odavno sumnjam...
Bodkin

#233 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by Bodkin »

Zasto? Mislite da nema likova moji ovako razmisljaju? Kojimaje pripadnost vjeri kao iskljuciva odrenica bosnjastva vaznija od drzave?
JoseMujica

#234 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by JoseMujica »

Ne sumnjam u to da ima likova koji tako razmišljaju ali treba jasno reći da je takav način razmišljanja i takva terminologija i frazeologija beogradska škola i doprinos rušenje države BiH.

Uzmite samo pogledajte par klipova šta je Rašo pričao tokom rata i šta sad priča u Hagu i uporedite s smećem koje ovaj TheTruePath piskara po forumu.
theTruePath

#235 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by theTruePath »

JoseMujica wrote:
hajde odjebaus :-)
JoseMujica

#236 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by JoseMujica »

najlakše je tako :D a đe ti je obaveza kao muslimana da učiš i preispituješ svoje postupke?

nego de pregledaj malo Rašina izlaganja u Hagu da usaglasiš stavove :lol:

ps

s ovim te stvarno ne zahebavam...poslušaj sam pa ćeš viđet da čak iste fraze ponavljate "Bosanci nikad nisu postojali", "ARBiH je muslimanska vojska", pa da je "U Bosni bio građanski rat"
hevi metalac

#237 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

JoseMujica wrote:Ne sumnjam u to da ima likova koji tako razmišljaju ali treba jasno reći da je takav način razmišljanja i takva terminologija i frazeologija beogradska škola i doprinos rušenje države BiH.

Uzmite samo pogledajte par klipova šta je Rašo pričao tokom rata i šta sad priča u Hagu i uporedite s smećem koje ovaj TheTruePath piskara po forumu.
Ima takvih likova vjeruj mi, vise negos sto mislis. meni samom je to strano, ali kad shvatis da raja vole kad im Ceric kaze da su Turci onda se zamislis.
zateznistub

#238 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by zateznistub »

theTruePath wrote:
hevi metalac wrote:
theTruePath wrote:ti ako si bosnjo ja sam eskimac :D
ko kaze da sam "Bosnjo"? :lol:
Ja sam nesreco Bosanac, a sta si ti valjda Ceric zna :run:
pa eto onda ne govori "nas" "mi",Alija vas nije predstavljao,vec Bosnjake
Za tvoju informaiciju, posto si ocito mlad, rahmetli Alija je vise puta u svojim govorima podvlacio da svi budemo vise Bosanci, a manje muslimani, Srbi i Hrvati!
hevi metalac

#239 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

zateznistub wrote: Za tvoju informaiciju, posto si ocito mlad, rahmetli Alija je vise puta u svojim govorima podvlacio da svi budemo vise Bosanci, a manje muslimani, Srbi i Hrvati!
joj sto me nasmija u sekundi. je li to onaj sto do podne misli jedno, a od podne drugo? sto je pricao to ,a ovamo pravio islamsku vojsku i salutirao mudzahedinima i zelenoj zastavi... e moj djecace mene bi bilo stid poslije svega to reci. :skoljka:
zateznistub

#240 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by zateznistub »

hevi metalac wrote:
zateznistub wrote: Za tvoju informaiciju, posto si ocito mlad, rahmetli Alija je vise puta u svojim govorima podvlacio da svi budemo vise Bosanci, a manje muslimani, Srbi i Hrvati!
joj sto me nasmija u sekundi. je li to onaj sto do podne misli jedno, a od podne drugo? sto je pricao to ,a ovamo pravio islamsku vojsku i salutirao mudzahedinima i zelenoj zastavi... e moj djecace mene bi bilo stid poslije svega to reci. :skoljka:
Djecak ima 43 godine zivota i vrlo dobro se sjeca sta je doticni govorio. Nisam obolio od amnezije, bar ne jos.
Emilija Kovačev

#241 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by Emilija Kovačev »

A, ja mislila da će se ovdje raspravljati o izgledu trga, završenim radovima, otvoru, spomenicima, kad ono.... :roll:

Nego, trg izgleda lijepo, što jest, jest.
hevi metalac

#242 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

zateznistub wrote: Djecak ima 43 godine zivota i vrlo dobro se sjeca sta je doticni govorio. Nisam obolio od amnezije, bar ne jos.
fino je pricao sto jest jest. Slatko, pitko, kao da mu med tece is usta,
hevi metalac

#243 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

Emilija Kovačev wrote:A, ja mislila da će se ovdje raspravljati o izgledu trga, završenim radovima, otvoru, spomenicima, kad ono.... :roll:

Nego, trg izgleda lijepo, što jest, jest.
pa trg je valjda nazvan po aliji. necemo ne politickoj temi gdje je trg po njemu nazvan pricati o cementu i hortikulturi :-)
Mister Yes

#244 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by Mister Yes »

Ja sam izgleda jedina osoba na forumu koja voli i Tita i Aliju :lol:
semirizsvemira

#245 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by semirizsvemira »

hevi metalac wrote:
Pa i Hrvatima je dolazila krscanska vojska . Preko raznih crkava su ljudi dolazili i borili se u HVO-u i HV a s druge strane su dolazili Grci , Rumuni , Bugari , Rusi i ostali pljackasi . Uostalom mudzahedini su dolazili da brane Islam i muslimane a ne da pljackaju i otimaju . Neka im je vjecni rahmet i da im Allah podari najljepsa mjesta u Dzennetu , svim mudzahedinima koji nesebicno poklonise svoj zivot na Allahovom putu
hevi metalac

#246 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

semirizsvemira wrote:
hevi metalac wrote:
Pa i Hrvatima je dolazila krscanska vojska . Preko raznih crkava su ljudi dolazili i borili se u HVO-u i HV a s druge strane su dolazili Grci , Rumuni , Bugari , Rusi i ostali pljackasi . Uostalom mudzahedini su dolazili da brane Islam i muslimane a ne da pljackaju i otimaju . Neka im je vjecni rahmet i da im Allah podari najljepsa mjesta u Dzennetu , svim mudzahedinima koji nesebicno poklonise svoj zivot na Allahovom putu
kakve veze sad ima ko je Hrvatima i "Hrvatima" dolazio? Znaci ako je njima dolazio ko je dolazio Alija automatski ne laze?
theTruePath

#247 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by theTruePath »

Ja bi svjetlo zvao mrakom da TE NIJE ALIJA
hevi metalac

#248 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by hevi metalac »

theTruePath wrote:Ja bi svjetlo zvao mrakom da TE NIJE ALIJA
Ubica BiH, a ujedno i dindusman vas koji ga slavite :(
Mister Yes

#249 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by Mister Yes »

hevi metalac wrote:
theTruePath wrote:Ja bi svjetlo zvao mrakom da TE NIJE ALIJA
Ubica BiH, a ujedno i dindusman vas koji ga slavite :(
Hoš reći da je BiH mrtva? Haj na PreCednikovu temu. Negdje oko 4 PM ostali smo bez takvih pa da zamjeniš ;-)
theTruePath

#250 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu

Post by theTruePath »

znas li ti sta znaci din dusman?
Post Reply