Pri odgovoru poslužite se iskustvom i znanjem
Hvala.
Daj drug ako možeš ikako da mi to nađeš, jer ja sam tražio i nisam ništa našao.trcicu trceci wrote:ojj bila je ova tema..mrsko mi traziti
Sociolog wrote:Objektivno, racionalno s perspektivom Gentika na Pmf
ako nejma ludih busa na Butmiru eto posla za geneticareIndustrialyzer wrote:Sociolog wrote:Objektivno, racionalno s perspektivom Gentika na Pmf
Gdje raditi ?
Toto wrote:ako nejma ludih busa na Butmiru eto posla za geneticareIndustrialyzer wrote:Sociolog wrote:Objektivno, racionalno s perspektivom Gentika na Pmf
Gdje raditi ?![]()
ortega wrote:mislim da je najbolji pravni fakultet u kiseljaku, ima najbolje profesore infrastrukturu i za najmanje godina napravio je najvise, a i dalje se gradi i poboljsava..
udrch wrote:ortega wrote:mislim da je najbolji pravni fakultet u kiseljaku, ima najbolje profesore infrastrukturu i za najmanje godina napravio je najvise, a i dalje se gradi i poboljsava..![]()
![]()
![]()
![]()
jel to reklama sa radio...danas slusam za ovaj fax "najperspektivniji fakultet u BiH"ortega wrote:mislim da je najbolji pravni fakultet u kiseljaku, ima najbolje profesore infrastrukturu i za najmanje godina napravio je najvise, a i dalje se gradi i poboljsava..