sinoc sam sanjala da se ljubimo!
al' fakat!
nekako sam znala da si to ti ali nisi licio na sebe
Moderator: anex
@zensko Pazi sta pricas, vidis da sam vec napisala da vecina bosanaca imaju odvojene usne resice.zensko wrote:PR80. wrote:E da, obavezno gledam kakve su im usi: priljepljene usne resice totalno uz lice ili malo odvojene (radila nekad davno na tom projektu i da vam kazem: balkanci vecinom imaju odvojene usne resice, dok skandinavci priljepljene).![]()
![]()
![]()
![]()
jojjjjjj ali i ja to radim!!!!![]()
![]()
![]()
: D
ja sam zakljucila da ljepsi muskarci imaju 'usne resice priljepljene totalno uz lice'
zensko se bas zayebaPR80. wrote:@zensko Pazi sta pricas, vidis da sam vec napisala da vecina bosanaca imaju odvojene usne resice.zensko wrote:PR80. wrote:E da, obavezno gledam kakve su im usi: priljepljene usne resice totalno uz lice ili malo odvojene (radila nekad davno na tom projektu i da vam kazem: balkanci vecinom imaju odvojene usne resice, dok skandinavci priljepljene).![]()
![]()
![]()
![]()
jojjjjjj ali i ja to radim!!!!![]()
![]()
![]()
: D
ja sam zakljucila da ljepsi muskarci imaju 'usne resice priljepljene totalno uz lice'![]()
![]()
![]()
minno i ti padnesMinnela wrote:tigris wrote:sjetih se.....ja kad gledam ljude(frajere),razmisljam da li nose potkosuljui kakva je
jel neka stara iznosana pa ima poneku rupicu
jel je mama ispeglala i sve tako
![]()
![]()
Tigris, sta tebi sve nece pasti na pamet
hananah wrote: znala sam nekad biti vrag kad me uhvati sandrprc pa s nekim idem i nagovorim tu osobu da u guzvi na ulici u isto vrijeme pogledamo u nebo i pokazemo prstom prema gore onako cuteci - tad svi oko nas obavezno zastanu i zagledaju se prema gore![]()
![]()
![]()
![]()
to ti je posljedica gledanja suvise holywoodskih filmova....garant...to bi ti Dr. Phil rekaosilentbob wrote:evo i mog doprinosa: cesto,ali bas cesto posmatram ljude i stvari oko sebe kao potencijalne mete,znate ono..auto u pokretu i ja kontam kako bi izgledalo da ga spucam RPG-em,racunam tacku preticanja,brzinu,udaljenost......ili gledam covjeka na tramvajskoj stanici i gledam ga kroz virtualni snajper i kontam pogodis ga,on padne a niko ne konta sta se desilo....
sta vi mislite jesam li ja dobar