Trenutak istine!

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

zensko

Post by zensko »

joj mravojed,

sinoc sam sanjala da se ljubimo!

:D

al' fakat!

nekako sam znala da si to ti ali nisi licio na sebe :D

MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

sori, možeš li ponovit, nisam slušao :D
zensko

Post by zensko »

:-)

trenutak istine se odlicno poklopio sa sinocnjim snom :D
Ina

Post by Ina »

Ja tako duuugo i sada vec redovno razgovaram sama sa sobom...lakse mi pratiti slijed misli i onda donijeti zakljucak...
Kada sam u finansijskoj stisci i previse razmisljam o novcu znam reci na upit koliko je sati pa, 1 marka i 15 feninga...ali ozbiljno :-)
Na javnim mjestima cesto znam da plazim jezik, npr. u restoranima a narocito tamo gdje ne bih to smjela raditi ni pod razno, a uz to se veze moja neozbiljnost i bezvezno bezrazlozan smijeh ( preglasan ) onda kada se od mene ocekuje ozbiljnost i zrelost.
U povratku doma tako volim da skakucem ono cas na jednu cas na drugu nogu...djecije...ali isto to nastojim raditi ne sama ( mada mi se desava ) nego u necijem drustvu koje isto tako blesav...npr.moj mladji brat...
Ako sam umorna i neraspolozena za skakutanje onda od stanice do stana brojim svoje korake...
Cesto znam provesti sate sjedeci na podu a da nista znacajno ne radim osim sto ispijam kafu i palim cigaretu jednu za drugom i ono nesto vazno razmisljam a da na kraju nemam blage veze o cemu ono bi rijec :-? :-D
O, da i volim razgovarati na engleskom jeziku sto i nije tako cudno, s tim da ja preferiram ruski ili indijski naglasak...ovisno od sedmice :-D
Eto toliko...dovoljno materijala za jedan kvalitetan karton na Psihijatriji dr. Nedo Zec :roll:
PR80.

Post by PR80. »

zensko wrote:
PR80. wrote:E da, obavezno gledam kakve su im usi: priljepljene usne resice totalno uz lice ili malo odvojene (radila nekad davno na tom projektu i da vam kazem: balkanci vecinom imaju odvojene usne resice, dok skandinavci priljepljene). :D
:shock: :shock: :shock:

jojjjjjj ali i ja to radim!!!! :D :D :D :D: D

ja sam zakljucila da ljepsi muskarci imaju 'usne resice priljepljene totalno uz lice' :D
@zensko Pazi sta pricas, vidis da sam vec napisala da vecina bosanaca imaju odvojene usne resice. :D :D :lol: :lol:
upala

Post by upala »

PR80. wrote:
zensko wrote:
PR80. wrote:E da, obavezno gledam kakve su im usi: priljepljene usne resice totalno uz lice ili malo odvojene (radila nekad davno na tom projektu i da vam kazem: balkanci vecinom imaju odvojene usne resice, dok skandinavci priljepljene). :D
:shock: :shock: :shock:

jojjjjjj ali i ja to radim!!!! :D :D :D :D: D

ja sam zakljucila da ljepsi muskarci imaju 'usne resice priljepljene totalno uz lice' :D
@zensko Pazi sta pricas, vidis da sam vec napisala da vecina bosanaca imaju odvojene usne resice. :D :D :lol: :lol:
zensko se bas zayeba :lol: :lol: :lol: :lol: :D
hananah

Post by hananah »

Ponekad se nasmijem na ulici, obicno kad hodam onda razmisljam o stvarima koje su mi se desile, fakat sam pravo onda u nekom svom svijetu i kad se sjetim neceg samo se nasmijem, cesto me cudno pogledaju :)
znala sam nekad biti vrag kad me uhvati sandrprc pa s nekim idem i nagovorim tu osobu da u guzvi na ulici u isto vrijeme pogledamo u nebo i pokazemo prstom prema gore onako cuteci - tad svi oko nas obavezno zastanu i zagledaju se prema gore :) :lol: :lol: :lol: :lol:
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

mraVOjed wrote:ja se nikad ne mogu koncentrirati na ono što sugovornik govori i samo mislim na to (kako ne mogu) :?
imas problem covjeceee :roll:
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

zensko wrote:joj mravojed,

sinoc sam sanjala da se ljubimo!

al' fakat!

nekako sam znala da si to ti ali nisi licio na sebe :D

i ti imas problem :roll:
zensko

Post by zensko »

i to rece Maya

i odmah mi lakse bi

sta je moj problem pored njenih problema
_MaYa_

Post by _MaYa_ »

zensko wrote:i to rece Maya

i odmah mi lakse bi

sta je moj problem pored njenih problema
haha ;) maja koristi ovo mjesto za istresanje problema, ja ovdje ne uzivam ka ti kravo :D

ja se ispucavam... :D
zensko

Post by zensko »

whatever
tigris

Post by tigris »

Minnela wrote:
tigris wrote:sjetih se.....ja kad gledam ljude(frajere),razmisljam da li nose potkosulju :? i kakva je :? jel neka stara iznosana pa ima poneku rupicu :? jel je mama ispeglala i sve tako :roll:
:lol: :lol: :lol: Tigris, sta tebi sve nece pasti na pamet :-)
minno i ti padnes :lol: :lol: :D :D :-)
anais_nin

Post by anais_nin »

hananah wrote: znala sam nekad biti vrag kad me uhvati sandrprc pa s nekim idem i nagovorim tu osobu da u guzvi na ulici u isto vrijeme pogledamo u nebo i pokazemo prstom prema gore onako cuteci - tad svi oko nas obavezno zastanu i zagledaju se prema gore :) :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: ja sam to cesto radila kad sam tek upisala psihologiju :lol:
silentbob

Post by silentbob »

evo i mog doprinosa: cesto,ali bas cesto posmatram ljude i stvari oko sebe kao potencijalne mete,znate ono..auto u pokretu i ja kontam kako bi izgledalo da ga spucam RPG-em,racunam tacku preticanja,brzinu,udaljenost......ili gledam covjeka na tramvajskoj stanici i gledam ga kroz virtualni snajper i kontam pogodis ga,on padne a niko ne konta sta se desilo....

sta vi mislite jesam li ja dobar
silentbob

Post by silentbob »

:lol: :lol: cuj cetnicki :lol: :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:evo i mog doprinosa: cesto,ali bas cesto posmatram ljude i stvari oko sebe kao potencijalne mete,znate ono..auto u pokretu i ja kontam kako bi izgledalo da ga spucam RPG-em,racunam tacku preticanja,brzinu,udaljenost......ili gledam covjeka na tramvajskoj stanici i gledam ga kroz virtualni snajper i kontam pogodis ga,on padne a niko ne konta sta se desilo....

sta vi mislite jesam li ja dobar
to ti je posljedica gledanja suvise holywoodskih filmova....garant...to bi ti Dr. Phil rekao :lol: :D presaltaj se na sapuFunice :lol:
silentbob

Post by silentbob »

e jebali me oni filmovi..nista ono ne valja...nidje veze sto bi Hercegovci rekli....

flashevi su cudna stvar....a dr. Philla bi pikadom pet dana gadjao medju noge i pitao a sta sad mislis doktore,ha
Post Reply