Treci na vidiku!
-
Paul F.
#1 Re: Treci na vidiku!
I kakve to ima veze sa naslovom teme ? Opet novi kolačić. 
- ABH017
#2 Re: Treci na vidiku!
Baš se "potrudio" da nam objasni. 
- Danguba
#3 Re: Treci na vidiku!
samo sto nije. od jajca pa nanize.
-
Paul F.
#4 Re: Treci na vidiku!
Meš čini da izlazi ona druga. O miševima i hijenama. Kljujić, Šiber,Begić itd jesu dobre komšije.petplus wrote: Izlazi li na vidjelo ona: Jebes kucu ako nemas dobre komsije! Bosnjaci ...na vama je!
- ABH017
#5 Re: Treci na vidiku!
Prvo: Kako su Bošnjaci satjerani u "trezor"?
Drugo: Bošnjaci, sve su prilike, imaju loše (grozne) podstanare, a Bosna i Hercegovina lošu djecu, koja žele da razgrađuju kuću i da materijal nose komšiji. Bošnjaci i Bosna i Hercegovina nema dobre komšije, jer dobar komšija ti nikad neće rušiti kuću i huškati tvoju djecu da je ruše.
Toliko na ovu temu i ovaj pokušaj.
Drugo: Bošnjaci, sve su prilike, imaju loše (grozne) podstanare, a Bosna i Hercegovina lošu djecu, koja žele da razgrađuju kuću i da materijal nose komšiji. Bošnjaci i Bosna i Hercegovina nema dobre komšije, jer dobar komšija ti nikad neće rušiti kuću i huškati tvoju djecu da je ruše.
Toliko na ovu temu i ovaj pokušaj.
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#6 Re: Treci na vidiku!
struhlo je trece odavno.. tome je Tuzman dohako i nema mu lijeka .
ne vrijedi ono sto je ostalo u Hercegovini jedne turistice sezone u hrvatskoj ..
Hr nema za dva aviona a kamo li da finansira rat i anekiju teritorije druge drzave a tesko je vjerovat da bi joj NATO finansiro takve operacije.
Jedino da Dodik dovede Ruse u Rs po Sirijskom receptu. Tad ce Hrvati jurisat po BiH na celu NATO-a, da isceraju Ruse, pa kad zavrse sa Rusima mogu pravit Herceg- Bosnu po BiH
ne vrijedi ono sto je ostalo u Hercegovini jedne turistice sezone u hrvatskoj ..
Hr nema za dva aviona a kamo li da finansira rat i anekiju teritorije druge drzave a tesko je vjerovat da bi joj NATO finansiro takve operacije.
Jedino da Dodik dovede Ruse u Rs po Sirijskom receptu. Tad ce Hrvati jurisat po BiH na celu NATO-a, da isceraju Ruse, pa kad zavrse sa Rusima mogu pravit Herceg- Bosnu po BiH
-
Paul F.
#7 Re: Treci na vidiku!
Još si zelen. Pogledaj pažljivije kako srpski trolovi rade. Mnooogo bolje.petplus wrote: Licno..boli me kurac za trecim! Da se mene pita ...uveo bi referendum sa samo jednim pitanjem
"Svidja li vam se ovakva BiH"!
I sve rjesili!
-
Paul F.
#8 Re: Treci na vidiku!
I ti nemaš pametnija posla nego otvarati teme na kretenskim forumima ??? A uvjeren da kreteni gube svakako.petplus wrote: Glavna karakteristika ovog foruma je "niski udarci" po svemu sto nije na relaciji TZ-SA-ZE!
plus 70% inozemnih bosnjackih gazija
Mozda zvuci "fasisticki" , ali sam siguran da ce Hrvati dobiti ono sto traze.....Od A do Z!
Koji su to "normalni" forumi po tebi ???
- Toto
#9 Re: Treci na vidiku!
Od kad je svijeta i vijeka: seljanke su uvjek bile na pijacama, svugdje na planeti: kumice na zagrebckom PLacu, tetkice na Zelenom vijencu, nene na Markalama.petplus wrote:TotoToto wrote:struhlo je trece odavno.. tome je Tuzman dohako i nema mu lijeka .
Ma ove gluposti o ratu su price za malu djecu....ali, zalosno je otici u bilo koji grad pod "kontrolom" bosnjaka da bi se uvjerio u sav ciganluk..od ulice, rijeke, prosjaka, onih seljanki na pijaci
Tacno, smuci ti se....da bi jebo i drzavu i sve u njoj!
Licno..boli me kurac za trecim! Da se mene pita ...uveo bi referendum sa samo jednim pitanjem
I sve rjesili!
Mogu da ti kazem da nema nikakve razlike medju seljakam pod "kontrolom" Zagreba ili Beograda, Pariza, Minhena, Kalifornije.
I jos da ti kazem: radje bi se balkanskim seljankama iz ruke vode napio, vec sto bi sa nekim balkanskim snobom kafu popijo u nekoj mehani.
ni meni se ne svidja politicka bih, Srbija Hrvatska..
narode i kulture volim i postujem
Vidim da se ni Hrvatima ni Srbima ne svidjaju njihove domovine.
Slavonija se u miru ispraznila pod vlascu HDZ-a, Sumadija takodje. ni BiH e zaostaje
- Toto
#10 Re: Treci na vidiku!
Pijace su bile prvestveno namjenjene gradjanima, da imaju gdje sta kupit za cevaba i prehranu.petplus wrote: Da pokusam ovako..
Pod 1....Pijace su uvijek bile za seljake.....svugdje na planeti ali ne u BiH....gdje se uz onu ciganku koja prosi nalazile seljanke sa zivim kokoskama ili tukcima , gdje te u bastionu SDA Travniku na semaforim ceka ispruzena bosnjacka ruka,,,,,Gdje ne mozes u "Plavim Vodama" popit pice da ne dodje ona sa ukocenim djetetom! Znaci ima razlike
Popiti OK
Rat sam proveo u ABiH i SIGURAN sam da moja djeca BiH ne gledaju kao domovinu.
Ipak je ovo jednonacionalni forum u kojem je bolje cutati!
Amerika ima 30 miliona beskucnika i prosjaka.
Do tebe je kako ces ti djecu vaspitat.
Klix nije jednonacionalni, vidi mu vlasnicku strukturu.
Sve sto radi SDA u svojm bastioniam rade i HDZ u svojim bastionima, na primjer u Stocu, Ako si bio u ARBIH onda si mnogo bolje prosao, od onih koji su bili u HVOu, po Stocu Capljini, Mostaru, pa sa linije odbrane HZHB prema JNA zavrsili u koncentracnim logorima i onda put bijela svijeta-ko je prezivio.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#11 Re: Treci na vidiku!
Paul F. wrote:Još si zelen. Pogledaj pažljivije kako srpski trolovi rade. Mnooogo bolje.petplus wrote: Licno..boli me kurac za trecim! Da se mene pita ...uveo bi referendum sa samo jednim pitanjem
I sve rjesili!
- KB9
#12 Re: Treci na vidiku!
registracija na forum i odma ova tema 
- Grean
#13 Re: Treci na vidiku!
U jednom je trol u pravu, da su kao i 93' akcije hrvatskih separatista koordinisane sa srpskim. Prvi put ih je od poraza i propasti spasila Tudjmanova vojska i kasnije Vasingtonski, ali su vec napravili dosta stete i najzasluzniji su za prosirenje RSa u tom periodu. Nakon rata MZ je sprijecila vaskrsenje HZHB a sad im se mozda cini da ce lakse proci. U svakom slucaju siguran sam da ce pokusati. Sutnja na poruke i proslavu Covica i Ljubica je opet pogrena strategija politicara koji bi trebalo da brane BiH. Kao i obicno imaju selektivan pristup jednom i drugom separatizmu a ovaj je podjednako opasan s tim da je on bio do sad najstetniji za bh Hrvate. Kako se radjala i trajala HZHB bilo ih je sve manje i na sve manjem prostoru.
- Point.
#14 Re: Treci na vidiku!
Hrvati su sami sebe u BiH doveli do pozicije da budu nevazna politicka komponenta, mogu prditi iz vjetar o trecem i tkz hrhb, jer nikad za ninad nece dobiti nista. A sve zbog svoje hinjske i podmukle naravi. Mjesali ste, sada kusajte.
-
Mirza007
#15 Re: Treci na vidiku!
Treci i HZHB su rahmetli, presudjeni, robijaju i Vudu vrac ih ne dize vise. Uostalom za 20 - 30 godina nece vise biti nikoga ni da ih spomene, nazalost. Ponajvise zahvaljujuci HDZ i pljackaskoj, krarkovidnoj politici od koje bjezi ko god moze, kud god moze. Btw, slicna je situacija I kod druge dvije etnije.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#16 Re: Treci na vidiku!
kladijoniCari na Haparatima
- stakasa
#17 Re: Treci na vidiku!
Bake je dzek, dace imPoint. wrote:Hrvati su sami sebe u BiH doveli do pozicije da budu nevazna politicka komponenta, mogu prditi iz vjetar o trecem i tkz hrhb, jer nikad za ninad nece dobiti nista. A sve zbog svoje hinjske i podmukle naravi. Mjesali ste, sada kusajte.
- Bradafilozof
#18 Re: Treci na vidiku!
ko vam je ova na čelu, ko je tambura?petplus wrote:Gdje su to SDA branioci BiH! Hrvatska Republika im u drzavi slavi a oni ko picke cute
Samo lud ovo ne kontaČović: Gde god nije bilo Herceg Bosne više nema ni Hrvata
Moramo stvoriti takav ambijent da mladi ljudi ostaju, te da mnogi koji su otišli i žive širom sveta, prepoznaju mogućnost življenja u BiH i da se vrate. Ja sam uveren da za to imamo snage a nadahnuće za to nam je upravo Hrvatska republika Herceg Bosna - kazao je Čović,
- mO k3
#19 Re: Treci na vidiku!
Gdje se nastanilo 30.000 Hrvata iz Banjaluke?
- arzuhal
#20 Re: Treci na vidiku!
Živi HR HB, umrla nije!

-
Ci-Nick
#21 Re: Treci na vidiku!
uhhhh,.. dobro je,.......ja pomislio treći svjetski rat na vidiku,.....
- mO k3
#22 Re: Treci na vidiku!
Samo 116 godina ?arzuhal wrote:Živi HR HB, umrla nije!
-
Novak20
#23 Re: Treci na vidiku!
mO k3 wrote:Samo 116 godina ?arzuhal wrote:Živi HR HB, umrla nije!
Matematika ti nije jača strana.
- mO k3
#24 Re: Treci na vidiku!
Manje vise vaznoNovak20 wrote:mO k3 wrote:Samo 116 godina ?arzuhal wrote:Živi HR HB, umrla nije!
![]()
Matematika ti nije jača strana.
-
Novak20
#25 Re: Treci na vidiku!
Ovo nisu glavni planeri nego glavni izvršioci.Sarajmen wrote:UZP i 111 godina robije za njegove glavne planere.
Zločin se isplati !?
Naravno da se zločin ne isplati.