pemanapemani wrote:@zavrzlama i @pipi- svaka čast na optimizmu. Samo, ništa se ne mijenja već godinama, nego vodi u dalje zaglibljivanje. Kada bi RS raspisao referendum, ko bi uzeo pušku u ruke? Iskreno, ja bih, ali bi branio samo svoje dvorište i porodicu, ništa više. Koliko su fašisti napravili zla klanjem i ubijanjem, toliko su ovi "naši" pokrali narod. Kad skontaš, tu je negdje cifra ljudi koji su ubijeni u ratu i onih koje su "ubili" lopovi.
Mislim da sve ovo vodi tome da ljudima više bude svejedno kada ova država ode u sto p.cki materina.
Hajd jarane da to provjerimo - ja evo pozivam vec dugo vremena da srbi raspisu referendum ili bar napuste jednom zauvijek drzavnu vlas, ali oni ni mukajet. Nego nek to oni urade, ja jedva cekam

[/quote]
Ama ne samo to...hajde neka blokiraju formiranje centralnih institucija BiH.... eto za to im bar ne treba ništa..jednostavno kažu da budući koalicioni partneri nisu za kompromis i zdra'o...

[/quote]
Jarane ti jedva čekaj. Meni ne pada na pamet da ginem za ratne profitere. Super je današnjim RVI, demobilisanim borcima, žrtvama genocida... kada gledaju kako se "tatini sinovi" k.rce u bijesnim autima, imperijalističkim carstvima, a oni nemaju za kifle. Ovi bezobraznu dječurliju šalju po bjelosvjetskim univerzitetima, a oni dižu kredite kod kamatara za udžbenike srednje škole. Zajebem to, samo svoja kuća i okućnica, i ko god prismrdi samo metak u noge, pa neka bude šta bude.
"On je tajkun, jebem li mu majku
Sad je prvi, al' do lakata u krvi
Voza džipa, djevojčice pipa
Zgrn'o lovu dok sam trunuo u rovu
On je tajkun, jebem li mu majku
Marke - pere preko stranke
Krade - član je mafije i vlade
Kara - ratom doš'o je do para
Dok pršte geleri
Nastaju Rokfeleri
On je tajkun, jebem li mu majku
Sad je faca, po gradu bombe baca