TREBAM SAVJET
-
slatkis20
- Hercegoviina
#2 Re: TREBAM SAVJET
Moje mišljenje je da moraš imati dobar razlog da ćeš se vratiti. npr. stalni posao, djeca i sl... u protivnom ćeš teško dobiti vizuslatkis20 wrote: ↑30/10/2023 14:12 Moze li mi neko reci ( molim bez glupih komentara ) da li ce mi odobriti vizu za ameriku ako imam nekretninu na svom imenu i ustedjevinu?
Naime,popunila sam obrazac i platila sam zajedno sa partnerom i zakazali smo termin. Naveli smo da ce on snositi troskove putovanja jer ima posao s tim da cemo na razgovoru reci da ima i on nakretninu na svom imenu i ustedjevinu.
Moja jedina zelja da odem tamo je da vidim zgradu gdje se snimala serija Prijatelji i da obidjem poznate lokacije serija i filmova
Kakvo je vase misljenje?
-
slatkis20
#3 Re: TREBAM SAVJET
Imam mace koje me cekaju jedino. Naravno i nekretnina. Djece nemam, stalni posao nemam freelancer samHercegoviina wrote: ↑30/10/2023 14:14Moje mišljenje je da moraš imati dobar razlog da ćeš se vratiti. npr. stalni posao, djeca i sl... u protivnom ćeš teško dobiti vizuslatkis20 wrote: ↑30/10/2023 14:12 Moze li mi neko reci ( molim bez glupih komentara ) da li ce mi odobriti vizu za ameriku ako imam nekretninu na svom imenu i ustedjevinu?
Naime,popunila sam obrazac i platila sam zajedno sa partnerom i zakazali smo termin. Naveli smo da ce on snositi troskove putovanja jer ima posao s tim da cemo na razgovoru reci da ima i on nakretninu na svom imenu i ustedjevinu.
Moja jedina zelja da odem tamo je da vidim zgradu gdje se snimala serija Prijatelji i da obidjem poznate lokacije serija i filmova
Kakvo je vase misljenje?
- Hercegoviina
#4 Re: TREBAM SAVJET
nisam optimista, ali pokušajslatkis20 wrote: ↑30/10/2023 14:17Imam mace koje me cekaju jedino. Naravno i nekretnina. Djece nemam, stalni posao nemam freelancer samHercegoviina wrote: ↑30/10/2023 14:14Moje mišljenje je da moraš imati dobar razlog da ćeš se vratiti. npr. stalni posao, djeca i sl... u protivnom ćeš teško dobiti vizuslatkis20 wrote: ↑30/10/2023 14:12 Moze li mi neko reci ( molim bez glupih komentara ) da li ce mi odobriti vizu za ameriku ako imam nekretninu na svom imenu i ustedjevinu?
Kakvo je vase misljenje?
- karanana
#5 Re: TREBAM SAVJET
i ja mislim da su sanse vece da nece odobriti. jedno 75-25, bubam. sve navedeno je nekako fluidno i nema bazu koja govori hoces li se vratiti ili ostati. nekretnina...pa sta, mozes je rentati ili prodati otamo. ustedjevina...otamo je mozes podizati kad ti treba. partner...je partner, nista konkretno.
sretno u svakom slucaju i javi rezultat.
sretno u svakom slucaju i javi rezultat.
-
NediM17
#6 Re: TREBAM SAVJET
Kad si to promijenio(la) spol ?
Ako si popunila...
Ako si popunila...
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#7 Re: TREBAM SAVJET
slatkis20 wrote: ↑30/10/2023 14:12 Moze li mi neko reci ( molim bez glupih komentara ) da li ce mi odobriti vizu za ameriku ako imam nekretninu na svom imenu i ustedjevinu?
Kakvo je vase misljenje?
Objasni prvo kako si se "vakcinisao" a sad si "popunila"
Imas 45 min.
-
Seyfo
#9 Re: TREBAM SAVJET
U Evropi se mnogi još nisu odlučili šta su,muško ili žensko,a mi se furamo na njih. Čak ta neodlučnost može biti plus ako se od njih nešto traži
- karanana
#10 Re: TREBAM SAVJET
e ovo je dzoker karta koju nisam upratio, a forumasi kopaju po istorji postova. ako je u pitanju istospolni par, sanse rastu na 50-50, mozda cak i za neki permanentni papir.