Nadam se da cete imati strpljenja da sve procitate jer mi je dosta bitno. hvala.
Ima jedna djevojka koju sam upoznao preko Facebooka, i kad smo izasli a to je bilo prije 2 godine prvi put poslije kratke setnje i upoznavanja, kad sam je otpratio do kuce krenuo sam da je poljubim a ona mi je okrenula obraz i rekla da nije jos spremna.
Kad sam dosao kuci nije mi bilo jasno zasto me je odbila, jer fkt nisam neki debil, normalan sam momak imao sam i ranije djevojaka dosta. al eto sad necemo o tome.
I nazvao sam je i rekla mi je da ne zeli trenutno decka.
Ok to sam prihvatio, poslije toga se nismo cesto culi, ali mozda svako 2-3 mjeseca se javimo jedno drugom samo onako.
U zadnjih 2 mjeseca smo bas poceli da se cujemo i preko telefona i preko Fejsa, neznam ni ja kako samo od sebe, al uglavnom cujemo se svaki dan.
Al fazon je u tome, da smo se poceli cesce cuti zato sto sam joj rekao da ja od nje nezelim da mi bude djevojka nego samo dobra drugarica,na sto je ona pristala.
I kad god izadjemo, ja se nekako strpim i odglumim tog laznog prijatelja ali sam ustvari zaljubljen u nju, jer je stvarno nevjerovata i prelijepa.
I tako pricamo o svemu o njenim izlascima i momcima o mojim djevojkama i tako to, bas kao prijatelji.
A ja sam to ustvari i htio da se zaljubi u mene ali polahko, XD
I sad u zadnje vrijem fkt neznam sta da mislim cudno me gleda kad izadjemo kao da zeli nesto, a i preko fejsa mi tako djeluje.
I molio bih za pomoc kako dalje,jel ima neko savjet, jer nebih zelio da me opet odbije ako nesto pokusam, niti ako joj kazem da je volim mozda ce to pokvariti nase "prijateljstvo".
I tako poslije 2 sedmice sutra treba da izadjemo i ja nezz sta da radim.paako moze neko dapomogne bio bih mu zahvalan veliki pozzzz.