Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mrza

#1 Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

Pozz

Nadam se da cete imati strpljenja da sve procitate jer mi je dosta bitno. hvala.

Ima jedna djevojka koju sam upoznao preko Facebooka, i kad smo izasli a to je bilo prije 2 godine prvi put poslije kratke setnje i upoznavanja, kad sam je otpratio do kuce krenuo sam da je poljubim a ona mi je okrenula obraz i rekla da nije jos spremna.

Kad sam dosao kuci nije mi bilo jasno zasto me je odbila, jer fkt nisam neki debil, normalan sam momak imao sam i ranije djevojaka dosta. al eto sad necemo o tome.
I nazvao sam je i rekla mi je da ne zeli trenutno decka.

Ok to sam prihvatio, poslije toga se nismo cesto culi, ali mozda svako 2-3 mjeseca se javimo jedno drugom samo onako.

U zadnjih 2 mjeseca smo bas poceli da se cujemo i preko telefona i preko Fejsa, neznam ni ja kako samo od sebe, al uglavnom cujemo se svaki dan.

Al fazon je u tome, da smo se poceli cesce cuti zato sto sam joj rekao da ja od nje nezelim da mi bude djevojka nego samo dobra drugarica,na sto je ona pristala.

I kad god izadjemo, ja se nekako strpim i odglumim tog laznog prijatelja ali sam ustvari zaljubljen u nju, jer je stvarno nevjerovata i prelijepa.

I tako pricamo o svemu o njenim izlascima i momcima o mojim djevojkama i tako to, bas kao prijatelji.

A ja sam to ustvari i htio da se zaljubi u mene ali polahko, XD
I sad u zadnje vrijem fkt neznam sta da mislim cudno me gleda kad izadjemo kao da zeli nesto, a i preko fejsa mi tako djeluje.

I molio bih za pomoc kako dalje,jel ima neko savjet, jer nebih zelio da me opet odbije ako nesto pokusam, niti ako joj kazem da je volim mozda ce to pokvariti nase "prijateljstvo".

I tako poslije 2 sedmice sutra treba da izadjemo i ja nezz sta da radim.paako moze neko dapomogne bio bih mu zahvalan veliki pozzzz. :D
*mima*

#2 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by *mima* »

jesi joj rekao da spremas veliku pljacku?
dječak sa šibicama

#3 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by dječak sa šibicama »

Igraj sa njom toplo hladno :D

Oprosti na sali, nego, mozda joj se ne dopadas pa joj odgvara da ste samo prijatelji a tebi se samo cini da ona nesto hoce, ili je mozda raspolozena za neku shemu "za jednu noc", i stvarno ne zeli decka i obaveze te vrste.
nellington

#4 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by nellington »

Nije vrijeme za emotivno vezanje ako ćemo u akciju (ono što smo dogovorili, ona banka, sutra navečer).
leo_

#5 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by leo_ »

jaoooo, kuku lele covjece. sta da ti mi kazemo, po Bogu si? "slusaj svoje srce"? :D haha, posalji joj link za ovu temu i uzivaj. i nemoj vishe vakih pitanja po forumu, sam zivi svoj zivot.
video

#6 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by video »

Ma napravi je ljubomornom - to uvjek pomaze :-)
mrza

#7 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

*mima* wrote:jesi joj rekao da spremas veliku pljacku?
hahah, nisam joj nista govorio, al mora se malo i na zene misliti ha ya XD
mrza

#8 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

nellington wrote:Nije vrijeme za emotivno vezanje ako ćemo u akciju (ono što smo dogovorili, ona banka, sutra navečer).
ma nije frtka dogovroricemo se sad mi je ovo na br.1 XD
*mima*

#9 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by *mima* »

mrza wrote:
*mima* wrote:jesi joj rekao da spremas veliku pljacku?
hahah, nisam joj nista govorio, al mora se malo i na zene misliti ha ya XD

moras joj rec.....i to sto prije.......zene vole take
mrza

#10 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

dječak sa šibicama wrote:Igraj sa njom toplo hladno :D

Oprosti na sali, nego, mozda joj se ne dopadas pa joj odgvara da ste samo prijatelji a tebi se samo cini da ona nesto hoce, ili je mozda raspolozena za neku shemu "za jednu noc", i stvarno ne zeli decka i obaveze te vrste.
druze dopadam joj se garant, to mi je priznala, al moj je poljubac odbilaprije 2 godine, sad sam stariji i fkt ne izgledam lose.
dječak sa šibicama

#11 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Drug moj, nema veze kako ti izgledas, nego kakvi nju tipovi privlace.

I sta ona uopste hoce.

Mozda da je otvoreno pitas... sta te kosta, sta mozes izgubiti?
video

#12 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by video »

dječak sa šibicama wrote:Drug moj, nema veze kako ti izgledas, nego kakvi nju tipovi privlace.

I sta ona uopste hoce.

Ma mozda nece njega nego njegovo tijelo ;-)
mrza

#13 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

dječak sa šibicama wrote:Drug moj, nema veze kako ti izgledas, nego kakvi nju tipovi privlace.

I sta ona uopste hoce.

tome brate i muci, ako joj kazem, skontace da je nesmatram za prijatelja, mozda nebude htjela nikakav kontakt poslije,al jbg mozda vrijedi pokusati.. Kao u pljacki XD
mrza

#14 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

video wrote:

I sta ona uopste hoce.

Ma mozda nece njega nego njegovo tijelo ;-)
heheh, To bi bilo lijepo XD
*mima*

#15 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by *mima* »

jabiotvorilagrupunaFB
dječak sa šibicama

#16 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

A sta ce ti kontakt, ako te ona zeli samo za prijatelja, a ti zaljubljen ili lud za njom.

To ti je samo mucenje za tebe, cini mi se tako.

Bolje da znas na cemu si.

A i ja nasao dijeliti savjete, ne slusaj ti mene :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#17 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by Velkoski »

E jeb'ga buraz, ja kont'o ono neki ozbiljan covjek hoce da pljacka, ccc :mrgreen: :lol:
mrza

#18 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

leet wrote:E jeb'ga buraz, ja kont'o ono neki ozbiljan covjek hoce da pljacka, ccc :mrgreen: :lol:
ja jesam ozbiljan, ali ja nezivim samo za to,meni su zene na 1 mjestu. :)
mrza

#19 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

dječak sa šibicama wrote:A sta ce ti kontakt, ako te ona zeli samo za prijatelja, a ti zaljubljen ili lud za njom.

To ti je samo mucenje za tebe, cini mi se tako.

Bolje da znas na cemu si.

A i ja nasao dijeliti savjete, ne slusaj ti mene :D
ma jebi je reci cu joj sutra sve, ajd pa vam javim sta se desilo haha XD
spreca

#20 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by spreca »

mrza wrote:Pozz

Nadam se da cete imati strpljenja da sve procitate jer mi je dosta bitno. hvala.

Ima jedna djevojka koju sam upoznao preko Facebooka, i kad smo izasli a to je bilo prije 2 godine prvi put poslije kratke setnje i upoznavanja, kad sam je otpratio do kuce krenuo sam da je poljubim a ona mi je okrenula obraz i rekla da nije jos spremna.

Kad sam dosao kuci nije mi bilo jasno zasto me je odbila, jer fkt nisam neki debil, normalan sam momak imao sam i ranije djevojaka dosta. al eto sad necemo o tome.

Ok to sam prihvatio, poslije toga se nismo cesto culi, ali mozda svako 2-3 mjeseca se javimo jedno drugom samo onako.

U zadnjih 2 mjeseca smo bas poceli da se cujemo i preko telefona i preko Fejsa, neznam ni ja kako samo od sebe, al uglavnom cujemo se svaki dan.

Al fazon je u tome, da smo se poceli cesce cuti zato sto sam joj rekao da ja od nje nezelim da mi bude djevojka nego samo dobra drugarica,na sto je ona pristala.

I kad god izadjemo, ja se nekako strpim i odglumim tog laznog prijatelja ali sam ustvari zaljubljen u nju, jer je stvarno nevjerovata i prelijepa.

I tako pricamo o svemu o njenim izlascima i momcima o mojim djevojkama i tako to, bas kao prijatelji.

I sad u zadnje vrijem fkt neznam sta da mislim cudno me gleda kad izadjemo kao da zeli nesto, a i preko fejsa mi tako djeluje.

I molio bih za pomoc kako dalje,jel ima neko savjet, jer nebih zelio da me opet odbije ako nesto pokusam, niti ako joj kazem da je volim mozda ce to pokvariti nase "prijateljstvo".

I tako poslije 2 sedmice sutra treba da izadjemo i ja nezz sta da radim.paako moze neko dapomogne bio bih mu zahvalan veliki pozzzz. :D
Ma odjebo je fraer......sad je red na tebe da joj ......ma znas isam :lol:
mrza

#21 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

spreca wrote:
mrza wrote:Pozz

Ma odjebo je fraer......sad je red na tebe da joj ......ma znas isam :lol:
hahah sve je moguce :P
burek_in_space

#22 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by burek_in_space »

SmuČkaj joj kolu.
Ghost_Rider_XXX

#23 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ključno pitanje koliko je vama godinica?
mrza

#24 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by mrza »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ključno pitanje koliko je vama godinica?
meni 21-njoj 19 nismo svi djeca, ali svi nekad trebamo savjet.
Mr.Penguin

#25 Re: Trebam savjet, stvarno je hitno molim vas.

Post by Mr.Penguin »

Ja mislio po nazivu teme treba mu par bubrega :D
Locked