Edit: nasao prevoz do tamo, treba nazad.
Trebam prevoz nazad sa Pepersa
-
konyan
#1 Trebam prevoz nazad sa Pepersa
Narode, ide li neko ili zna li neko nekoga ko ide na koncert, recimo autom, i ima jedno mjesto. Izletila mi karta u zadnji cas. 
-
ManiacSA
#2 Re: Trebam prevoz nazad sa Pepersa
Kakva ti je to karta? Ja imam u sklopu karte placen prijevoz busom!konyan wrote:Narode, ide li neko ili zna li neko nekoga ko ide na koncert, recimo autom, i ima jedno mjesto. Izletila mi karta u zadnji cas.
-
mukki
#4 Re: Trebam prevoz nazad sa Pepersa
skeniranaManiacSA wrote: Kakva ti je to karta? Ja imam u sklopu karte placen prijevoz busom!
-
konyan
#5 Re: Trebam prevoz nazad sa Pepersa
Dugo vam je i trebalo.mukki wrote:skeniranaManiacSA wrote: Kakva ti je to karta? Ja imam u sklopu karte placen prijevoz busom!
-
Celicna_saka
Malo trziste, nedostatak interesa kod gradskih i kantonalnih vlasti i menadzeri lopovi su ti glavni razlog sto ce nam i narednih godina, dogadjaj godine biti ala dzinovic sa gostima na AFH-u.Hakala wrote:jebo pepperse..imamo moj ummete![]()
zasto nas svako izbjegava,u begashu svirala metallica,maiden,sad ce se dokotrljat stonesi
u zagrebu roko Slayer,Pearl Jam,bila Pink(:D) .sad dolazi Korn...a u nastamni vilajet pa to ti je
- zena21
#9 Re: Trebam prevoz nazad sa Pepersa
Rekla sam ti juce - da je u Sa kantonu, ja bih te odvezlakonyan wrote:Narode, ide li neko ili zna li neko nekoga ko ide na koncert, recimo autom, i ima jedno mjesto. Izletila mi karta u zadnji cas.
- DaysleepeR
Plus nijedan prodani originalni nosač zvuka pomenutih bendova....Celicna_saka wrote:Malo trziste, nedostatak interesa kod gradskih i kantonalnih vlasti i menadzeri lopovi su ti glavni razlog sto ce nam i narednih godina, dogadjaj godine biti ala dzinovic sa gostima na AFH-u.Hakala wrote:jebo pepperse..imamo moj ummete![]()
zasto nas svako izbjegava,u begashu svirala metallica,maiden,sad ce se dokotrljat stonesi
u zagrebu roko Slayer,Pearl Jam,bila Pink(:D) .sad dolazi Korn...a u nastamni vilajet pa to ti je
- BHG
pa nemojte tako...imamo i mi jos jedan muzicki spektakl na pomolu...ana nikolic dolazi da zabavi siroke narodne mase...Celicna_saka wrote:Malo trziste, nedostatak interesa kod gradskih i kantonalnih vlasti i menadzeri lopovi su ti glavni razlog sto ce nam i narednih godina, dogadjaj godine biti ala dzinovic sa gostima na AFH-u.Hakala wrote:jebo pepperse..imamo moj ummete![]()
-
prleitihi
ne zaobilazi nas svako..Hakala wrote:jebo pepperse..imamo moj ummete![]()
ps. ne znam kakav si..pokretaču
-
Celicna_saka
Ne komsiji crkne kravaBHG wrote:100 000 ljudi...nisu ni sat i po svirali....
Ono sto sam mogo po netu upratiti je to da su raja pravo razocarana, no da mi sacekamo konyiana
-
gold'n'brown
Citam fenomenalna svirka ali kratko. Ali tako ti veliki bendovi sviraju po trecim zemljama. I Depeche Mode u zagrebu je malo duze trajao.Celicna_saka wrote:Ne komsiji crkne kravaBHG wrote:100 000 ljudi...nisu ni sat i po svirali.....
Ono sto sam mogo po netu upratiti je to da su raja pravo razocarana, no da mi sacekamo konyiana.