Ja bih to uradio ali imam spor internet i mali paket, a kada bih skidao po besplatnim satima skidao bih to mjesecima...
Dakle, zainteresirani neka se jave na PM
Edin H. wrote:Cuvaj se da te ne oderu lopatom
Pa uploaduj mu to na rapiddzemmo wrote:ja cu ti skinut 100 giga dzabe, samo je fazon to dobaciti do BiH
kad ti treba?
A da ti plati avionsku kartu?dzemmo wrote:ja cu ti skinut 100 giga dzabe, samo je fazon to dobaciti do BiH
kad ti treba?
bosanski wrote:Pa uploaduj mu to na rapiddzemmo wrote:ja cu ti skinut 100 giga dzabe, samo je fazon to dobaciti do BiH
kad ti treba?
A šta si ti očekivao?erni3 wrote:Edin H. wrote:Cuvaj se da te ne oderu lopatom
Sta lopatom, bagerom jarane... Evo sad mi jedan zavali cijenu da preko ebaya mogu za te pare kupiti to sto mi treba
hz__semir wrote:A šta si ti očekivao?erni3 wrote:Edin H. wrote:Cuvaj se da te ne oderu lopatom
Sta lopatom, bagerom jarane... Evo sad mi jedan zavali cijenu da preko ebaya mogu za te pare kupiti to sto mi treba
Pa na ADSL-u ti je 1GB prekoračenja = 10 KM, dakle 100 GB = 1000 KM.
Ako si spreman izvaliti milju i jos par stoja za trud, evo ja cu ti skinuti nikakav problem.
hz__semir wrote:Pa vjerovatno je taj što mu se javio i izvalio tu cijenu korisnik telekomovog paketa, zato mu i govorim da se ne ibreti velikim ciframa
Najjaci komentar, svaka castbosanski wrote:Pa uploaduj mu to na rapiddzemmo wrote:ja cu ti skinut 100 giga dzabe, samo je fazon to dobaciti do BiH
kad ti treba?
Samo ideja,erni3 wrote:Najjaci komentar, svaka castbosanski wrote:Pa uploaduj mu to na rapiddzemmo wrote:ja cu ti skinut 100 giga dzabe, samo je fazon to dobaciti do BiH
kad ti treba?
Za sve koje zanima sta je to, da objasnim i da ne citiram svaki post. Kolekcionar sam i imao sam donedavno veliku kutije u kojojima sam drzao sve sezone serija koje nesto vrijede i koje sam volio, kako tu ima od ovih cool zatvorskih serija ima i animiranih serija. Nazalost, dogodila se je nezgoda i tih kutija vise nema, otislo je u nepovrat.
U toj kolekciji bila je jedna animirana serija koja mi sada nedostaje, sada to zelim skinuti, ali ja imam mali paket, na free zoni toga nema, a ne poznajem nikoga sa fletom.
Buduci da se radilo o orginalima, jako zalim, ali prevelik je zalogaj da ponovo obnavljam kolekciju sa istim jer bi me previse kostalo da to nadoknadim, a nemam vise zivaca skupljati te stvari, a ni para BGM jer mi se blizi vozacki uskoro tako da sam cak i sladoled prestao jesti (mozete misliti kolika je to muka za osobu koja ima 150 kila).