LeKo wrote:tempora wrote:Primus Balkan, na Socijalnom. Sve po dogovoru, brzo i krajnje profesionalno. Barem je to moje iskustvo sa djevojkom koja je bila zaduzena za moju kuhinju. Zove se Amela.Sto se tice cijene, takodjer skromna. Ono sto je najbitnije, je izuzetna komunikacija sa uposlenima i "sluh" istih. Iz tog razloga sam odbacila neke druge ponude koje su mozda bile i jeftinije ali Amela mi je ulila krajnje povjerenje sto se kasnije ispostavilo i kao apsolutno tacno!
Da si zensko, rekla bih ti da su monteri grom gromova ! Ovako ne pije vode a?

Nekad sam montirao kuhinje.....i nisam jos zaboravio kako se to radi

Pravi majstor ne zaboravlja svoj zanat !
Salu na stranu, ono sto sam ja dozivjela prilikom pregleda ponuda je uglavnom losa komunikacija onih koji nude svoje proizvode. Na Alipasinom sam imala razgovor, ( ne mogu da se sjetim kako se zove firma) za jednu odlicnu kuhinju, no komunikacija sa uposlenom, njen nacin ophodjenja prema meni i njena nemogucnost da cuje ono sto zelim i kako zelim rezultirala je time da ne ostavim novac u toj firmi.
Uopsteno gledajuci, uglavnom mi se nudilo nesto sto ne zelim ili su mi ljudi nametali svoje ideje, ubjedjujuci me kako je to za moje dobro!
Ja sam dosla sa crtezom, koji je po mojoj zelji nacrtala moja prijateljica koja se tim poslom bavi u Splitu i dala mi jako dobre savjete. Znaci, naucila sam prvo lekciju, pa sam se dala u kupovinu.
Posto sam jako osjetljiva na komunikaciju ( profesionalna deformacija) jedino je Amela ( Primus Balkan) mogla zadovoljiti moje kriterijume. Djevojka apsolutno zna svoj posao i ona je jedan krasan spoj profesionalnosti, diskrecije, odlicne komunikacije koja ukljucuje usluznost, ljubaznost, sluh te zaljubljenost u ono sto radi.
Ono sto hocu da naglasim je da Amela rijedak spoj raznih osobina u ovoj bransi!
Da ne bude zabune, nemam nikakvih interesa u ovoj firmi, osim da pohvalim uposlenicu i da se ponadam da ce mnogi biti zadovoljni sa njenim radom!