Trebam iskren savjet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Dalila26

#1 Trebam iskren savjet

Post by Dalila26 »

Ne znam kako da postavim ovo pitanje ada pri tome ne budem nejasna i pogresno shvacena elen ovako ipak da krenem jer moguce je da ima onih koji su bili u slicnoj situaciji ili pak u istoj kao i onih koji su voljni da mi odgovre . Ne zelim sada da me osudjujete jer dovoljno je da sma ja svejsna svoje greske ustvari to i nije moje pitanje

Ja i on srecemo se na jednom od mnogobrojnih stranica za bosance . Ne znam zasto ali njegova prezentacija mi se svidja . Razmjenjujemo par poruka a onda se prebacujemo na msn i pocinje ta igra ljubavi , cini mi se nakon nekoliko dana znala sma da cu ga puno voljeti . Mjesec dana nakon toga vidjamo se u reallife i sve je bolje nego sto smo ocekivali . Radja se ljubav i sve je puno romantike , zelja i zaista iskrenih osjecanja . Osjecam se predivno kao kraljica , kao djevojcica jer on mi daje toliko ljuvai i paznje . Ne znam zasto ali ja se ne isclanjujem sa te stranice gdje sma njega srela i onda onako iz dosade nekada se ulogam i nemam pojma kakao srecem tu tipa koji me sve vise i vise pocinje zanimati znate vec kako to ide online . Pocinjem da osjecam da nesto vise u mojoj glavi ima i nisam niti naivna niti glupa ali ja priznajem to svom momku koji se nalazi jako uvrjedjen ...Raskidamo ...
Tek poslije raskida ja uvidjam sta sam napravila...molim ga da mi oprosti jer ustvari ja nisam njemu fizicki bila nevjerna , ali on ne zeli pretvara se u sasvim drugu osobu agresivnu i zatvorenu . Kaze mi da idem i da me vise ne voli ...mjesec dana nakon toga nalazi drugu djevojku a znam mi smo planirali puno toga zajedno .

Svjesna sam da sam ga povrjedila ali zaista da li je moguce da mjesec dana nakon neke velike ljubavi tako nestanu osjecanja , da li je moguce da on niti na jedna moj poziv nije odgovorio evo vec je proslo mjeseci nakon toga ali nista ? Ne razumjem ili mozda i razumjem njegovo ponasanje ali treba mi neko da mi kaze sta on ustvari osjeca ?

Znam da sam ovo sve zakomplikovala ali eto nadam se da ce neko imati volje da mi odgovori
pitt

Post by pitt »

Ja bih odgovorio al se bojim pocet cemo sa porukama, MSN-om, itd pa belaj.... :D:D
Lace

Post by Lace »

jah...tako to pocne...a ako imas srece dobijes i .jpg prezentaciju :D
hananah

Post by hananah »

Iskreno, najiskrenije - dobila si sto si i zasluzil. Drugi put prvo reci "hop" pa onda skoci. Kad "odrastes" naucices vrjednovati neke stvari. Ovako si od "kraljice" sama sebe dovela dotle gdje jesi. Oprosti na iskrenosti, ali to je moje misljenje, nevjera moze biti i druge prirode osim fizicke. A ti si svog "princa" prevarila i mozda i gore nego da si ga prevaril fizicki. Hirovita si i to se samo tebi obilo o glavu. Ti u stvari ne zelis ni jednog nego uvijek onog koji te nece, dok ga ne osvojis a kad ga osvojis onda mu na tako "lijep" nacin vratis. Jos jednom - dobila si sto si zasluzila
Jednako srece (jer si je imala) a puno vise pameti i samopouzdanja drugi put.
pitt

Post by pitt »

Lace wrote:jah...tako to pocne...a ako imas srece dobijes i .jpg prezentaciju :D
Sve sam ja screen print i u arhivu :D:D
Lace

Post by Lace »

dalila...
1. ili se boji da ces s drugom osobom razvit nesto kao sto si i sa njim pa reze u korjenu i ne dozvoljava da se to desi
2. ili mu nije stalo pa je trazio najmanji razlog da te otkaci...pa mu taj virtuelni flert dosao ko dobar izgovor...pravdajuci to prvim razlogom
Lace

Post by Lace »

pitt wrote:
Lace wrote:jah...tako to pocne...a ako imas srece dobijes i .jpg prezentaciju :D
Sve sam ja screen print i u arhivu :D:D

lazes :D
Frutek

Post by Frutek »

1. Sta si tacno rekla covjeku?

2. Mjesec dana se cini nekako kratko da se razvije velika ljubav kako si je ti opisala (on ti sam ne uzvraca pozive i vec je naso drugu, sto znaci da sta god si ti osjecala, on nije :roll: )

3. Nije dzaba ona od Dalaj Lame "najmanje 6 mjeseci budi s osobom prije zaruka" :D :D Da je sve islo ko po loju, mozda ne bi ni saznala da taj tako brzo digne nos i naljuti se ccc :D :oops:

4. Move on girl :D
hananah

Post by hananah »

Move on with Frutek, send him some sms :D
Harrys

Post by Harrys »

:-) :-)
My,my,my Delilah
Why,why why,Delilah

:-) :-)
Dalila26

Post by Dalila26 »

Ma bila je ljubav , znam da jeste po svim pismima po svemu sto smo rekli jedno drugom ali ja ne znam sta mi je bilo . Znam mozda si u pravu da sam dobila sta sam zasluzila . Ne perem se ja toga .

Ne znam mozda je samo trazio razlog ali ja ne mislim da je tako ja mislim da sam ga povrjedila i da se on zatvorio ili ? Ne znam kako se ponasaju muskarci u toj situaciji ? Nisam musko
rasta

Post by rasta »

ako je to ono sto ti govoris da jeste (a ja mislim da nije ) onda ce i on skontat i oprostice ti i naravno vratice ti se....
a posto se to nece desiti nastavi i ti dalje sa zivotom kao sto je i on uradio

PS: e da i nemoj covjeka bezveze peglat jer (barem je meni tako) sto vise budes navaljivala to ces mu vise biti odbojnija...eto peace 8-)
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Dalila26 wrote: ja mislim da sam ga povrjedila i da se on zatvorio ili ?
jesi, brazzo i to gadno!! :(
ugrizla si ga momachki, koliko ti je srca dao u tih mjesec-toliko si odgrizla....
a koliko si povjerenja izgubila-to samo ptice znaju... :(

ja da sam on-ne bih ti dao sljedecu sansu.....al' opet - ja nisam on :-)
Lace

Post by Lace »

hajd ne seri...macko grizalo :D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

Lace wrote:hajd ne seri...macko grizalo :D
:D tako je to :lol: - ko mene ugrize - vozdrica :D:D od tad machkama ne prilazim :D:D:D
Harrys

Post by Harrys »

:D drugar,tako je.Dostojanstvo je dostojanstvo.Ako nadjes bolje,sretno. :-)
Dalila26

Post by Dalila26 »

Da ...pa nista onda najbolje da sve zaboravim jer pokusala sam na sve moguce nacine da mu kazem izvini ne ide nista ...jednostavno nece da ima ista sa mnom ...ne znam

DA li je stvarno moguce tako brzo preci preko nekoga i odmah nakon mjesec uci u drugu vezu , bez obzira na moju gresku ( to stoji ) mene zanima njegova reakcija ?
A380

Post by A380 »

Dalila26 wrote:DA li je stvarno moguce tako brzo preci preko nekoga i odmah nakon mjesec uci u drugu vezu , bez obzira na moju gresku ( to stoji ) mene zanima njegova reakcija ?
ovisi od osobe, ali je moguce!

i zasto te zanima njegova reakcija sada, jel to bitno???

ili ti je mozda sinulo da nisi nikada ni bila njegova kraljica, a ti se ufurala pa mislila da ga imas u saci. znamo i mi muski glumiti, ne boj se :lol: :lol:
CiCiban

Post by CiCiban »

dont ask what ur ego can do for u, but what u can do for your ego..
na primjer reci mu da ti se vise nikada ne petlja u odluke
Dalila26

Post by Dalila26 »

Ma ne zaista se ne radi o tome da je meni sinulo jer da je tako ja bi se pomirila sa tim kontas i bilo bi mi svejedno . Problem je sto sma ja shvatila koliko ja njega volim i koliko mi je znacio i meni je iskreno iskreno zao ali nema nacina da vise ikada dodjem do njega jer on sa mnom ne zeli nista da ima
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

@dalila

tesko je preboliti nekoga koga volis
samo vrijeme te rane lijeci

moras prihvatiti da je gotovo i to je to
kad dodje do raskida nekada je puno lakse sve veze prekinuti nego ostati u kontaktu. i sta sad da on hoce da s tobom prica. covjek ima curu, sto mu treba glavobolja da nju uplice u to sto je bilo s tobom.
cica mica i gotova prica...

move on...
Dalila26

Post by Dalila26 »

Pa hoce li meni iko dati konkretan odgovor ? Ja sve to znam da treba dalje i to pokusavam ali on , njegova reakcija objasnjenje za nju ? To sam vas pitala
HeHeHe

Post by HeHeHe »

imas li ti objasnjenje za ono sta si uradila?
Morbid Angel

Post by Morbid Angel »

Zasto ti nije oprostio i ostavio te, ne znam.. je l' zato sto se prepao da ces dozivjeti s tim drugim sto i s njim, ili zato sto je trazio povod da prekine nesto sto je odavno htio (kao sto neko rece)...to vise i nije bitno..
Bitno je to da ti njeg sad smaras izvinjenjima i "baby come back" sistemima, a on ne odgovara i jos ima novu curu... Frajeri nisu cure, ne glume ledene kraljice, i ako te kulira, vjeruj mi kulira te.. a ako cak i popusti, bice iz sazaljenja... Mozes odustati od njeg, i jedino traziti iskreno objanjenje i razrjesenje situacije... onako da se zapecati.

p.s. nisam musko, pa mozda i nisam kompetentna da govorim o tome al et... al jes fakat, sto neko rece, znaju muski glumit (ne znam zasto), pa dok cura fura da imaju "nesto", njemu to vise dodje ko hobi..
Vozdra_123

Post by Vozdra_123 »

pa ljudi su ti vec dali nekoliko objasnjenja

1. tvoja prica sa drugim frajerom je bila izgovor
2. prepo se cojek drugog frajera
3. osjetio se jako uvrijedjen, kontao da je mozda sve bila farsa od pocetka

ne znam je li bilo jos kakvih....

sto se tice ljubavi mi zelimo odgovore ali nekad pravih odgovora nema... sto jest jest prihvati i zivo dalje...

hajd sad posalji mi svoju presentaciju :D
Post Reply