Trebam inkjet printer a kako dugo nisam kupovao molim savjet.
Ništa posebno zahtjevno osim da mi ima duplex ispis da ne moram stajati pokraj njega dok moram printati neki rad i sl. sa obje strane i drugo, da mogu koristiti zamjenske tonere da me nelupa previše po džepu.
Trebam inkjet printer - dugo se nije kupovalo
Moderator: Benq
-
lajkujMe
#2 Re: Trebam inkjet printer - dugo se nije kupovalo
Ne znam koliko cesto koristis printer, ali moj savjet je da uzmes InkTank printer hajmo reci nova tehnologija.
Prednost je jeftinoca naime ne koristis tonere i ketridze nego imas ink rezervoare koje pubis tintom cijena jedne je 20km trebaju ti 4 za crno.i boje a jedno punjenje dovoljno za 5000 stranica.
Jedina mana sto se mora koristiti ne mozes ga ostaviti mjesec dana da ne radi.
Prednost je jeftinoca naime ne koristis tonere i ketridze nego imas ink rezervoare koje pubis tintom cijena jedne je 20km trebaju ti 4 za crno.i boje a jedno punjenje dovoljno za 5000 stranica.
Jedina mana sto se mora koristiti ne mozes ga ostaviti mjesec dana da ne radi.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#3 Re: Trebam inkjet printer - dugo se nije kupovalo
A ne znam, meni su pricali da je cak poslije 4 mjeseca stajanja odstampao od prve, ovaj new tank
tehnology
, oni klasicni vala moras svaki drugi dan nesto isprintat da ti se ne skori boja
.Treba malo pogledat po netu sta kaze narod...ili sam da se uvjerim da uzmem jedan
.
- blinker13
#4 Re: Trebam inkjet printer - dugo se nije kupovalo
Svakako preporuka ide za Canon G seriju, a imaš mogućnost da biraš funkcionalnosti u zavisnosti od svojih potreba. Cijena naravno raste uporedo sa prohtjevima
, pa proberi ono što ti zaista treba. Cijene tinte su nevjerovatne, a meni je ispis odličan u svakoj varijanti, uključujući i slike na foto papiru (šta ću, žena još pravi albume
). Da ne bude da nekog reklamiram, ako te zanima gdje sam kupio svoj G3400 prošle godine, samo pošalji pp.
-
lajkujMe
#5 Re: Trebam inkjet printer - dugo se nije kupovalo
Ja sam licno uzeo takav, od epsona kao ti su najbolji, HP treba izbjegavati imaju neke fabricke greske.
Licno meni je prodavac rekao da ga trebas koristiti .
Svi su zadovoljni s njima ukljucujuci i ja.
Ima sve a jeftin za koristenje plus izuzetno kvalitetan.
Licno meni je prodavac rekao da ga trebas koristiti .
Svi su zadovoljni s njima ukljucujuci i ja.
Ima sve a jeftin za koristenje plus izuzetno kvalitetan.
-
probook
#6 Re: Trebam inkjet printer - dugo se nije kupovalo
Potpisujem za Canon G seriju. Printa ko pud, a boje zaboravis kada si kupio.