Oboje smo 22 godine i jos uvijek mladi,znaci molim ne ismijavajte ako su vam moji problemi "smijesni
Molim samo ozbiljne komentare
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Nemoj se javljati.sandra_89 wrote:Ja i bivsi smo raskinuli prije dva mjeseca,a u kontaktu nismo ima vise od mjeseca.Posvadjali smo se i od tada imamo 0 kontakta.Ja ga jos nisam zaboravila i voljela bi pokusati ponovo.Ocekivala sam da ce se javiti posto je on muskarac ali on to nije ucinio i ja ne znam sad da li bi ja trebala preuzeti incijativu? mogu ja i nastaviti dalje bez njega ali onda bi valjda bar trebala pokusati,da kasnije znam da sam pokusalaDa li je to previse ocajno da se ja njemu prva javim? mislila sam nesto kratko,preko maila
Oboje smo 22 godine i jos uvijek mladi,znaci molim ne ismijavajte ako su vam moji problemi "smijesni![]()
![]()
Zelena Carapa wrote:Nemoj se javljati.sandra_89 wrote:Ja i bivsi smo raskinuli prije dva mjeseca,a u kontaktu nismo ima vise od mjeseca.Posvadjali smo se i od tada imamo 0 kontakta.Ja ga jos nisam zaboravila i voljela bi pokusati ponovo.Ocekivala sam da ce se javiti posto je on muskarac ali on to nije ucinio i ja ne znam sad da li bi ja trebala preuzeti incijativu? mogu ja i nastaviti dalje bez njega ali onda bi valjda bar trebala pokusati,da kasnije znam da sam pokusalaDa li je to previse ocajno da se ja njemu prva javim? mislila sam nesto kratko,preko maila
Oboje smo 22 godine i jos uvijek mladi,znaci molim ne ismijavajte ako su vam moji problemi "smijesni![]()
![]()
Javi mu se i obecaj da ces mu odmah dati.sandra_89 wrote:Ja i bivsi smo raskinuli prije dva mjeseca,a u kontaktu nismo ima vise od mjeseca.Posvadjali smo se i od tada imamo 0 kontakta.Ja ga jos nisam zaboravila i voljela bi pokusati ponovo.Ocekivala sam da ce se javiti posto je on muskarac ali on to nije ucinio i ja ne znam sad da li bi ja trebala preuzeti incijativu? mogu ja i nastaviti dalje bez njega ali onda bi valjda bar trebala pokusati,da kasnije znam da sam pokusalaDa li je to previse ocajno da se ja njemu prva javim? mislila sam nesto kratko,preko maila
![]()
Kad je ljubav u pitanju nista nije glupo, ni preocajno ni pateticno - samo ovako odokativno - nema tu ljubavi.sandra_89 wrote:Zelena Carapa wrote:Nemoj se javljati.sandra_89 wrote:Ja i bivsi smo raskinuli prije dva mjeseca,a u kontaktu nismo ima vise od mjeseca.Posvadjali smo se i od tada imamo 0 kontakta.Ja ga jos nisam zaboravila i voljela bi pokusati ponovo.Ocekivala sam da ce se javiti posto je on muskarac ali on to nije ucinio i ja ne znam sad da li bi ja trebala preuzeti incijativu? mogu ja i nastaviti dalje bez njega ali onda bi valjda bar trebala pokusati,da kasnije znam da sam pokusalaDa li je to previse ocajno da se ja njemu prva javim? mislila sam nesto kratko,preko maila
![]()
A zasto? mislis da je glupo,ocajno,pateticno? ili..