Trebaju mi informacije

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mr_orange

#1 Trebaju mi informacije

Post by mr_orange »

Da li je neko bio u Podacama ili Gradcu? Koliko je udaljeno jedno od drugoga, i da li je Gradac najbliži Podacama? Da li su ova dva mjesta spojena plažom?
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Od Padaca do Gradca mozes i pjeske (par kilometara). Izmedju njih je, cnini mi se, Brist. Plaze nisu povezane. Iako o ukusima ne vrijedi raspravljati, rekao bih da su plaze lijepe. Oblutci i bistra voda.
Uzivaj!
*Unreal*

Post by *Unreal* »

kakav je nocni zivot
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Koliko ja znam nikakav. U Podacama na samoj magistrali ima ko nakav disco (bezze), a ispod magistrale kafana "Dvojka" u kojoj pjevaljka pjeva (bas bezze). Sa natpisa "Dvojka" im je jednom otpalo "v" pa je bila "Dojka". :lol:
A u Gradcu ima ko naka konoba i mozda kafic. Za Gradac nisam siguran, ali ne bih previse ocekivao.
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Cuj "DOjka" :D :-) a sta je sa klubom pinjeta...gdje je to..zar nije tamo dobro?
supertrip

Post by supertrip »

Haha, odlicno, hvala na ovom postu, ne namjeravam tamo ici, ali post je savrsen, zabavan i informativan!
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Ne znam kako je u Pinjeti. Nisam odavno bio. Ako ces imat prevoz, Makarska ti je relativno blizu, a tamo ces se ipak bolje provest. Ako ti je do kupanja i suncanja, Podaca su ti "mrak".
Sale_Magare malo

Post by Sale_Magare malo »

POdaca,Brist i Gradac su spojeni šetnicom uz more,pa možeš hodati.Podaca je kao i svako drugo misto na moru...
Pinjeta je u Bristu.Radi.Dvojka-Dojka...đava ga zna što je to.Ja živim u Podacima pa neznam,ali ako meatoverhere kaže da ima...onda sigurno ima.Znam par tipova šta su zaradili kojekakve boljke vezane za spolovilo :) petljajući sa turističkinjama...pa možda je to u pitanju.Možda je fasova,...đava ga zna.
Je,Makarska je grad za 5 plus.I udaljena je oko 35 kilometara od Podaca...ili ti autom oko pola sata.
Eto,...INFO POST...o Podacima.Nije baš ka "kako je u Zaostrogu kampu svaku noc drugu..." šta bi rekli Pišonja i Žuga.Ali kamp i dalje radi :-)
mr_orange

Post by mr_orange »

Sale_Magare malo wrote:POdaca,Brist i Gradac su spojeni šetnicom uz more,pa možeš hodati.Podaca je kao i svako drugo misto na moru...
Pinjeta je u Bristu.Radi.Dvojka-Dojka...đava ga zna što je to.Ja živim u Podacima pa neznam,ali ako meatoverhere kaže da ima...onda sigurno ima.Znam par tipova šta su zaradili kojekakve boljke vezane za spolovilo :) petljajući sa turističkinjama...pa možda je to u pitanju.Možda je fasova,...đava ga zna.
Je,Makarska je grad za 5 plus.I udaljena je oko 35 kilometara od Podaca...ili ti autom oko pola sata.
Eto,...INFO POST...o Podacima.Nije baš ka "kako je u Zaostrogu kampu svaku noc drugu..." šta bi rekli Pišonja i Žuga.Ali kamp i dalje radi :-)
Ok Sale, hvala. :)
Post Reply