Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Saraswati wrote:
Mislis, ugrozena su ti zenska prava
Hoces reci da zene nisu ljudska bica i da im trebaju odvojena prava od ljudskih?
E moj Morte jos malo ce traziti preimenovanje teme u "sa-x zeno ne ljuti se turnir"
eh... soggy... traze one i ista prava kao muskarci,a da pri tome imaju odvojena prava za zene ... dupli standardi...ali helem...neka ih...svako ima pravo da masta
Ma volim ja zene...zato im i oprastam na nekim nebulozama
chinese_water wrote:
Hoces reci da zene nisu ljudska bica i da im trebaju odvojena prava od ljudskih?
E moj Morte jos malo ce traziti preimenovanje teme u "sa-x zeno ne ljuti se turnir"
eh... soggy... traze one i ista prava kao muskarci,a da pri tome imaju odvojena prava za zene ... dupli standardi...ali helem...neka ih...svako ima pravo da masta
Mislim da nije uredu da se koristi riječ "nebuloza" za zenski rod, treba ga ravnomjerno upotrebljavati, a ne iz pozicije vlastitog spola...
Sogan wrote:
Mislim da nije uredu da se koristi riječ "nebuloza" za zenski rod, treba ga ravnomjerno upotrebljavati, a ne iz pozicije vlastitog spola...
chinese_water wrote:
Ja mislim da je zivot sranje...
Evo ova Morteova rezignirana izjava je najbolja ilustracija sta je susret sa feministickom demagogijom kadar napravit od mladog i obecavajuceg momka
Faust wrote:
Ja mislim da je zivot sranje...
Evo ova Morteova rezignirana izjava je najbolja ilustracija sta je susret sa feministickom demagogijom kadar napravit od mladog i obecavajuceg momka
Prije bih rekla da je rezignirana izjava posljedica gubitnickih momenata na nekom drugom planu (vidi pod: ZOKA ).
InfraRedRidinghood wrote:Šta ti to iMsinuiraš Hie? Black nas je pogurao pravo, Zoom bi nas iskasapio da smo u njegovoj nadležnosti Mi nepoćudni znamo to cijeniti
InfraRedRidinghood wrote:Šta ti to iMsinuiraš Hie? Black nas je pogurao pravo, Zoom bi nas iskasapio da smo u njegovoj nadležnosti Mi nepoćudni znamo to cijeniti
I jos je svima gratis kokice obezbijedio. Nista ja ne kazem.
Sogan wrote:Ovo je okrutno koristenje zenske manipulativnosti i sarma nad slabasnim blackom (ipak je on samo covjek/muskarac), sto mene kao feministu zgrazava
pitt wrote:Extreman mislim u smislu da imas nekih koje su tu da lijece svoje frustracije i krive sve svoje nevolje na muski rod. To je bar po meni totalno suprotno od onog sto feminizam treba da zastupa i da se bori za. I ma koliko da feminizam treba zastupati edukaciju zena da budu u stanju da same sebi pomognu, treba imat i na umu i muski rod, i na neki nacin i njih obrazovat u procesu.
Znaci kuhat'--->prat'--->peglat'--->zaradjivat'---> djecu radjat' & odgajat' , e jos vas treba .....educirat' !