Ma kakav feminizam, nepotreban je poslije ovih lavica na forumu...sve same rose louxembourg, marine cvetajeve i simone de beauvoir
Da ih nabrojim (ne po hierarchiji

) :
hierarchia, cehovljeva sestra

, beatrix, anais, latinica, infraredrobinhoodovka

, tigris, pitarka, debela, tempora, pearl, lucy, nancy, vingo, mala i...i nek mi oprosti neka ako sam je zaboravio.
Drmaju forumom...samouvjerene, svestrane, nacitane, elokventne, dostojanstvene, etc.
Kad se one obore na temu ima da je nema

- rijeseno pitanje.
Temu (bilo koju...od filma, muzike, preko el. medija i seksualnosti do politike) rasclane do bola, obrade je, analiziraju, argumentuju, i zakljuce, ljudski, korektno, pravicno, onako kako samo to one znaju, tako da nama muskarcima (osim ako nije neki sovinisticki kontras) preostaje samo da klimamo glavama, potvrdjujemo njihove postove i eventualno upadnemo s nekom seksualnom aluzijom, gdje se, instiktivno, jos uvijek osjecamo jaci i ravnopravniji (bar do kreveta

)
Iskreno se nadam, da ce takvih biti sve vise u svim sferama zivota tako da, polako i neprimjetno, te vjecne i nepotrebne tenzije po pitanju ravnopravnosti polova nestanu.
Moje licno iskustvo, ma koliko ono bilo, pokazuje mi da je ravnopravan zivot s zenama mnogo ljepsi i zanimljiviji, tako da mi ne predstavlja problem pomoci mami i poneki put oprat sude ili otresti koju dlaku s tepiha
P.S. ovo ujedno nek vam bude i cestitka za 8.mart, da se ne ponavljam vise, jer ovo je jedno veliko i tesko priznanje od jednog muzjaka

, a i zbog tog da ne pohasite