Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post Reply
Juliuscezar

#451 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Juliuscezar »

lafo renta-car a tamo renta-bombcar
daddy-kool

#452 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by daddy-kool »

L u c i f e r wrote:
daddy-kool wrote:
L u c i f e r wrote:

Garant na tim natpisima pise nesta protiv majoriziranoga pucanstva ili ugrozenog zivlja.
To su ostale upute još od 2008 da se glasa za Komšića.
Suti ba, ne ofiravaj nas. :mrgreen:
Izleti mi. :oops:
Connaisseur Karlin

#453 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Connaisseur Karlin »

belfy wrote:
Connaisseur Karlin wrote: pa i licno misljenje ili utiska mogu biti pogresni,jer sam i ja potvrdila da je Kolinda trebala novim govorom se ispricati za korsitenje pogresne cifre,ali ,isotvremeno,Bair je trbao reagirati,a ne njegovi sluzbenici ili surpuga ,a njegova reakcija je bila demoralizirajuca :) dalje sam pisala,da previse burno reagirate,ali bas burno :kiss: svi strasno pretjerujete :)
jedina koja ovdje preburno reagira i pretjeruje (od nas troje - dale, ti i ja) si ti, to je ono sto je i dale rekao. ja se nisam ni osvrnuo (niti jednom) na Kolindine izjave, vec na tvoje razmisljanje i komentare, bas kao i dale. ako sumnjas citaj ponovo sta ti pises, a sta dale i ja...
zasto bih burno reagirala a nisam ni BiH drzavljanka,ne zivim u BiH :)

lijepo potvrdih grese oba predsjednice RH i predsjednika BiH, ali vase reakcije ,procitala sma,jesu vise emocionalno obojene,moje nisu :) vama vise smeta jer zivite u BiH :)
L u c i f e r

#454 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by L u c i f e r »

asker wrote:Drugo, neko ovdje na temi je u sali postavio link izjave BAKIRA, a u komentaru saljivo napisao "oglasila se Sebija". Ti nisi ni kliknula na taj link vec si vidjela Sebija, i evo te sad tvrdis da je ona reagovala.
:D :evil:
asker

#455 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by asker »

daddy-kool wrote:
L u c i f e r wrote:

Garant na tim natpisima pise nesta protiv majoriziranoga pucanstva ili ugrozenog zivlja.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Connaisseur Karlin

#456 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

asker wrote:
Connaisseur Karlin wrote: pa i licno misljenje ili utiska mogu biti pogresni,jer sam i ja potvrdila da je Kolinda trebala novim govorom se ispricati za korsitenje pogresne cifre,ali ,isotvremeno,Bair je trbao reagirati,a ne njegovi sluzbenici ili surpuga ,a njegova reakcija je bila demoralizirajuca :) dalje sam pisala,da previse burno reagirate,ali bas burno :kiss: svi strasno pretjerujete :)
De lutko molim te probaj prije "submit" provjeriti makar malo cinjenice.

Bakir je reagirao sasvim normalno dan poslije, umjereno a opet savrseno jasno poentirano. Nikakvi njegovi sluzbenici nisu reagirali. Reagirao je zvanicni ministar bezbjednosti drzave (Srbin, SDS stranka). To mu je posao, pod njegovim nadleznostima su sluzbe koje te radikaliste evidentiraju, prate i hapse. Dodatni razlog je sto je onaj "hrvatski" novinar iz Lebanona, koji je i zapoceo ovaj kurslus, rekao da PREMA IZVJESTAJU SIPA-e itd itd. SIPA je direktno u nadleznosti ministra sigurnosti, covjek se normalno osjetio prozvan i reagovao na lazi i izmisljotine.

Drugo, neko ovdje na temi je u sali postavio link izjave BAKIRA, a u komentaru saljivo napisao "oglasila se Sebija". Ti nisi ni kliknula na taj link vec si vidjela Sebija, i evo te sad tvrdis da je ona reagovala.
De se malo smiri, uspori, procitaj sta i drugi pisu. Jasno je da se hrvatstvo brani i u Kanadi ali polahko, hladne glave.
link nisam provjeravala,ali je dobra sala sa Sebiljom :lol:

no,priznaj,nije vas Bakir jednom razocarao za vrijeme svog mandata,i to vas grize godinama,to je cinjenica

Kolinda bi se trebala ispricati a vjerovatno nece,ali reagirate kao da je ostatak njene price cista laz :)
Drvosjeca iz Dejcica

#457 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

daddy-kool wrote:
L u c i f e r wrote:
daddy-kool wrote:
Suti ba, ne ofiravaj nas. :mrgreen:

Evo jarane, haj ti znaj šta ovdje piše...sumnjive neke aktivnosti u Međugorju pa pozivam SIPU da ovo istraži. :oops:

Image
Image
Point.

#458 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Point. »

dječak sa šibicama wrote:A koliki je zapravo sve to paradoks, govori to da SDSovac Mektic brani vehabose od Kolinde, iz cisto svojih uskih politickih interesa jer je on ministar sigurnosti... koji ce koliko sutra na rucku sa Vucicem zakljuciti "da su islamski radikali veliki problem u regiji".

ako ga Vucic primi na rucak, naravno, jer je on sad dobar sa Dodikom. A Dodik bi sad trebao braniti Kolindu jer je u sukobu sa SDSovcima. Medjutim malo mu je to too much, pa se suzdrzava.

Ovo samo govori koliko je balkanska politika u kurcu, ali dok je ovaca, bice i vune.
Ne pravi se pametan bez veze jer ne kontas problem. Niko ovdje ne brani jebene vehabije nego zato sto je glupaca preuvelicala brojku x1000.
LSD

#459 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by LSD »

Postavlja se logicno pitanje: hoce li neko od moderatora ukinuti ovu Karlin i onog Djecaka :? ...takvi likovi su se natovarili ovdje samo da šire međunacionalnu mržnju, šovinizam, nacionalizam, rasnu segregaciju i slicne društvene anomalije.

Iako nas zabavljaju svojim doskočicama , ipak im treba neko objasniti da nisu poželjni ovdje :nargila:
aratet

#460 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by aratet »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma ti doktori su genijalni a biJo je i onaj Dr. Karadžić, jelde i on je imao ultimativna rješenja. :oops:
Nije los bio dok se drzao profesije, kad je otisao u politiku toliko je bio genijalan da ga se pod stare dane maltretira po Haagu.

Image

Zar nije genijalno rjesenje, poslati ih sve u Islamski emirat Idlib, adovoljni i jedni i drugi.
Drvosjeca iz Dejcica

#461 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

LSD wrote:Postavlja se logicno pitanje: hoce li neko od moderatora ukinuti ovu Karlin i onog Djecaka :? ...takvi likovi su se natovarili ovdje samo da šire međunacionalnu mržnju, šovinizam, nacionalizam, rasnu segregaciju i slicne društvene anomalije.

Iako nas zabavljaju svojim doskočicama , ipak im treba neko objasniti da nisu poželjni ovdje :nargila:
Slažem se, hajmo prijave spucati desetak komada. :mrgreen:
belfy

#462 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by belfy »

Connaisseur Karlin wrote:
belfy wrote:
jedina koja ovdje preburno reagira i pretjeruje (od nas troje - dale, ti i ja) si ti, to je ono sto je i dale rekao. ja se nisam ni osvrnuo (niti jednom) na Kolindine izjave, vec na tvoje razmisljanje i komentare, bas kao i dale. ako sumnjas citaj ponovo sta ti pises, a sta dale i ja...
zasto bih burno reagirala a nisam ni BiH drzavljanka,ne zivim u BiH :)

lijepo potvrdih grese oba predsjednice RH i predsjednika BiH, ali vase reakcije ,procitala sma,jesu vise emocionalno obojene,moje nisu :) vama vise smeta jer zivite u BiH :)
da, cudno i jeste sto reagujes uopste ako te se ne tice... jel tako? a to ko burnije reaguje...ponavaljam, samo pogledaj sta smo dale i ja pisali, a sta ti. bas kao sto sada okreces na stranu od sebe... gdje smo to dale i ja "preburno reagovali"? daj se saberi i pogledaj u ogledalo hebemu. cemu laganje? time ne ides gore, nego jos vise dole...
Juliuscezar

#463 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Juliuscezar »

Drvosjeca iz Dejcica wrote: Image
Image
Jebote italijanski fasisti u Medjugorju
Drvosjeca iz Dejcica

#464 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

aratet wrote:
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Ma ti doktori su genijalni a biJo je i onaj Dr. Karadžić, jelde i on je imao ultimativna rješenja. :oops:
Nije los bio dok se drzao profesije, kad je otisao u politiku toliko je bio genijalan da ga se pod stare dane maltretira po Haagu.

Image

Zar nije genijalno rjesenje, poslati ih sve u Islamski emirat Idlib, adovoljni i jedni i drugi.
Ma iskreno neka ih pošalju gdje hoće samo ja sam tvoj post drugačije shvatio. :oops:
aratet

#465 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by aratet »

Sad sam provjerio, onaj proljev od stranice ima 26 000 pratitelja.

Aferim. :bih:
Drvosjeca iz Dejcica

#466 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

aratet wrote:Sad sam provjerio, onaj proljev od stranice ima 26 000 pratitelja.

Aferim. :bih:
Koji?
belfy

#467 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by belfy »

asker wrote:
De lutko molim te probaj prije "submit" provjeriti makar malo cinjenice.

Bakir je reagirao sasvim normalno dan poslije, umjereno a opet savrseno jasno poentirano. Nikakvi njegovi sluzbenici nisu reagirali. Reagirao je zvanicni ministar bezbjednosti drzave (Srbin, SDS stranka). To mu je posao, pod njegovim nadleznostima su sluzbe koje te radikaliste evidentiraju, prate i hapse. Dodatni razlog je sto je onaj "hrvatski" novinar iz Lebanona, koji je i zapoceo ovaj kurslus, rekao da PREMA IZVJESTAJU SIPA-e itd itd. SIPA je direktno u nadleznosti ministra sigurnosti, covjek se normalno osjetio prozvan i reagovao na lazi i izmisljotine.

Drugo, neko ovdje na temi je u sali postavio link izjave BAKIRA, a u komentaru saljivo napisao "oglasila se Sebija". Ti nisi ni kliknula na taj link vec si vidjela Sebija, i evo te sad tvrdis da je ona reagovala.
De se malo smiri, uspori, procitaj sta i drugi pisu. Jasno je da se hrvatstvo brani i u Kanadi ali polahko, hladne glave.
link nisam provjeravala,ali je dobra sala sa Sebiljom :lol:

no,priznaj,nije vas Bakir jednom razocarao za vrijeme svog mandata,i to vas grize godinama,to je cinjenica

Kolinda bi se trebala ispricati a vjerovatno nece,ali reagirate kao da je ostatak njene price cista laz :)
ako je rekla samo jednu laz, onda nema smisla da ne povjerujemo u ostalo, jel? fakat padas nisko...
Connaisseur Karlin

#468 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

belfy wrote:
belfy wrote: zasto bih burno reagirala a nisam ni BiH drzavljanka,ne zivim u BiH :)

da, cudno i jeste sto reagujes uopste ako te se ne tice... jel tako? a to ko burnije reaguje...ponavaljam, samo pogledaj sta smo dale i ja pisali, a sta ti. bas kao sto sada okreces na stranu od sebe... gdje smo to dale i ja "preburno reagovali"? daj se saberi i pogledaj u ogledalo hebemu. cemu laganje? time ne ides gore, nego jos vise dole...
napisah ranije,ali ne citas; imam malo vis vremena danas,to je to,iance,ne bih ni pisala :)

ma narano da burno reagirate,ali niste svjesni toga,zasto se ljutis :)

kako si zakljucio da sam zabrinuta,i relanno receno,zasto bih bila zabrinuta :)

ponovih lijepo da se Kolinda treba ispricati,i ni to ne registrujes tokom citanja mojih postova :)
Connaisseur Karlin

#469 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

belfy wrote:
Connaisseur Karlin wrote: link nisam provjeravala,ali je dobra sala sa Sebiljom :lol:

ako je rekla samo jednu laz, onda nema smisla da ne povjerujemo u ostalo, jel? fakat padas nisko...
ali formmlano bi se trebala ispricati ,ili ne zelis sad ni da se isprica javnosti :?

daj mi listu politicara koji ne lazu :D
belfy

#470 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by belfy »

belfy wrote:
Connaisseur Karlin wrote: zasto bih burno reagirala a nisam ni BiH drzavljanka,ne zivim u BiH :)

napisah ranije,ali ne citas; imam malo vis vremena danas,to je to,iance,ne bih ni pisala :)

ponovih lijepo da se Kolinda treba ispricati,i ni to ne registrujes tokom citanja mojih postova :)[/quote]
da, jasno je da imas vise vremena, jer je ovo cistro trolanje. ja lijepo rekoh da ne reagujemo burno i da sama procitas sta smo pisali, ali nemas vremena za to da bisvima "odgovorila". i ja nisam nigdje rekao da si zabrinuta. citas li uopste ono na sta odgovaras?

ma zajebi. pises samo da bi pisala...
odzdrav!
Connaisseur Karlin

#471 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

belfy wrote:
Connaisseur Karlin wrote: napisah ranije,ali ne citas; imam malo vis vremena danas,to je to,iance,ne bih ni pisala :)

ponovih lijepo da se Kolinda treba ispricati,i ni to ne registrujes tokom citanja mojih postova :)
da, jasno je da imas vise vremena, jer je ovo cistro trolanje. ja lijepo rekoh da ne reagujemo burno i da sama procitas sta smo pisali, ali nemas vremena za to da bisvima "odgovorila". i ja nisam nigdje rekao da si zabrinuta. citas li uopste ono na sta odgovaras?

ma zajebi. pises samo da bi pisala...
odzdrav!
evo,opet se nerviras :lol:

ja idem sa teme,a vi pisite :-D
asker

#472 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by asker »

L u c i f e r wrote:
asker wrote:Drugo, neko ovdje na temi je u sali postavio link izjave BAKIRA, a u komentaru saljivo napisao "oglasila se Sebija". Ti nisi ni kliknula na taj link vec si vidjela Sebija, i evo te sad tvrdis da je ona reagovala.
:D :evil:

A to si bio ti sejtanska :D

:thumbup:
asker

#473 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by asker »

Connaisseur Karlin wrote: link nisam provjeravala,ali je dobra sala sa Sebiljom :lol:

Naravno da nisi ljepoto, nikad nista ne provjeravas :kiss:

Procitaj bilo ciji post ovdje, nadji jedan, samo jedan, koji je odusevljen cinjenicom da postoji broj nasih drzavljana na sirijskom ratistu. Samo ces naci prezir, osudu, i zelju ako moze da se nikad ne vrate. Tako nam misle i vlasti, i bezbjednosne sluzbe.

Mrzimo lafinu i "prijateljska" muda pod bubrege.

I pusti Bakira nama, mi mu redovno hebemo sve po spisku. Nije Bosna samo Bakir, u tvojim ocima jeste, al vjeruj da nije.
General War

#474 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by General War »

crno_sa_zlatnim wrote:Za početak nek´ Bakir priupita Muniru Sunbašić šta ona misli o odnosima dvije zemlje, ipak je Munira podigla odnose sa Kolindom na jedan viši nivo.
Kolinda, kraljica Balkana - reče Munira u Potočarima prije dvije godine.
:lol: :thumbup: :bih:

I dobro smo kakvi se likovi motaju u politici, ukljucujuci i pomenutu NiruMu.
Point.

#475 Re: Trebaju li Bošnjaci preispitati stav o prijateljskoj Hrvatskoj?

Post by Point. »

asker wrote:

Naravno da nisi ljepoto, nikad nista ne provjeravas :kiss:

Procitaj bilo ciji post ovdje, nadji jedan, samo jedan, koji je odusevljen cinjenicom da postoji broj nasih drzavljana na sirijskom ratistu. Samo ces naci prezir, osudu, i zelju ako moze da se nikad ne vrate. Tako nam misle i vlasti, i bezbjednosne sluzbe.

Mrzimo lafinu i "prijateljska" muda pod bubrege.

I pusti Bakira nama, mi mu redovno hebemo sve po spisku. Nije Bosna samo Bakir, u tvojim ocima jeste, al vjeruj da nije.
Ma pusti je. Ja se oznojim citajuci njene komentare. I nju i predsjednicu joj treba dobro kurcem u celo. Da ima toga redovno, ne bi imala "malo vise vremena".
Post Reply