Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam mislio da trazis partnericu za sparivanje, a ti bi se bavio raznim dzoginzima. Jos samo treba da odes u budiste, fakire i tako te hajvane pa da se posvetis jozi.
Ergot wrote:Ja sam mislio da trazis partnericu za sparivanje, a ti bi se bavio raznim dzoginzima. Jos samo treba da odes u budiste, fakire i tako te hajvane pa da se posvetis jozi.
zar ti ovdje dodjes da nadjes sebi koku? mislim zar to ne mozes traziti kao i svaki normalan muskarac face to face nego imas potrebu da se sakrijes iza monitora? zar mi moramo citati ovdje o tvojoj potrebi za parenjem? idi momak izadji i nadji si kokukao i svaki pravi muskarac? ako popijes korpu nemoj da te to obeshrabri.
zar ti ovdje dodjes da nadjes sebi koku? mislim zar to ne mozes traziti kao i svaki normalan muskarac face to face nego imas potrebu da se sakrijes iza monitora? zar mi moramo citati ovdje o tvojoj potrebi za parenjem? idi momak izadji i nadji si kokukao i svaki pravi muskarac? ako popijes korpu nemoj da te to obeshrabri.
uh niđe smajlija
uh
gotov sam
majstore
otvoreno.... ... sjaši i ne propovijedaj
i nikto te ne tjera da čitaš moje postove barabo
znaci barabo ipak si hrabar iza monitora i nemas muda prici koki i malo se zabaviti prstima ali ne po tastaturi nego po necemu drugom? a hormoni udarili u glavu i onda mi moramo ispastati ovdje citajuci tvoje virtualno parenje?
inace zar ovo nije tema za ljubav, sex itd, a ne za diskusije?