Ako ima neko pliz pošaljite mi na mail... ili ako ima na webu, dajte mi link, ja ne mogu da nadjem
Treba mi slika somuna hitno
-
leeloo
#1 Treba mi slika somuna hitno
Ima li iko sliku somuna... Ja imam somun, ali ne i aparat kojim bi ga uslikala...
Ako ima neko pliz pošaljite mi na mail... ili ako ima na webu, dajte mi link, ja ne mogu da nadjem
- Alfons Kauders
Mislio sam da imam, potrazio i nemam...A sta mislis da probas uvalit somun u skener ? 
- Alfons Kauders
Hmmm pa totalno si neopremljena...leeloo wrote:
hahaha....
A da promjenim naslov topica u treba mi skener hitno
Ja npr. imam aparat, al nemam somuna ni za lijeka, kod nas se furaju male ramazanske lepine, a one bas i ne lice na sarajevske somune (mada imaju priblizno isti ucinak), bas nisi nafaka ! Zelim ti sretnu i uspjesnu potragu za somunom u digitalnom obliku.
-
leeloo
Hvala... A gdje si to ti pa nemate pravih somuna?Alfons Kauders wrote: Hmmm pa totalno si neopremljena...
Ja npr. imam aparat, al nemam somuna ni za lijeka, kod nas se furaju male ramazanske lepine, a one bas i ne lice na sarajevske somune (mada imaju priblizno isti ucinak), bas nisi nafaka ! Zelim ti sretnu i uspjesnu potragu za somunom u digitalnom obliku.
I BTW obožavam tvoju biografiju
- Alfons Kauders
Ja sam u Tuzli, imamo pravih somuna, al sarajevski su malo vise "pravi".leeloo wrote: Hvala... A gdje si to ti pa nemate pravih somuna?
I BTW obožavam tvoju biografijuovo je sjajno: Alphonse Kauders je oplodio Evu Braun i ona je, svojevremeno, donijela na svijet dijete, a kada je Hitler počeo da zavodi Evu Braun, red i disciplinu, ona je opijena Fuhrerovom muškošću, poslala dijete u konc-logor.
Ti si cini mi se prva osoba na forumu koja je skontala ko je A. Kauders...Svaka cast !
A Evu Braun nikad sebi necu oprostit !
-
leeloo
Ma znam ja za kauder sa još od prije rata... izašlo je nešto u oslobođenju. Onda je u ratu neko donijeo knjigu... kako se nije mogla kopirati iz objektivnih razloga, ja sam je ručno prepisala u svesku. Još uvijek je čuvam. A prilažem i dokaz.Alfons Kauders wrote:
Ja sam u Tuzli, imamo pravih somuna, al sarajevski su malo vise "pravi".
Ti si cini mi se prva osoba na forumu koja je skontala ko je A. Kauders...Svaka cast !
A Evu Braun nikad sebi necu oprostit !

Uslikano web kamerom pa se loše vidi
- Alfons Kauders
Svaka cast, i to 2. put !leeloo wrote:
Ma znam ja za kauder sa još od prije rata... izašlo je nešto u oslobođenju. Onda je u ratu neko donijeo knjigu... kako se nije mogla kopirati iz objektivnih razloga, ja sam je ručno prepisala u svesku. Još uvijek je čuvam. A prilažem i dokaz.
Uslikano web kamerom pa se loše vidi![]()
Ako se kad obogatim, kupicu ti fotoaparat, da mozes slikat somune po cijeli dan...
Daaaaas mi svesku da kopiram ?
- Fair Life
#19 Re: Treba mi slika somuna hitno
Hajrudin SOMUNleeloo wrote:Ima li iko sliku somuna...