Treba mi savjet
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alcho
#26 Re: Treba mi savjet
De napisi nam kakvu ti je poruku poslao za bajram pa da razmislimo treba li mu cestitati rodjendan

-
theTruePath
#27 Re: Treba mi savjet
ako nema fejsa nije sav normalan valjda?Cholina_Lokica wrote:Ti mi je jedino rjesenjeGhost_Rider_XXX wrote:Nadji frajera koje nema fejs i riješen problem.Cholina_Lokica wrote:Mene da obrise sa fejsa ja nikad vise sa njim progovorila sa njim, ma kakvo cestitanje rodjendana poslije toga
-
Katy
#28 Re: Treba mi savjet
Hajde,imajte razumjevanja za djevojku....ko da vi niste nikad bili u ovim godinama? 
- plejka2
#29 Re: Treba mi savjet
bili jesmo al nije bilo fejsa...Katy wrote:Hajde,imajte razumjevanja za djevojku....ko da vi niste nikad bili u ovim godinama?
- male_okice
#30 Re: Treba mi savjet
pa u cemu je onda problem? I sta zapravo ti hoces kao sto neko rece trebali od tog bivseg postati opet sadasnji ili sta? Opet se vezem za ono de ba odrasti i skontaj sta hoces ako si ga prekrizila iz svog zivota zbog onoga sto ti je rekao onda ti ne bi ni razmisljala o cestitkama, a i tu njegovu bajramsku bi izbrisala i rjesen problem. tu nema nikakvog ali sta bi on uradio da si ti njemu rekla ovo ili ono sad je nebitno. Bitno je sta ti hoces i sta ces uraditi.theTruePath wrote:male_okice wrote:sta li je sa danasnjim danom i temama...i to poslije 12h...haha...hajd ovako: prvo odrasti! drugo zivot postoji van facebook-a, trece ako ti je covjek cestitao praznik zahvali se i cestitaj i ti njemu...ako mu je rodjendan ne budi hajvan i cestitaj ako ti on nije drugacije rekao. sto se tice ruznih rijeci ako ste ih rekli oboje a on ipak cestitao znaci presao je preko toga ti ako ne mozes ili ne zelis ne moras...pusti kraji i eto gotovo sledecesasvim_neozbiljna wrote:Ja i bivsi smo se jako posvadjali izbrisali s fb i sve to i od tada nismo pricali.Sad ce njemu rodjendan za par dana,da li je red da ja njemu cestitam posto je on meni poslao sms poruku i cestitao bajram? kazu vecinom da nije posto je bajram drugo a rodjendan drugo..sta vi mislite?
Hvala! to mi je trebalo...a on je gore stvari izgovorio meni i ja sumnjam da bi on meni cestitao ista da sam ja njemu rekla sto je on meni,ali ali
- Cholina_Lokica
#31 Re: Treba mi savjet
To ti mom momku hoces da kazes da nije normalantheTruePath wrote:ako nema fejsa nije sav normalan valjda?![]()
![]()
-
sasvim_neozbiljna
#32 Re: Treba mi savjet
Cekaj malo!Ne kontam!
Hoces ti tog bivseg da prekrizis u zivotu ili da od bivseg pravimo sadasnjeg?
Kazi....da znamo na sta da te nagovorimo!
Sad ozbiljno,hajde ja bih ovako....
Da je meni cestitao Bajram neki bivsi s kojim sam posvadjala,da li bi dobio odgovor i na to cak ovisilo bi o tome
je li iz mog zivota izbrisan kao i sa fb.O cestitkama za rodjendan ne bih ni razmisljala!
Znaci,dobro ti vec neko rece,posalji mu cestitku za rodjendan i onda mozes ocekivati pozivnicu u listu i pokusaje pomirenja!
Niti ga zelim prekriziti niti ga zelim nazad vec pitam onako sta bi ispalo fer od mene,,da ne budem ofirna..,,bio je vecinom fin prema meni i ja sam grijesila dosta
-
Katy
#33 Re: Treba mi savjet
Istina,veliki je to bio hendikep za nasu mladost!plejka2 wrote:bili jesmo al nije bilo fejsa...Katy wrote:Hajde,imajte razumjevanja za djevojku....ko da vi niste nikad bili u ovim godinama?
Oni kontaju ko ce koga bocnuti i poslati privatnu....a mi prije izlaska sve u 'groznici'hocemo li vidjeti koga zelimo!
E,u sta smo 'ostarili'
- plejka2
-
sasvim_neozbiljna
#35 Re: Treba mi savjet
De napisi nam kakvu ti je poruku poslao za bajram pa da razmislimo treba li mu cestitati rodjendan
sasvim hladnu
-
Zoya
#36 Re: Treba mi savjet
alcho wrote:De napisi nam kakvu ti je poruku poslao za bajram pa da razmislimo treba li mu cestitati rodjendan
- Škafiškafnjak
#37 Re: Treba mi savjet
Ti samo hoćeš da ti što više ljudi kaže da pošalješ, jer ćeš to svakako učiniti... da se razumijemo

-
Katy
#38 Re: Treba mi savjet
Pa fer i ok bi bilo onda da mu posaljes jednu normalnu i ne pretjerano prisnu cestitku za rodjendan!sasvim_neozbiljna wrote: Niti ga zelim prekriziti niti ga zelim nazad vec pitam onako sta bi ispalo fer od mene,,da ne budem ofirna..,,bio je vecinom fin prema meni i ja sam grijesila dosta
Eto ja tako mislim
- Ghost_Rider_XXX
#39 Re: Treba mi savjet
Ja stekoh dojam da si ti normalna forumašica. Medjutim iznenadila si me, čuj imaš frajera koji nema fejs. Tobe jarabi ja hajvana, jel bar zna kompjuter upalit?Cholina_Lokica wrote:To ti mom momku hoces da kazes da nije normalantheTruePath wrote:ako nema fejsa nije sav normalan valjda?![]()
![]()
ebalo me ono malo kinaza ako mi je išta jasno. Pa šta hoćeš od njega? Nema to veze jel fer ili nije kratko i jasno sretan rodjendan nikog nije ubilo.sasvim_neozbiljna wrote:Niti ga zelim prekriziti niti ga zelim nazad vec pitam onako sta bi ispalo fer od mene,,da ne budem ofirna..,,bio je vecinom fin prema meni i ja sam grijesila dosta
- juli84
#40 Re: Treba mi savjet
Onda i ti njemu šaljni jednu hladnu Sretan rođendan i želim ti sve najbolje/ ime, i to je to.sasvim_neozbiljna wrote:De napisi nam kakvu ti je poruku poslao za bajram pa da razmislimo treba li mu cestitati rodjendan
sasvim hladnu"bajram serif mubarek olsun,zelim ti sve najbolje/ime"
-
shin
#41 Re: Treba mi savjet
sasvim_neozbiljna wrote:Ja i bivsi smo se jako posvadjali izbrisali s fb i sve to i od tada nismo pricali.Sad ce njemu rodjendan za par dana,da li je red da ja njemu cestitam posto je on meni poslao sms poruku i cestitao bajram? kazu vecinom da nije posto je bajram drugo a rodjendan drugo..sta vi mislite?
Nazoves bidona i kazes ''jo, ja se zajebala, nisam tebe mislila okrenut'' i onda mu cestitas rodjendan usput, usput neka te potvrdi kao prijatelja.
-
sasvim_neozbiljna
#42 Re: Treba mi savjet
izgleda da si u pravu,,poslacu mu kratku hladnu poruku kao i on meni i caoebalo me ono malo kinaza ako mi je išta jasno. Pa šta hoćeš od njega? Nema to veze jel fer ili nije kratko i jasno sretan rodjendan nikog nije ubilo.
- Cholina_Lokica
#43 Re: Treba mi savjet
Ne zna...Ghost_Rider_XXX wrote:Ja stekoh dojam da si ti normalna forumašica. Medjutim iznenadila si me, čuj imaš frajera koji nema fejs. Tobe jarabi ja hajvana, jel bar zna kompjuter upalit?Cholina_Lokica wrote:To ti mom momku hoces da kazes da nije normalantheTruePath wrote:ako nema fejsa nije sav normalan valjda?![]()
![]()
Moracu vas upoznati, da mu pokazes
-
shin
#44 Re: Treba mi savjet
Cholina_Lokica wrote:To ti mom momku hoces da kazes da nije normalantheTruePath wrote:ako nema fejsa nije sav normalan valjda?![]()
![]()
Draga, jesi li to ti?
-
sasvim_neozbiljna
#45 Re: Treba mi savjet
Nazoves bidona i kazes ''jo, ja se zajebala, nisam tebe mislila okrenut'' i onda mu cestitas rodjendan usput, usput neka te potvrdi kao prijatelja.
da sam 15 godina mozda bi i proslo,mada mozda on i padne na to ko ce znati
-
sasvim_neozbiljna
#46 Re: Treba mi savjet
to cu uraditiOnda i ti njemu šaljni jednu hladnu Sretan rođendan i želim ti sve najbolje/ ime, i to je to.
-
1906
#47 Re: Treba mi savjet
sasvim_neozbiljna wrote:Ja i bivsi smo se jako posvadjali izbrisali s fb i sve to i od tada nismo pricali.Sad ce njemu rodjendan za par dana,da li je red da ja njemu cestitam posto je on meni poslao sms poruku i cestitao bajram? kazu vecinom da nije posto je bajram drugo a rodjendan drugo..sta vi mislite?
nista - cestitaj mu fino rodjendan - ko i svakom polupoznatom
i to je to
vidis da hoce fin odnos s tobom
a nikad ne znas kad ce ti zatrebat
-
Katy
#48 Re: Treba mi savjet
plejka2 wrote:![]()
Ne mogu da izdrzim da ovo ne postavim
Nije nama 'starima' bilo lako!
Izvinjavam se za skretanje s teme....necu vise!