Treba mi savjet

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

alcho

#26 Re: Treba mi savjet

Post by alcho »

De napisi nam kakvu ti je poruku poslao za bajram pa da razmislimo treba li mu cestitati rodjendan

:sax:
theTruePath

#27 Re: Treba mi savjet

Post by theTruePath »

Cholina_Lokica wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
Cholina_Lokica wrote:Mene da obrise sa fejsa ja nikad vise sa njim progovorila sa njim, ma kakvo cestitanje rodjendana poslije toga
Nadji frajera koje nema fejs i riješen problem. :D
Ti mi je jedino rjesenje :D
ako nema fejsa nije sav normalan valjda? :lol: :D :skoljka:
Katy

#28 Re: Treba mi savjet

Post by Katy »

Hajde,imajte razumjevanja za djevojku....ko da vi niste nikad bili u ovim godinama? :D
plejka2

#29 Re: Treba mi savjet

Post by plejka2 »

Katy wrote:Hajde,imajte razumjevanja za djevojku....ko da vi niste nikad bili u ovim godinama? :D
bili jesmo al nije bilo fejsa...
male_okice

#30 Re: Treba mi savjet

Post by male_okice »

theTruePath wrote:
male_okice wrote:
sasvim_neozbiljna wrote:Ja i bivsi smo se jako posvadjali izbrisali s fb i sve to i od tada nismo pricali.Sad ce njemu rodjendan za par dana,da li je red da ja njemu cestitam posto je on meni poslao sms poruku i cestitao bajram? kazu vecinom da nije posto je bajram drugo a rodjendan drugo..sta vi mislite?
sta li je sa danasnjim danom i temama...i to poslije 12h...haha...hajd ovako: prvo odrasti! drugo zivot postoji van facebook-a, trece ako ti je covjek cestitao praznik zahvali se i cestitaj i ti njemu...ako mu je rodjendan ne budi hajvan i cestitaj ako ti on nije drugacije rekao. sto se tice ruznih rijeci ako ste ih rekli oboje a on ipak cestitao znaci presao je preko toga ti ako ne mozes ili ne zelis ne moras...pusti kraji i eto gotovo sledece :run:

Hvala! to mi je trebalo...a on je gore stvari izgovorio meni i ja sumnjam da bi on meni cestitao ista da sam ja njemu rekla sto je on meni,ali ali
pa u cemu je onda problem? I sta zapravo ti hoces kao sto neko rece trebali od tog bivseg postati opet sadasnji ili sta? Opet se vezem za ono de ba odrasti i skontaj sta hoces ako si ga prekrizila iz svog zivota zbog onoga sto ti je rekao onda ti ne bi ni razmisljala o cestitkama, a i tu njegovu bajramsku bi izbrisala i rjesen problem. tu nema nikakvog ali sta bi on uradio da si ti njemu rekla ovo ili ono sad je nebitno. Bitno je sta ti hoces i sta ces uraditi.
Cholina_Lokica

#31 Re: Treba mi savjet

Post by Cholina_Lokica »

theTruePath wrote:ako nema fejsa nije sav normalan valjda? :lol: :D :skoljka:
To ti mom momku hoces da kazes da nije normalan :twisted:
sasvim_neozbiljna

#32 Re: Treba mi savjet

Post by sasvim_neozbiljna »

Cekaj malo!Ne kontam! :shock:
Hoces ti tog bivseg da prekrizis u zivotu ili da od bivseg pravimo sadasnjeg? :-D
Kazi....da znamo na sta da te nagovorimo! :D

Sad ozbiljno,hajde ja bih ovako....
Da je meni cestitao Bajram neki bivsi s kojim sam posvadjala,da li bi dobio odgovor i na to cak ovisilo bi o tome
je li iz mog zivota izbrisan kao i sa fb.O cestitkama za rodjendan ne bih ni razmisljala! :D
Znaci,dobro ti vec neko rece,posalji mu cestitku za rodjendan i onda mozes ocekivati pozivnicu u listu i pokusaje pomirenja! :D

Niti ga zelim prekriziti niti ga zelim nazad vec pitam onako sta bi ispalo fer od mene,,da ne budem ofirna..,,bio je vecinom fin prema meni i ja sam grijesila dosta
Katy

#33 Re: Treba mi savjet

Post by Katy »

plejka2 wrote:
Katy wrote:Hajde,imajte razumjevanja za djevojku....ko da vi niste nikad bili u ovim godinama? :D
bili jesmo al nije bilo fejsa...
Istina,veliki je to bio hendikep za nasu mladost! :D
Oni kontaju ko ce koga bocnuti i poslati privatnu....a mi prije izlaska sve u 'groznici'hocemo li vidjeti koga zelimo! :-D
E,u sta smo 'ostarili' :lol: :lol: :lol: :lol: neizivljeni! :lol:
plejka2

#34 Re: Treba mi savjet

Post by plejka2 »

:lol: :lol:
sasvim_neozbiljna

#35 Re: Treba mi savjet

De napisi nam kakvu ti je poruku poslao za bajram pa da razmislimo treba li mu cestitati rodjendan

sasvim hladnu :D "bajram serif mubarek olsun,zelim ti sve najbolje/ime"

:lol:
Zoya

#36 Re: Treba mi savjet

Post by Zoya »

alcho wrote:De napisi nam kakvu ti je poruku poslao za bajram pa da razmislimo treba li mu cestitati rodjendan

:sax:
:lol: ako je bila neka u stihovima, onda sigurno nesto osjeca prema njoj :skoljka:
Škafiškafnjak

#37 Re: Treba mi savjet

Post by Škafiškafnjak »

Ti samo hoćeš da ti što više ljudi kaže da pošalješ, jer ćeš to svakako učiniti... da se razumijemo 8-) :run:
Katy

#38 Re: Treba mi savjet

Post by Katy »

sasvim_neozbiljna wrote: Niti ga zelim prekriziti niti ga zelim nazad vec pitam onako sta bi ispalo fer od mene,,da ne budem ofirna..,,bio je vecinom fin prema meni i ja sam grijesila dosta
Pa fer i ok bi bilo onda da mu posaljes jednu normalnu i ne pretjerano prisnu cestitku za rodjendan!
Eto ja tako mislim :)
Ghost_Rider_XXX

#39 Re: Treba mi savjet

Post by Ghost_Rider_XXX »

Cholina_Lokica wrote:
Ja stekoh dojam da si ti normalna forumašica. Medjutim iznenadila si me, čuj imaš frajera koji nema fejs. Tobe jarabi ja hajvana, jel bar zna kompjuter upalit?
sasvim_neozbiljna wrote:Niti ga zelim prekriziti niti ga zelim nazad vec pitam onako sta bi ispalo fer od mene,,da ne budem ofirna..,,bio je vecinom fin prema meni i ja sam grijesila dosta
ebalo me ono malo kinaza ako mi je išta jasno. Pa šta hoćeš od njega? Nema to veze jel fer ili nije kratko i jasno sretan rodjendan nikog nije ubilo.
juli84

#40 Re: Treba mi savjet

Post by juli84 »

sasvim_neozbiljna wrote:

sasvim hladnu :D "bajram serif mubarek olsun,zelim ti sve najbolje/ime"

:lol:
Onda i ti njemu šaljni jednu hladnu Sretan rođendan i želim ti sve najbolje/ ime, i to je to.
shin

#41 Re: Treba mi savjet

Post by shin »

sasvim_neozbiljna wrote:Ja i bivsi smo se jako posvadjali izbrisali s fb i sve to i od tada nismo pricali.Sad ce njemu rodjendan za par dana,da li je red da ja njemu cestitam posto je on meni poslao sms poruku i cestitao bajram? kazu vecinom da nije posto je bajram drugo a rodjendan drugo..sta vi mislite?

Nazoves bidona i kazes ''jo, ja se zajebala, nisam tebe mislila okrenut'' i onda mu cestitas rodjendan usput, usput neka te potvrdi kao prijatelja.
sasvim_neozbiljna

#42 Re: Treba mi savjet

ebalo me ono malo kinaza ako mi je išta jasno. Pa šta hoćeš od njega? Nema to veze jel fer ili nije kratko i jasno sretan rodjendan nikog nije ubilo.
izgleda da si u pravu,,poslacu mu kratku hladnu poruku kao i on meni i cao
Cholina_Lokica

#43 Re: Treba mi savjet

Post by Cholina_Lokica »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Cholina_Lokica wrote:
Ja stekoh dojam da si ti normalna forumašica. Medjutim iznenadila si me, čuj imaš frajera koji nema fejs. Tobe jarabi ja hajvana, jel bar zna kompjuter upalit?
Ne zna...
Moracu vas upoznati, da mu pokazes
shin

#44 Re: Treba mi savjet

Post by shin »

Cholina_Lokica wrote:

Draga, jesi li to ti? :lol:
sasvim_neozbiljna

#45 Re: Treba mi savjet

Nazoves bidona i kazes ''jo, ja se zajebala, nisam tebe mislila okrenut'' i onda mu cestitas rodjendan usput, usput neka te potvrdi kao prijatelja.

:lol: :lol:

da sam 15 godina mozda bi i proslo,mada mozda on i padne na to ko ce znati :mrgreen: :mrgreen:
sasvim_neozbiljna

#46 Re: Treba mi savjet

Onda i ti njemu šaljni jednu hladnu Sretan rođendan i želim ti sve najbolje/ ime, i to je to.
to cu uraditi :)
1906

#47 Re: Treba mi savjet

Post by 1906 »

nista - cestitaj mu fino rodjendan - ko i svakom polupoznatom
i to je to
vidis da hoce fin odnos s tobom :D
a nikad ne znas kad ce ti zatrebat :D
Katy

#48 Re: Treba mi savjet

Post by Katy »

plejka2 wrote::lol: :lol:

Ne mogu da izdrzim da ovo ne postavim :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije nama 'starima' bilo lako!
Izvinjavam se za skretanje s teme....necu vise! :D
Locked