Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
idem sutra u Tuzlu i imam problem.Doći ću na autobusnu stanicu i trebala bih pronaći neki jeftiniji motel kao što je banana city u SA.
Nemam pojma koliko je stanica udaljena od centra grada tj. znam samo za Korzo.Ostatak grada ne poznajem.
Uglavnom... treba mi pansion, motel ili nešto sl sa prihvatljivim cijenama
hvala ti stidljivi ali idem s mužem
Ljubazno od tebe
Uglavnom zna li itko neko jeftinije mjesto...ne daje mi se baš 100 KM za jednu noć u TZ ako me shvatate
malenica wrote:hvala ti stidljivi ali idem s mužem
Ljubazno od tebe
Uglavnom zna li itko neko jeftinije mjesto...ne daje mi se baš 100 KM za jednu noć u TZ ako me shvatate
Sada si me razocarala totalno...ja se taman ponadao...ali sta ces...peh ostaje peh...
Inace...Tuzla je prilicno dosadan grad...ljudi su cudni nekako...a i nema nekih mjesta za izlaske...Jedino sto je dobro u Tuzli je slasticarna Sarajka...
Inace...htio bih da znate da sam ja jedna od najvecih atrakcija ovog foruma...eto cisto da znate...
Ja se izvinjavam sto skrecem sa teme...medjutim mislim da bi ovo moglo biti od fundamentalnog znacaja ....