Kao sto topic kaze treba mi Bosanac/Srbin/Hrvat/Slovenac sto zna srpsko hrvatski jezik da ga upitam nesto za Sloveniju posto idem tamo raditi preko ljeta..ako ima takav neka se javi na p.m.
Unaprijed hvala.
Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski
-
tolumbar
-
manki
#2 Re: Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski
tolumbar wrote:Kao sto topic kaze treba mi Bosanac/Srbin/Hrvat/Slovenac sto zna srpsko hrvatski jezik da ga upitam nesto za Sloveniju posto idem tamo raditi preko ljeta..ako ima takav neka se javi na p.m.
Unaprijed hvala.
- B6Redhell
#3 Re: Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski
Vsi se v Sloveniji pogovarjajo po Bosanski, Zakaj se hoces pogovarat po Slovenski. Vsi Slovenci prihajajo iz Bosne. Nekaj sam zivel v Sloveniji, grel v solo...tolumbar wrote:Kao sto topic kaze treba mi Bosanac/Srbin/Hrvat/Slovenac sto zna srpsko hrvatski jezik da ga upitam nesto za Sloveniju posto idem tamo raditi preko ljeta..ako ima takav neka se javi na p.m.
Unaprijed hvala.
Al' sam zaboravio ga skoro skroz. Ne treba ti Slovenski ovi malo stariji Slovenci bolje pricaju Bosanski nego mi.. A mladji uglavnom razumiju sta im god kazes ako hoce da razumiju...
A sad sam na nekom trecem planetu ucim neki treci jezik u pm "taki smo ti mi Bosanci"
-
zonbirile
#4 Re: Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski
sigurno zna Baka,poliglota