Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
tolumbar

#1 Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski

Post by tolumbar »

Kao sto topic kaze treba mi Bosanac/Srbin/Hrvat/Slovenac sto zna srpsko hrvatski jezik da ga upitam nesto za Sloveniju posto idem tamo raditi preko ljeta..ako ima takav neka se javi na p.m.

Unaprijed hvala.
manki

#2 Re: Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski

Post by manki »

tolumbar wrote:Kao sto topic kaze treba mi Bosanac/Srbin/Hrvat/Slovenac sto zna srpsko hrvatski jezik da ga upitam nesto za Sloveniju posto idem tamo raditi preko ljeta..ako ima takav neka se javi na p.m.

Unaprijed hvala.
:shock:
B6Redhell

#3 Re: Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski

Post by B6Redhell »

tolumbar wrote:Kao sto topic kaze treba mi Bosanac/Srbin/Hrvat/Slovenac sto zna srpsko hrvatski jezik da ga upitam nesto za Sloveniju posto idem tamo raditi preko ljeta..ako ima takav neka se javi na p.m.

Unaprijed hvala.
Vsi se v Sloveniji pogovarjajo po Bosanski, Zakaj se hoces pogovarat po Slovenski. Vsi Slovenci prihajajo iz Bosne. Nekaj sam zivel v Sloveniji, grel v solo...

Al' sam zaboravio ga skoro skroz. Ne treba ti Slovenski ovi malo stariji Slovenci bolje pricaju Bosanski nego mi.. A mladji uglavnom razumiju sta im god kazes ako hoce da razumiju... ;-)

A sad sam na nekom trecem planetu ucim neki treci jezik u pm "taki smo ti mi Bosanci"
zonbirile

#4 Re: Treba mi "nas" ili Slovenac sto zna pricat srpsko hrvatski

Post by zonbirile »

sigurno zna Baka,poliglota
Post Reply