Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prije nego sto pocnem cackati po internetu, htjela sam vas pitati da li neko od vas ne zna za neko dobro, povoljno, uljudno mjesto za boravak u Sarajevu (mislim na motel, hotel, i slicno)
hvala
ja ne znam koliko je povoljno, ali jedno od lijepih mjesta, a malih, intimnih je halvat kuca... na carsiji, malo iznad tramvajske stanice... mislim da imaju i internet stranicu, ali nisam sigurna...
Ovisno koliko studenata i koliko dana [ako je nesto kratko onda pansion ili motel]...al' ja bih preporucila iznajmljivanje stana na krace vrijeme, jeftinije prodjes!
Ima ljudi koji bi dali na krace vrijeme pogotovo sad kad je trziste preplavljeno stanovima. Uzmi oglase [www.*** SPAM ***.ba] i ako ti nije bitna lokacija previse trazi po velicini i cijeni...s tim da ti trebaju orginal oglasi radi kontakt informacija [ako si vani uvezi se s nekim u BiH da ti pomogne]...