Treba mi alternator

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Spawn_ed

#1 Treba mi alternator

Post by Spawn_ed »

Nakon mjesec dana potrage po raznim radnjama koje se bave prodajom auto dijelova, nisam nista uspio naci tako da bih zamolio nekoga ukoliko ima informacije kako da nabavim alternator za Volvo 340, diesel 1.6 1987. godiste. Da nije odlicno auto davno bih odustao od potrage za ovim dijelom ali imam namjeru da ga jos vozim. Na otpadima takodjer nema nijedno, pa ni slicno.

Hvala unaprijed.
slavkoimamodilera

#2 Re: Treba mi alternator

Post by slavkoimamodilera »

Spawn_ed wrote:Nakon mjesec dana potrage po raznim radnjama koje se bave prodajom auto dijelova, nisam nista uspio naci tako da bih zamolio nekoga ukoliko ima informacije kako da nabavim alternator za Volvo 340, diesel 1.6 1987. godiste. Da nije odlicno auto davno bih odustao od potrage za ovim dijelom ali imam namjeru da ga jos vozim. Na otpadima takodjer nema nijedno, pa ni slicno.

Hvala unaprijed.
Zasto ne odradis reparaciju?
Spawn_ed

#3 Re: Treba mi alternator

Post by Spawn_ed »

slavkoimamodilera wrote:
Spawn_ed wrote:Nakon mjesec dana potrage po raznim radnjama koje se bave prodajom auto dijelova, nisam nista uspio naci tako da bih zamolio nekoga ukoliko ima informacije kako da nabavim alternator za Volvo 340, diesel 1.6 1987. godiste. Da nije odlicno auto davno bih odustao od potrage za ovim dijelom ali imam namjeru da ga jos vozim. Na otpadima takodjer nema nijedno, pa ni slicno.

Hvala unaprijed.
Zasto ne odradis reparaciju?
jesam vec tri puta i svaki put je druga stvar u pitanju...cetkice, zice, navoj i tako dalje...kad ne ide tako onda kontam da je bolje promijeniti. pogotovo uzeti nov. jeste da je skuplje ali znam da to nece otici vise.
malizeleni

#4 Re: Treba mi alternator

Post by malizeleni »

Jel to to ?

Image

Heh, da si se javio prije mjesec dana, u Svedskoj ih ima BRDO. Nasao sam 350 komada na prvu potragu ono, od 80ak km pa na vishe. Ako imas koga u Swe pa da dolazi uskoro, http://www.bildelsbasen.se/
autoe

#5 Re: Treba mi alternator

Post by autoe »

Može li malo podataka o alternatoru,broj,proizvođač, i šta mu je otišlo možda ti mogu pomoći.
Spawn_ed

#6 Re: Treba mi alternator

Post by Spawn_ed »

Eh, uspio sam nesto srediti...odnosno napravilo se sve pa cemo sad vidjeti.
Nadam se da je sad to to sto se tice ovog problema.
Post Reply