Nakon mjesec dana potrage po raznim radnjama koje se bave prodajom auto dijelova, nisam nista uspio naci tako da bih zamolio nekoga ukoliko ima informacije kako da nabavim alternator za Volvo 340, diesel 1.6 1987. godiste. Da nije odlicno auto davno bih odustao od potrage za ovim dijelom ali imam namjeru da ga jos vozim. Na otpadima takodjer nema nijedno, pa ni slicno.
Hvala unaprijed.
Treba mi alternator
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Spawn_ed
- slavkoimamodilera
#2 Re: Treba mi alternator
Zasto ne odradis reparaciju?Spawn_ed wrote:Nakon mjesec dana potrage po raznim radnjama koje se bave prodajom auto dijelova, nisam nista uspio naci tako da bih zamolio nekoga ukoliko ima informacije kako da nabavim alternator za Volvo 340, diesel 1.6 1987. godiste. Da nije odlicno auto davno bih odustao od potrage za ovim dijelom ali imam namjeru da ga jos vozim. Na otpadima takodjer nema nijedno, pa ni slicno.
Hvala unaprijed.
-
Spawn_ed
#3 Re: Treba mi alternator
jesam vec tri puta i svaki put je druga stvar u pitanju...cetkice, zice, navoj i tako dalje...kad ne ide tako onda kontam da je bolje promijeniti. pogotovo uzeti nov. jeste da je skuplje ali znam da to nece otici vise.slavkoimamodilera wrote:Zasto ne odradis reparaciju?Spawn_ed wrote:Nakon mjesec dana potrage po raznim radnjama koje se bave prodajom auto dijelova, nisam nista uspio naci tako da bih zamolio nekoga ukoliko ima informacije kako da nabavim alternator za Volvo 340, diesel 1.6 1987. godiste. Da nije odlicno auto davno bih odustao od potrage za ovim dijelom ali imam namjeru da ga jos vozim. Na otpadima takodjer nema nijedno, pa ni slicno.
Hvala unaprijed.
-
malizeleni
#4 Re: Treba mi alternator
Jel to to ?

Heh, da si se javio prije mjesec dana, u Svedskoj ih ima BRDO. Nasao sam 350 komada na prvu potragu ono, od 80ak km pa na vishe. Ako imas koga u Swe pa da dolazi uskoro, http://www.bildelsbasen.se/

Heh, da si se javio prije mjesec dana, u Svedskoj ih ima BRDO. Nasao sam 350 komada na prvu potragu ono, od 80ak km pa na vishe. Ako imas koga u Swe pa da dolazi uskoro, http://www.bildelsbasen.se/
-
autoe
#5 Re: Treba mi alternator
Može li malo podataka o alternatoru,broj,proizvođač, i šta mu je otišlo možda ti mogu pomoći.
-
Spawn_ed
#6 Re: Treba mi alternator
Eh, uspio sam nesto srediti...odnosno napravilo se sve pa cemo sad vidjeti.
Nadam se da je sad to to sto se tice ovog problema.
Nadam se da je sad to to sto se tice ovog problema.