djed i nena ne trebaju da mi dišu. uopće. jer koji kurac imaš živjeti duže od 65 godina jer demencija, jer neobrazovani, jer možda si imao mozak al' ne funkcioniše poslije 65.
omladina je debilna. (čas ne izlazimo nikako, čas mi izabrali vladajuće)
jer ova omladina je imala sve preduvjete da živi savršeno i sjebali su ih.
samo ovi između izvlače prosjek.
oni imaju dobre odluke.
oni jedini misle svojom glavom.
oni su nam ostavili fantaziju od države.
oni ne mogu glasati pogrešno iako je svaka opcija daBogsačva, al' oni znaju.
oni ne glasaju za SDA.
oni ne glasaju za SDP.
oni su ljevica u državi u kojoj je ljevica jedan običan vic. i to vicevi tipa eurosmijeha - nit bi plako ni bi se smijao.
oni uopće više ne moraju da se bore za budućnost. jer šta se koji kurac imaš boriti sa 35-40-45..
njihovo je da seru po omladini.
omladini koju su ostavili u blagostanju.
tako da mi svo to blagostanje koristimo da ispijamo kafe. jer jebiga može nam se.
a nije to za to jer su moju drugaricu već odbili na stotinu mjesta. iako nije tražila novac. nego daj džaba godinu. daj handrenje od 7 do 7. jer ne može nigdje aplicirati ako nema tu jebenu godinu il' 3. il' 5. jer valjda je u utrobi majčinoj trebala odraditi pripravnički. il' što je utroba crvena. nije zelena.,
i jer nema završen stepen c3 engleskog. položen kulinarski ispit. i završen pravni fakultet. za oglas "tražimo građevinca".
i ovako je u svakoj ovoj državici u okruženju.
vazda je omladina i vazda su djedovi i nene krive jer pobjeđuje Bakir. Sulejman alarahmetile. Dodik. Pičkousti. Čović. PičkaMaterina. Al' dobro je, dok god nas vodite vi, godišta Bakira, Aleksandra, Dodika, Kolinde. Jer vi znate.
Mi smo pametni samo za učenje njemačkog. Jer nadglasat vas ne možemo, više vas je. A i možda je odgoj negdje zakazao? Ko li je kriv za to.