Treba li zabraniti koncert Tomsona u Mostaru i uopšte sve pjesme koje veličaju fašizam i nacizam.
Znamo da Kolinda voli pjevati Herceg Bosni ali dali treba to dozvoliti na teritoriji države Bosne i Hercegovine
Jah, ti ces to. Sigurno si mangupKB9 wrote:treba zabranit i zapalit stadion od zrinjskog ko znak da nema vise zajebancije
nemas ti pojma na sta je NVZ spremanMatijevic_Vlado wrote:Jah, ti ces to. Sigurno si mangupKB9 wrote:treba zabranit i zapalit stadion od zrinjskog ko znak da nema vise zajebancije
Pa nemoj paliti. Otmi im i vrati Velezu. A Zrinjski moze i na Kosevu igratiKB9 wrote:nemas ti pojma na sta je NVZ spremanMatijevic_Vlado wrote:Jah, ti ces to. Sigurno si mangupKB9 wrote:treba zabranit i zapalit stadion od zrinjskog ko znak da nema vise zajebancije
Upravo tako.Haris.ba wrote:Ne.
Ja volim da znam mužički ukus moga komšije.
Ne želim ponavljanje historije, pa da bude komšije se promjenile preko noći. Nek se otvoreno zna šta ko voli i sluša.
Pa bošnjački radikali su uglavnom Isilovci. A oni baš i ne vole muziku.Njanjavi wrote:Mene fakat cudi kako bosnjo nema nekog tako nastrojenog pjevaca jebo majku, fakat nam fali malo toga.
Mosh mislit kolka bi frka bila da neko napise odu turskoj okupaciji il handzar diviziji
Pa upravo smatram da je to jedan od razloga što Bošnjaci nemaju tako izražene (radikalne) nacionaliste - eufemizam na (neo)naciste u društvu.insomnia78 wrote:Daesh nema veze sa nacionalnim. Ne lupaj gluposti