treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Locked

treba li ukinuti vjeronauku u skoli

treba
104
65%
ne treba
55
34%
neodlucan sam
2
1%

Total votes: 161

IHAVEDREAM

#626 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by IHAVEDREAM »

cartman wrote:
Germ-x wrote:
Kao sto rekoh, sloboda izbora. Ako se isplati, bujrum.
pa kako je sloboda izbora ako djete od obdanista ili osnovne skole ti licno usmjeravas na nesto? gdje je tu djetetova sloboda izbora?
:lol: :lol: :lol: :lol: I moj otac je napravio presedan....... :( Opcinjen svojom profesijom ,punio mi je glavu kroz cijelo moje odrastanje i usadjivao ljubav prema istom...... :)
Kad sam pozeljela da krenem njegovim stopama ...rekao je STOP....."Mislim da to nije profesija za zenu"...... :(
Danas znam da je bio u prevu........ :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Tata, sram te bilo...... :evil: :evil: :evil: :evil:
Svjesna sam...".It is off toppic."..... :oops:
Last edited by IHAVEDREAM on 14/03/2011 19:26, edited 1 time in total.
avicena

#627 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by avicena »

nosara wrote:
avicena wrote:
cartman wrote:
Ne shvatam sta si htio rec s ovim? Pa bas zato sto ne glasaju, nebi trebali imat vjeronauku. Ne vidim da iko glasa za svoje djete do 18te. Djeci ne treba davat slobodu izbora, njima treba samo dat da budu ono sto jesu, tj djeca.
Ako maloljetnik prekrši zakon da li on snosi sankcije ili roditelj i tutor? Jasnije?
Maloljetnik snosi sankcije...
Ako dijete neće u školu da li se kažnjava roditelj ili dijete? Nosara ba.... :mrgreen:
cartman

#628 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by cartman »

avicena wrote:
cartman wrote:
Ne shvatam sta si htio rec s ovim? Pa bas zato sto ne glasaju, nebi trebali imat vjeronauku. Ne vidim da iko glasa za svoje djete do 18te. Djeci ne treba davat slobodu izbora, njima treba samo dat da budu ono sto jesu, tj djeca.
Ako maloljetnik prekrši zakon da li on snosi sankcije ili roditelj i tutor? Jasnije?
jest, roditelji idu u dom -.-" prijatelju, gubis se. prvo glasanje, pa ovo za maloljetne prekrsioce zakona. ne pratim ti tok misli.
nosara

#629 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by nosara »

avicena wrote:
nosara wrote:
avicena wrote:
Ako dijete neće u školu da li se kažnjava roditelj ili dijete? Nosara ba.... :mrgreen:
Daj, ko to kaznjava vise za takve sitnice... Ja mislim na prave stvari... Kradje, nasilje i slicno...
avicena

#630 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by avicena »

cartman wrote:
avicena wrote:
cartman wrote:
jest, roditelji idu u dom -.-" prijatelju, gubis se. prvo glasanje, pa ovo za maloljetne prekrsioce zakona. ne pratim ti tok misli.
Jedino ako insistiraš da pređem na crtanje. Izgleda da je zbog toga do mene. :mrgreen:
avicena

#631 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by avicena »

nosara wrote:
avicena wrote:
nosara wrote:
Daj, ko to kaznjava vise za takve sitnice... Ja mislim na prave stvari... Kradje, nasilje i slicno...
Odakle djetetu novac da plati kaznu? Pitaj nekoga detaljnije ko radi u Centru za socijalni rad ili u policiji.
IHAVEDREAM

#632 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by IHAVEDREAM »

Pod cijenu BANA.....

Svi relevantni faktori osim roditelja i maloljetne djece...... :oops: :oops: :oops:(trebali bi... :?: :?: :?: )
JThomas

#633 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by JThomas »

i šta, ti nas ubjeđuješ da roditelji odgovaraju ako maloljetnik napravi krivično djelo?
spreca

#634 Re: treba li ukinuti vjeronauku u skoli

Post by spreca »

kurty wrote: ovo nesto na moj racun, ili...???
Ne druze,ovo je na moj racun,malo me IHAVEDREM mezi ali ja joj ne zamirim :D :lol:
Locked