Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Germ-x wrote:
Kao sto rekoh, sloboda izbora. Ako se isplati, bujrum.
pa kako je sloboda izbora ako djete od obdanista ili osnovne skole ti licno usmjeravas na nesto? gdje je tu djetetova sloboda izbora?
I moj otac je napravio presedan....... Opcinjen svojom profesijom ,punio mi je glavu kroz cijelo moje odrastanje i usadjivao ljubav prema istom......
Kad sam pozeljela da krenem njegovim stopama ...rekao je STOP....."Mislim da to nije profesija za zenu"......
Danas znam da je bio u prevu........
Tata, sram te bilo......
Svjesna sam...".It is off toppic.".....
Last edited by IHAVEDREAM on 14/03/2011 19:26, edited 1 time in total.
cartman wrote:
Ne shvatam sta si htio rec s ovim? Pa bas zato sto ne glasaju, nebi trebali imat vjeronauku. Ne vidim da iko glasa za svoje djete do 18te. Djeci ne treba davat slobodu izbora, njima treba samo dat da budu ono sto jesu, tj djeca.
Ako maloljetnik prekrši zakon da li on snosi sankcije ili roditelj i tutor? Jasnije?
Maloljetnik snosi sankcije...
Ako dijete neće u školu da li se kažnjava roditelj ili dijete? Nosara ba....
cartman wrote:
Ne shvatam sta si htio rec s ovim? Pa bas zato sto ne glasaju, nebi trebali imat vjeronauku. Ne vidim da iko glasa za svoje djete do 18te. Djeci ne treba davat slobodu izbora, njima treba samo dat da budu ono sto jesu, tj djeca.
Ako maloljetnik prekrši zakon da li on snosi sankcije ili roditelj i tutor? Jasnije?
jest, roditelji idu u dom -.-" prijatelju, gubis se. prvo glasanje, pa ovo za maloljetne prekrsioce zakona. ne pratim ti tok misli.
cartman wrote:
jest, roditelji idu u dom -.-" prijatelju, gubis se. prvo glasanje, pa ovo za maloljetne prekrsioce zakona. ne pratim ti tok misli.
Jedino ako insistiraš da pređem na crtanje. Izgleda da je zbog toga do mene.