Treba li ukinuti komentare?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

AleksoMKD

#101 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by AleksoMKD »

Ima i trolova.
Vec sam pisao o mome prijatelju sto je uzivao da otvori 2 ili vise naloga na jednom istom forumu ili portalu, udje u temu i pocne da se svadja sam sa sobom.

Dok si reko keks sve ode u p.m. jer se prime branioci obe strane. Najsrecniji je bio kada mu banuju oba profila i obrisu temu ali da pre toga vise korisnika dobije ban.

Sreca ozenio se pa sada nema vremena zbog dece.
Sanjarko

#102 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by Sanjarko »

Seyfo wrote:Zadojeni nacionalizmom, bolesni i jadni svakako da, ali menscini da ih je ipak previse da bi ih se smatralo tako malom i izolovanom grupom.
Ma podli, zadojeni nacionalisti, mozda i neki cak Provokatorski Agenti ali bolesnici i jadnici ne. Znam da se i to tako kaze u narodu, bolesni i jadni ali podli je preciznije i pravilnije.

Ja sam jadan i bolestan. A ima nas u ovoj drzavi takvih jos bruka. Ali nismo ili barem se nadam podli, zli i slicno.

PS. Znam ne odnosi se na mene i slicne meni. Znam da se to samo tako kaze. Samo kazem sta je pravilnije i preciznije.
Seyfo

#103 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by Seyfo »

Ma treba kao npr.na indexu ili nezavisnim dozvoliti komentare ali sa punim imenom i prezimenom,manje bi ih bilo i teze bi se odlucivali na komentarisanje. Naravno,i tu postoje lazni profili sa imenom John Smith ali opak se ne bi svaka budala odmah ulogovala i komentarisala.
90minut

#104 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by 90minut »

Seyfo wrote:Ma treba kao npr.na indexu ili nezavisnim dozvoliti komentare ali sa punim imenom i prezimenom,manje bi ih bilo i teze bi se odlucivali na komentarisanje. Naravno,i tu postoje lazni profili sa imenom John Smith ali opak se ne bi svaka budala odmah ulogovala i komentarisala.
Po indexu 100 laznih fb-ova :lol:
mali jomu

#105 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by mali jomu »

meni su komentari odlicni, ujutru odmah kad se probudim prvo njih procitam, nemogu se drukcije probudit....... :lol:
karanana

#106 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by karanana »

jesu ovo promijenili nacin registracije?
samo sa facebookom ili google accountom se moze registrovati ili fulam nesto?
taman hotio da registrujem karanana15, napravio novi e-mail na hotmailu, kad ono samo facebook ili google account za prijavu.
Rugafet

#107 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by Rugafet »

Potrebno je dostaviti i nalaze stolice, rodni list i 22 KM
Sanjarko

#108 Re: Treba li ukinuti komentare?

Post by Sanjarko »

:lol:

Stop zulumu nad @Karananom.
Post Reply