Ima i trolova.
Vec sam pisao o mome prijatelju sto je uzivao da otvori 2 ili vise naloga na jednom istom forumu ili portalu, udje u temu i pocne da se svadja sam sa sobom.
Dok si reko keks sve ode u p.m. jer se prime branioci obe strane. Najsrecniji je bio kada mu banuju oba profila i obrisu temu ali da pre toga vise korisnika dobije ban.
Sreca ozenio se pa sada nema vremena zbog dece.
Treba li ukinuti komentare?
- AleksoMKD
- Sanjarko
#102 Re: Treba li ukinuti komentare?
Ma podli, zadojeni nacionalisti, mozda i neki cak Provokatorski Agenti ali bolesnici i jadnici ne. Znam da se i to tako kaze u narodu, bolesni i jadni ali podli je preciznije i pravilnije.Seyfo wrote:Zadojeni nacionalizmom, bolesni i jadni svakako da, ali menscini da ih je ipak previse da bi ih se smatralo tako malom i izolovanom grupom.
Ja sam jadan i bolestan. A ima nas u ovoj drzavi takvih jos bruka. Ali nismo ili barem se nadam podli, zli i slicno.
PS. Znam ne odnosi se na mene i slicne meni. Znam da se to samo tako kaze. Samo kazem sta je pravilnije i preciznije.
-
Seyfo
#103 Re: Treba li ukinuti komentare?
Ma treba kao npr.na indexu ili nezavisnim dozvoliti komentare ali sa punim imenom i prezimenom,manje bi ih bilo i teze bi se odlucivali na komentarisanje. Naravno,i tu postoje lazni profili sa imenom John Smith ali opak se ne bi svaka budala odmah ulogovala i komentarisala.
-
90minut
#104 Re: Treba li ukinuti komentare?
Po indexu 100 laznih fb-ovaSeyfo wrote:Ma treba kao npr.na indexu ili nezavisnim dozvoliti komentare ali sa punim imenom i prezimenom,manje bi ih bilo i teze bi se odlucivali na komentarisanje. Naravno,i tu postoje lazni profili sa imenom John Smith ali opak se ne bi svaka budala odmah ulogovala i komentarisala.
-
mali jomu
#105 Re: Treba li ukinuti komentare?
meni su komentari odlicni, ujutru odmah kad se probudim prvo njih procitam, nemogu se drukcije probudit....... 
- karanana
#106 Re: Treba li ukinuti komentare?
jesu ovo promijenili nacin registracije?
samo sa facebookom ili google accountom se moze registrovati ili fulam nesto?
taman hotio da registrujem karanana15, napravio novi e-mail na hotmailu, kad ono samo facebook ili google account za prijavu.
samo sa facebookom ili google accountom se moze registrovati ili fulam nesto?
taman hotio da registrujem karanana15, napravio novi e-mail na hotmailu, kad ono samo facebook ili google account za prijavu.
- Rugafet
#107 Re: Treba li ukinuti komentare?
Potrebno je dostaviti i nalaze stolice, rodni list i 22 KM
- Sanjarko
#108 Re: Treba li ukinuti komentare?
Stop zulumu nad @Karananom.