Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ghost_Rider_XXX

#151 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by Ghost_Rider_XXX »

ljubav_aha wrote: pa na tvojoj temi nam je nedostajao licni arguemnt tvoje djevojke :| kao i na ovoj temi,nema pisanja druge strane :D naravno da je nelogican tok takvih tema :skoljka:
O kakvoj ti logici živa bila? Ljubav sama po sebi nije logična i dvije strane posebno u ovakvim situacijama vide stvari različito.
Ono što sam ja iznosio i ranije i dan danas stojim iza toga jeste ako nekog voliš voli ga kako treba i uradi sve da to frcera, ako druga strana to neće dovidjenja prijatno. Ne vidim šta tu nije jasno? Čovjek ima dvojbe kad se nadje u sličnoj situaciji i u trenutku misli da nema dalje... Pohebu se misli i ta tvoja "logika" naravno da ne pije vode.

Smiješno je i nadasve infantilno na neku moju opasku izvlačiti dogadjaj od prije godinu dana i postavljati ga kao šta? Argument? Sad bih lan'o, al' karaće me moderatori.

Rekoh danas i opet ponavljam, bolje i poslije osam godina da su se razišli, i mislim čak da je to i dobro, jer očigledno nije vodilo ničemu, nego da naprave djecu šatro da spašavaju napuklu vezu i naprave još veći zulum.
Na kraju krajeva, pravi igrač zna kad treba bacit karte na sto pokupit se i otići.

Romantične hollywoodske pizdarije tipa ona sjedi ucviljena kući i sabira se i na kraju skonta kako je on njen princ i dotrči mu u bijeloj haljini koja se viori na toplom majskom povjetarcu i talahne mu se k'o s takiše u zagrljaj, te naprave čopor djece... happily ever after su ipak samo bajkica i hollywoodska limunada produkcija. Od toga nema ništa. Dajem lijevo uho da ona već sad ima novi projekat kojeg je ili pustila ili će pustit' u pogon.
atko

#153 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by atko »

ljubav_aha wrote: atko,kako si ovo otkrio :D
Gugloo :D

a burezera sam imo na stanju dva komada do prosle godine al se pozenise :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#154 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by ladyblue18 »

A fakat da prestanete vise stalno u komunikaciji sa ghostom izvlaciti tu staru temu i pricu o njegovoj bivsoj?

Ako vas je momak fino zamolio da prekinete sa tim, iz ociglednih razloga onda prekinite.
ljubav_aha

#155 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by ljubav_aha »

atko wrote:

pa da google sve zna :lol:

jednog buraza moraz rastaviti pod hitno :D :lol: samo ze mene :lol:
atko

#156 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by atko »

ljubav_aha wrote:
atko wrote:

pa da google sve zna :lol:

jednog buraza moraz rastaviti pod hitno :D :lol: samo ze mene :lol:
jedino u katalog blizih rodjaka da zavirim :lol:

i nek nam oprosti pokretac teme na budalasanju ... izvinjaJEMO se necemo vise :D
skarabej

#157 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by skarabej »

zadnji put kad sam ja na isti nacin prekinula vezu koja je trajala sest godina isto sam postupila kao tvoja djevojka. nisam htjela previse objasnjavati, jer nema smisla rasciscavati stvari sa nekim ko te nece shvatiti, i za koga nemas vise ni ljubavi ni postovanja. prva pomisao ostavljenog je da druga strana ima nekoga, a vidim i po ovim postovima da je tako. e pa, kad sam izasla iz te veze, nisam imala nikoga, i prosla je godina dana prije nego sto sam uopste pocela gledati druge momke. bila sam jednostavno presretna sto sam slobodna...
atko

#158 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by atko »

skarabej wrote:zadnji put kad sam ja na isti nacin prekinula vezu koja je trajala sest godina isto sam postupila kao tvoja djevojka. nisam htjela previse objasnjavati, jer nema smisla rasciscavati stvari sa nekim ko te nece shvatiti, i za koga nemas vise ni ljubavi ni postovanja. prva pomisao ostavljenog je da druga strana ima nekoga, a vidim i po ovim postovima da je tako. e pa, kad sam izasla iz te veze, nisam imala nikoga, i prosla je godina dana prije nego sto sam uopste pocela gledati druge momke. bila sam jednostavno presretna sto sam slobodna...
A kako to da nekom treba 6 godina da shvati da ne treba vise imati luubavi i postovanja prema nekome drugom ? :roll:

Po meni ovdje se jednostavno radi o vremenu, hemiji, psihi, faktori koji na spromjene da nismo ni svjesni ...

i onda prvo boldirano je samo izgovor ... a u stravi drugo boldirano je neki unutrasnji nagon koji prevagne i koji pokrene nekoga da cini takve stvari ...
skarabej

#159 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by skarabej »

pretpostavljam da su oboje u svojim dvadesetim, a to su one godine - dok zavrsis faks, dok se zaposlis, nemas kad razmisljati. a pogotovo ne razmisljas o tome da si sa malo iskustva i sa malo vremena da procjenjujes necije postupke odabrao osobu s kojom trebas provesti cijeli zivot. djevojka je imala vremena da razmisli i donijela je odluku, koju je vjerovatno potiskivala dugo vremena.uostalom, sad to sve nije ni bitno. eto-kriva je sto se nije prije sjetila da prekine. ti, ocajni, prvo promijeni nadimak, a onda kreni dalje, i shvati - njena odluka je samo njena, ti si svoj covjek, i pokusaj svoje samopouzdanje da sagradis na nekom drugom mjestu. pretpostavljam da ti nije lako, ali sto se prije pocnes sastavljati, bolje ce ti biti.
betametazon

#160 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by betametazon »

atko wrote: Dijagnoza: nogitis korpatitis
Terapija: Ispirati unutrasnje organe rakijom 3x prije i poslije meze ;)
halal ti bog kralju :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
theTruePath

#161 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by theTruePath »

Dalje...8 godina? Procitah malo pomnije i vidim samo rijeci "planirali smo"...izvini ali za 8 godina ste trebali davno isplanirati sve sto ste imali na umu, nece te niko cekati 8 godina i jos Bog zna koliko, narocito ako zensko ne vidi perspektivu u tebi, u vezi vasoj...ceka ceka ceka i ne doceka, i sta treba, cekati jos 20 godina? A njoj prolazi vrijeme...to je tako.

8 godina su u vezi i sad im je oboma 27 godina,tek su sad usli u godine za brak

kad su se trebali uzeti,poslije 2 god kad im je bilo 21 godina??? :run:

Ocajni(mjenjaj nick :D ),boli te briga,ti si muskarac i imas 27 godina,,,nadjes damu od 24-25 i rahat,,,,ona je tu gubitnik jer njoj bioloski sat kuca ne tebi! mada sumnjam da te je u tim godinama ostavila tek tako,,ima sigurno nekog novog.Sve u svemu ignorisi je,i ako ima ikakva osjecanja ona ce se vratiti ako ne,onda bar ne pravis budalu od sebe i cao
Richard Wagner

#162 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by Richard Wagner »

ttp najbolje motivira :mrgreen:
theTruePath

#163 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by theTruePath »

Richard Wagner wrote:ttp najbolje motivira :mrgreen:
koja ce nasa cura zapoceti iz pocetka u svojoj 27 godini ako nema vec osigurano? ;)
Richard Wagner

#164 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by Richard Wagner »

theTruePath wrote:
Richard Wagner wrote:ttp najbolje motivira :mrgreen:
koja ce nasa cura zapoceti iz pocetka u svojoj 27 godini ako nema vec osigurano? ;)
samo pomahnitala, sve si upravu :dance:
theTruePath

#165 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by theTruePath »

da sam na mjestu ocajnog,sad bi izasao s curama od 20-24 godine i uzivao,garantujem ti da bi te nazvala cim bi cula da te vidjaju s prezgodnim mladim djevojkama ;) :D
Richard Wagner

#166 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by Richard Wagner »

ko ne bi izlazio s takvim curama, i kad je u vezi čak :mrgreen:
theTruePath

#167 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by theTruePath »

poenta je da on kao 27 godisnji muskarac ima daleko veci izbor od nje koja je 27 godisnja djevojka....on moze dobiti djevojke u godinama 20-30 pa da bira

a moze svaki naci poneku,osim ako izgleda kao strasilo :oops: :D

u biti,djevojke ne vole kad vide da te imaju oko prsta,ne pali ti to nikada...posebno ne ako te ostavila
theTruePath

#168 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by theTruePath »

Nego ozbiljno pricam al kroz salu,sve je istina.Znam par slucajeva gdje djevojke ostavljaju partnere.i gotovo uvijek se pokaju ako momak zna da odigra svoju igru kako treba(da krene dostojanstveno dalje bez dosadjivanja)
majoneza

#169 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by majoneza »

Eh naslova teme :roll:
Treba joj vremana da......
Sta sve zenama nece pasti na glavasni prostor.

Takva nesto kada kaze,znaj da ima problema sa depresijom :( i da je malo u defektu) :(
Bosanski postramazanski sindrom bez sexa.
To ti je nova bolest koja pogadja samo zene.
:lol: :lol:
theTruePath

#170 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by theTruePath »

wtf sta je to? :lol: :lol:
majoneza

#171 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by majoneza »

theTruePath wrote:

wtf sta je to? :lol: :lol:
To ti je sindrom koji tjera zene da imaju svoje auto.
Covjek joj posti,nema sexa pa ona jadna mora upaliti svoje auto da trazi nekoga koji je uz pivu mezio baklavu :dance:
male_okice

#172 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by male_okice »

ne znam sto ste navalili da curi otkucava bioloski sat??? :-) Ima 27 ne 47 pobogu...draga medicina napreduje svakim danom a bitno je naci pravog muskarca a dijete ce doci, napravice se nekako :D
cLo

#173 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by cLo »

Nikad, ali zapamti nikad, ne slušaj savjete muškaraca čiji se mozak topi od testosterona, jer sukladno stanju u kojem se nalaze sex sa bilo kim im je rješenje za sve probleme. Obzirom da se tvoja djevojka nije pokazala tako lakovjernom, neće pasti ni na lak potez, samo će biti još sigurnija da je donijela ispravnu odluku, a ti ćeš onda biti još "očajniji" jer si joj u tome pomogao. Koliko je muškarcima čast pored sebe imati djevojku koju je teško dobiti, toliko je djevojkama čast imati pored sebe muškarca koji se isto toliko cijeni. Znaš kako se kaže: Možeš kupiti sat, ali ne možeš kupiti vrijeme, mislim da (ako je baš voliš) nemaš prostora da je stavljaš na kocku i da rizikuješ. Batali ove priče godine i biološki sat. Pametno žensko svakako ne bi željelo imati dijete istog genetskog materijala kao osoba koja joj se ne dopada, ali eto bolje išta nego ništa. Sam si napisao da je djevojka koja se teško nalazi, pa ti zasigurno onda nisi jedini koji bi je volio imati za sebe. Bori se, ali dostojanstveno. Ako ne uspiješ, kreni dalje čiste savijesti.
MyCore

#174 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by MyCore »

Muskarac moze napustiti zenu zbog milion razloga, zena napusta samo zbog drugog muskarca :wink:
očajan

#175 Re: Treba joj vremena i prostora da pronađe sebe

Post by očajan »

cLo wrote:Nikad, ali zapamti nikad, ne slušaj savjete muškaraca čiji se mozak topi od testosterona, jer sukladno stanju u kojem se nalaze sex sa bilo kim im je rješenje za sve probleme. Obzirom da se tvoja djevojka nije pokazala tako lakovjernom, neće pasti ni na lak potez, samo će biti još sigurnija da je donijela ispravnu odluku, a ti ćeš onda biti još "očajniji" jer si joj u tome pomogao. Koliko je muškarcima čast pored sebe imati djevojku koju je teško dobiti, toliko je djevojkama čast imati pored sebe muškarca koji se isto toliko cijeni. Znaš kako se kaže: Možeš kupiti sat, ali ne možeš kupiti vrijeme, mislim da (ako je baš voliš) nemaš prostora da je stavljaš na kocku i da rizikuješ. Batali ove priče godine i biološki sat. Pametno žensko svakako ne bi željelo imati dijete istog genetskog materijala kao osoba koja joj se ne dopada, ali eto bolje išta nego ništa. Sam si napisao da je djevojka koja se teško nalazi, pa ti zasigurno onda nisi jedini koji bi je volio imati za sebe. Bori se, ali dostojanstveno. Ako ne uspiješ, kreni dalje čiste savijesti.
Jedan od pametnijih komentara... hvala cLo!
A vjeruj mi da sada i nemam želju da se zabavljam sa nekom drugom curom, potpuno mi je svejedno, osjećam se nikako u pravom smislu te riječi. Ona je cura za koju se vrijedi boriti ali sada i ne zavisi puno od mene, a jedno je sigurno da mi je savjest čista, pazio sam je ono maximalno al eto u nekim situacijam nisam znao ili htjeo da je čujem/slušam i sve to bez loše namjere, nesvjesno... zato sam naučio lekciju na svojoj grešci!
Post Reply