O kakvoj ti logici živa bila? Ljubav sama po sebi nije logična i dvije strane posebno u ovakvim situacijama vide stvari različito.ljubav_aha wrote: pa na tvojoj temi nam je nedostajao licni arguemnt tvoje djevojkekao i na ovoj temi,nema pisanja druge strane
naravno da je nelogican tok takvih tema
Ono što sam ja iznosio i ranije i dan danas stojim iza toga jeste ako nekog voliš voli ga kako treba i uradi sve da to frcera, ako druga strana to neće dovidjenja prijatno. Ne vidim šta tu nije jasno? Čovjek ima dvojbe kad se nadje u sličnoj situaciji i u trenutku misli da nema dalje... Pohebu se misli i ta tvoja "logika" naravno da ne pije vode.
Smiješno je i nadasve infantilno na neku moju opasku izvlačiti dogadjaj od prije godinu dana i postavljati ga kao šta? Argument? Sad bih lan'o, al' karaće me moderatori.
Rekoh danas i opet ponavljam, bolje i poslije osam godina da su se razišli, i mislim čak da je to i dobro, jer očigledno nije vodilo ničemu, nego da naprave djecu šatro da spašavaju napuklu vezu i naprave još veći zulum.
Na kraju krajeva, pravi igrač zna kad treba bacit karte na sto pokupit se i otići.
Romantične hollywoodske pizdarije tipa ona sjedi ucviljena kući i sabira se i na kraju skonta kako je on njen princ i dotrči mu u bijeloj haljini koja se viori na toplom majskom povjetarcu i talahne mu se k'o s takiše u zagrljaj, te naprave čopor djece... happily ever after su ipak samo bajkica i hollywoodska limunada produkcija. Od toga nema ništa. Dajem lijevo uho da ona već sad ima novi projekat kojeg je ili pustila ili će pustit' u pogon.