zoom66 wrote:sudeci po tvojoj liniji, knjiga se zove malo sutra...hananah wrote:Ima jedna divna knjiga, prakticirajuci nju linija, ukljucujuci i trbuscic je 100 % zagarantirana. Knjiga se zove Kamasutra![]()
![]()
![]()
![]()
Trbubuscic, kako ga skinuti?
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
hananah wrote:Majo, joga ti je najbolja za sve, mozda i tekvan do uz to pa da vidisa ima i jedan divan fitnes centar na DIF-u, kombinacija fitnesa, aerobika i joge
ja ponovo pocinjem u ponedeljak nakon par mjeseci pauze, nista ne trebas previse zahtjevno raditi, svako ima svoj program prema svojim sposobnostima, kondiciji i tako to. Mozda se vidimo tamo.
-
_MaYa_
ma joga meni spora i dosadna....
to kad ostarim pa cu onda...
ma vozim ja bike
a sto se tice kamasutre...ma ne treba to nama, mi smo mlade...mastovite, imamo hvala bogu ideja...pa skombinuje se
hehehe bilo je scena kada se ne zna gdje je cija noga i ruka heheheheh
lool jel ovo tvoja noga...
kakva kamasutra
ostavi to britney spears i njoj slicnima, jer u njenoj glavi slabo sta funkcionira kako treba, pa i sex vjerujem....
ma vozim ja bike
a sto se tice kamasutre...ma ne treba to nama, mi smo mlade...mastovite, imamo hvala bogu ideja...pa skombinuje se
kakva kamasutra
ostavi to britney spears i njoj slicnima, jer u njenoj glavi slabo sta funkcionira kako treba, pa i sex vjerujem....
-
_MaYa_
ma joga meni spora i dosadna....
to kad ostarim pa cu onda...
ma vozim ja bike
kakva kamasutra
ma vozim ja bike
kakva kamasutra
- sekiracija
mene su pogresno uputili.
Kazu sekiracijo za skidanje stomacica moras se vise voziti camcem.
Ja ih poslusao parkiro auto i svaki dan camcem na posao.
Proslo podosta vremena a stomak jos veci.Kad sam one upucene ponovo sreo oni ne tim camce, nego onim na vesla.
Veslajte vi ,rekoh ja njima i pogasu.
Kazu sekiracijo za skidanje stomacica moras se vise voziti camcem.
Ja ih poslusao parkiro auto i svaki dan camcem na posao.
Proslo podosta vremena a stomak jos veci.Kad sam one upucene ponovo sreo oni ne tim camce, nego onim na vesla.
Veslajte vi ,rekoh ja njima i pogasu.
- sicky
dobro cackalice..ne mislis valjda da se ja najprije "natovim" masnom hranomi nalocem piva pa onda mars na trbusne....igla wrote:kazu piva nema veze sa tim![]()
@sicky-naimak dovoljno govori
za skidanje malog skembeta potrebna su dva koraka:
1.smanjiti unos kalorija, ono masti i ti folovi
2.i koristiti vjezbe koje trose puno energije, trcanje isl
samo raditi trbusnjake donosi kontra efekat trbusni misici se nabildaju, dobiju na masi, a salo na njima ostaje pa skembe izgleda vece
helloooo, dobro od danas radite sklekove sigurno ce vam se smanjiti stomak
mislim da sam navela trcanje koje upraznjavam bar 4x sedmicno po 4 km, ali u danima kakav je danas..to jeste kad pljusti kisa ne pada mi na pamet da trcim
sta drugo do trbusnjaci i slicne vjezbe izvodive u kuci
-
CuraDrugogSistema
jadna macka
nego, Komi... kakva je to dijeta.. deder podijeli sa rajom.
nego, Komi... kakva je to dijeta.. deder podijeli sa rajom.
-
clone033
hm i ja imam stomacic, ali ga rjesavam na taj nacin sto ga gledam iz druge perspektive, nagnem glavu malo naprijed i onda uopste nije kritican, hm a kad se samo sjetim da sam prosle godine imao 16 kg manje i da sam hodao kao splitski junki, ali nek stomacica da ne pomisle dusmani da mi slabo ide, a ko zna mozda me sarajevska pivara uzme za svog manekena

-
smock
Prvo oduzmes od zadnja dva broja 15 kg pa krenes.
Hrana=60-30-10
60%proteini
30%ugljikohidrati
10%masti
Ako hoces rezultat zaboravi na ovih zadnjih 10%
Proteini (bjelance jajeta,pileca prsa,teletina i sl)imaju mogucnost da se pretvaraju u energiju kad tijelu zafali.A posto su ugljikohidrati u ovoj tabeli umanjeni(seceri svih vrsta ,zitarice-smanji hljeb i skule tipa cips ,krompir i riza,kao i sve sli)sigurno ce ti vremenom padati nivo secera ali tada ce hormoni da djeluju,hgh,inzulin i estrogen pa ce to oni fino da nadoknade kroz proteine i te male naslage na stomacicu.Uglavnom trening tipa sto sporije to bolje otkucaj srca do 110 i ne vise (yoga ni pod razno) umotaj usput stomak u onaj mekani najlon za sendvice koje ne bi trebala jesti,i polako.Cetiri treninga sedmicno trcanje ,biciklo,a poslije onako slipava trbusne i ledjne.
Pa javi rezultate!!!
Hrana=60-30-10
60%proteini
30%ugljikohidrati
10%masti
Ako hoces rezultat zaboravi na ovih zadnjih 10%
Proteini (bjelance jajeta,pileca prsa,teletina i sl)imaju mogucnost da se pretvaraju u energiju kad tijelu zafali.A posto su ugljikohidrati u ovoj tabeli umanjeni(seceri svih vrsta ,zitarice-smanji hljeb i skule tipa cips ,krompir i riza,kao i sve sli)sigurno ce ti vremenom padati nivo secera ali tada ce hormoni da djeluju,hgh,inzulin i estrogen pa ce to oni fino da nadoknade kroz proteine i te male naslage na stomacicu.Uglavnom trening tipa sto sporije to bolje otkucaj srca do 110 i ne vise (yoga ni pod razno) umotaj usput stomak u onaj mekani najlon za sendvice koje ne bi trebala jesti,i polako.Cetiri treninga sedmicno trcanje ,biciklo,a poslije onako slipava trbusne i ledjne.
Pa javi rezultate!!!
-
violentjack
Sve je u misicu, ne nekim fabrickim ciframa