Trazimo/nudimo prevoz na more
Moderator: anex
-
Emi_Nevermind
#1 Trazimo/nudimo prevoz na more
Posto razmisljam nesto da nas ima bez auta, a ima nas i sa autima, ali bez puno para za gorivo, moja ideja je da udruzimo snage - znaci ako neko trazi da putuje na more, moze pitati, ako recimo par ide negdje, moze ponuditi mjesto-dva za nekoga, pa da ili podijele gorivo, ili ako neko sam ide, mozda jednostavno zeli drustvo.. Ja licno imam klinju od 3 godine, i rado bismo nekud, ali ne bih po busevima i vozovima, zbog njega. Prevoz koji trazimo mora biti nepusacki i bez onih jakih mirisa, jelkica i tako, zbog alergija. Placam naravno gorivo, i svejedno je kad, kud i koliko dugo
I mora biti neko ko nece voziti pojan ili divljati ofkors. Pa ja da otpocnem temu, eto 
-
ludacha
#2 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Ko nema para za gorivo, a ne bi busom, nema sta ni na moru trazit. Prizi se druze koliko se moze
-
Emi_Nevermind
#4 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Ko prica o parama?!?! Boze sacuvajludacha wrote:Ko nema para za gorivo, a ne bi busom, nema sta ni na moru trazit. Prizi se druze koliko se moze
-
ludacha
#5 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Hahahahahahaha deder ti to prokontaj jos malo i procitaj sta si napisala hahahaha
- Hashishar
#6 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Super tema, na fb imaš neke stranice posvećene ovome pa se i tamo raspitaj.Emi_Nevermind wrote:Ko prica o parama?!?! Boze sacuvajludacha wrote:Ko nema para za gorivo, a ne bi busom, nema sta ni na moru trazit. Prizi se druze koliko se mozeNeki ljudi mozda zele drustvo, neki bi radije u talu platili gorivo, pa da priuste bolji smjestaj tamo, neki bi radije autom, kao ja, zbog djeteta, jer autobus ne moze stati svaki put kad dijete treba da piski/jede/sta vec. Ko si ti da odredjujes ljudima da li imaju ili nemaju sta traziti na moru? Ja se mogu pruziti duze nego mnogi, ali nemam auto npr. Spremna sam svo gorivo platiti da se ne vucam po busu recimo. Po Evropi citave stranice posvecene ovome, jer mnogi vole putovati, ali ne zele busom/sami, ali eto tebi tema ne valja. Tipisno mahalsko osudjivanje bez da neko i razumije temu.
-
Emi_Nevermind
#7 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Hvala hashishar, vidjela sam neku stranicu, ali mi se sve cini da samo iz Srbije traze/idu.. Zato i otvorih ovdje, na fejsu bi bilo lakse, imam osjecala da bih po slici mogla procijeniti kakav je ko kao licnost i vozac

-
kox
#8 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Postoji i varijanta sa prevozom kombijem i sl. do mora, malo je skuplje od autobusa ali koliko shvatam finansije ti nisu toliki problem. Plaća se valjda po osobi, ne znam koliko putnika mora biti minimalno.
-
Emi_Nevermind
#9 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Cuj to? Koliki su kombiji? Mislim ako je do 6-7 osoba je meni ok, ali ako je vise vec postaje guravo/tesko se dogovoriti/smrdljive babe i takokox wrote:Postoji i ova varijanta sa prevozom kombijima i sl. do mora, malo je skuplje od autobusa ali koliko shvatam finansije ti nisu toliki problem. Plaća se valjda po osobi, ne znam koliko putnika mora biti minimalno.
-
kox
#10 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
Prošle godine znam da je išlo po četvero ili petero ljudi (+ vozač) ali bilo je još par praznih mjesta.Emi_Nevermind wrote:Cuj to? Koliki su kombiji? Mislim ako je do 6-7 osoba je meni ok, ali ako je vise vec postaje guravo/tesko se dogovoriti/smrdljive babe i takokox wrote:Postoji i ova varijanta sa prevozom kombijima i sl. do mora, malo je skuplje od autobusa ali koliko shvatam finansije ti nisu toliki problem. Plaća se valjda po osobi, ne znam koliko putnika mora biti minimalno.Ali super ideja za ove sto idu s rajom ( mene ta varijanta jos zadugo ne zapada..) Hvala
- honky tonk
#11 Re: Trazimo/nudimo prevoz na more
evo ja trazim prevoz do sutomora za sutra, ima li neko prazno mjesto?