Sto bi se reklo - bijeli konjimema mo wrote:sto znaci da trebate sto vise dati, a da ne postanete levatiBorej wrote:a ako se slucajno desi da dobijete sve onda smo levati.....mema mo wrote:mozda mi svasta trazimo, ali skoro nista od toga ne dobijemo![]()
nekako nismo vishe zanimljivi....
to je umijece
Trazimo li puno od njih?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Citizen-X
- Citizen-X
maccarona wrote:Citizen-X wrote:Dzaba je - posjedov'o ne posjedov'o - opet im fali neki klinacSantos wrote:Zavisi ko sta trazi.Sta vam je najpotrebnije da muskarac posjeduje.Da vas cujem .
Ja l ti je mal, ja l imas malo para, ja l nisi karijerista, ja l gledas tv (uh mene je TV kost'o), ja l je utakmica u nevrijeme
Zizu igra prvenstvo zivota a ja slusam kvokvokvokvo
Soviniste nema sta
dalje nema![]()
![]()
![]()
Sreca pa imaju oni "klimoglavci" od kaucuka i PVC-a
- mema mo
ipak bih rekla princeviCitizen-X wrote:Sto bi se reklo - bijeli konjimema mo wrote:sto znaci da trebate sto vise dati, a da ne postanete levatiBorej wrote: a ako se slucajno desi da dobijete sve onda smo levati.....nekako nismo vishe zanimljivi....
to je umijece
- maccarona
ako niste znaliCitizen-X wrote:maccarona wrote:Citizen-X wrote: Dzaba je - posjedov'o ne posjedov'o - opet im fali neki klinac
Ja l ti je mal, ja l imas malo para, ja l nisi karijerista, ja l gledas tv (uh mene je TV kost'o), ja l je utakmica u nevrijeme
Soviniste nema sta
dalje nema![]()
![]()
![]()
Sreca pa imaju oni "klimoglavci" od kaucuka i PVC-ato ti ga isto dodje - nema zezancije - nema kvovkovkovkvo
samo bateriju stavi na RECHARGE i eto ti ljubav zivota
vazi i za vasu gumenu lutku
- Citizen-X
Pih - fala timaccarona wrote:ako niste znaliCitizen-X wrote:maccarona wrote:
dalje nema![]()
![]()
![]()
Sreca pa imaju oni "klimoglavci" od kaucuka i PVC-ato ti ga isto dodje - nema zezancije - nema kvovkovkovkvo
samo bateriju stavi na RECHARGE i eto ti ljubav zivota
![]()
ima toga i u ljudskom obliku
:D
vazi i za vasu gumenu lutku![]()
![]()
![]()
![]()
-
WizzardFromBOZ
stolicne.Lucy01 wrote: Jesmo li neodlucne ili dvolicne?
-
mostarac
Kad se ovo desi zatvaraj magazuCitizen-X wrote:Dzaba je - posjedov'o ne posjedov'o - opet im fali neki klinacSantos wrote:Zavisi ko sta trazi.Sta vam je najpotrebnije da muskarac posjeduje.Da vas cujem .
Soviniste nema sta
ja sam jednoj svojoj bivsoj (nije to bio razlog prekida) poklonio prije SP u Fransuckoj kalendar sa rasporedom izlazaka
Jebes vezu koja ne moze prezivit jedno ili vise svjetskih prvenstava u fudbalu i zene moraju shvatiti da se neke stvari ne mogu kupiti 3,14
- Citizen-X
Zeno tebi treba spomenik pravit' k'o Golfuzena21 wrote:ma vala nek prodju... ja ne zvocam zato sto ne volim ni da se meni zvocalolita_xx wrote:takve najbolje prodjuzena21 wrote:dje vi nalazite te nake zene sto vam zvocaju stalno![]()
![]()
ne radi drugom ono sto ne bi sebi
- lolita_xx
pa ne zvocam ni ja, ali gledajuci oko sebe vidim da dobro prolaze..zena21 wrote:ma vala nek prodju... ja ne zvocam zato sto ne volim ni da se meni zvocalolita_xx wrote:takve najbolje prodjuzena21 wrote:dje vi nalazite te nake zene sto vam zvocaju stalno![]()
![]()
- Citizen-X
Pokusaj i ti dobro proc'lolita_xx wrote:pa ne zvocam ni ja, ali gledajuci oko sebe vidim da dobro prolaze..zena21 wrote:ma vala nek prodju... ja ne zvocam zato sto ne volim ni da se meni zvocalolita_xx wrote: takve najbolje prodju![]()
- zena21
takva sam po celom teluCitizen-X wrote:Zeno tebi treba spomenik pravit' k'o Golfuzena21 wrote:ma vala nek prodju... ja ne zvocam zato sto ne volim ni da se meni zvocalolita_xx wrote: takve najbolje prodju![]()
ne radi drugom ono sto ne bi sebiPouzdana i pristupacna
- lolita_xx
ma meni je i ovako dobroCitizen-X wrote:Pokusaj i ti dobro proc'lolita_xx wrote:pa ne zvocam ni ja, ali gledajuci oko sebe vidim da dobro prolaze..zena21 wrote: ma vala nek prodju... ja ne zvocam zato sto ne volim ni da se meni zvoca![]()
ne radi drugom ono sto ne bi sebiniko ti ne brani
a i nemam snage da zvocam...
- Citizen-X
Ista sam ti tak'alolita_xx wrote:ma meni je i ovako dobroCitizen-X wrote:Pokusaj i ti dobro proc'lolita_xx wrote: pa ne zvocam ni ja, ali gledajuci oko sebe vidim da dobro prolaze..niko ti ne brani
a i nemam snage da zvocam...
- Bonnie-Clydova mala
Ne treba njima puno pa da kazu da zena zvoca. Dovoljna je jedna rečenica da se izgovori,a da im nije niz dlaku.zena21 wrote:dje vi nalazite te nake zene sto vam zvocaju stalno![]()
Ali meni su najgori oni muški što zvocaju, ti su da te Bog sačuva...
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
previse trazite, preporucuvam vam da smanjite ocekivanja
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#74 Re: Trazimo li puno od njih?
Jok, nego nesposobneLucy01 wrote:Jesmo li neodlucne ili dvolicne?