Inače sam iz Mostara al nije mi problem doći po štene u Sarajevo.
Tražim štene
Moderator: anex
-
Ana333
#1 Tražim štene
Već neko vrijeme tražim štene male pasmine, može i mješanac... Nekoliko mjeseci staro, nešto čupavo
, poput pudlice, spol nebitan... Pretražila sam milijun web stranica s oglasima, milijun novina prelistala tražeći... Fora je u tome sto ne mogu izdvojiti, npr. 300 eura koliko neki znaju tražiti... Pa eto ako mi netko slučajno može pomoći, bila bih jako zahvalna 
-
Dollabenna
#2 Re: Tražim štene
Pa iskreno mislim da ako stvarno zelis psica onda nije potrebno da kupujes nekog rasnog i dajes toliki novac kad postoji toliko slatkih stenaca kojima je potreban dom.Ako stvarno zelis psa da ga volis,a naravno,ljubav ce ti biti uzvracena,onda uzmi nekog psica s ulice.Cesto se pokazu kao mnogo bolji i pametniji od nekih rasnih pasa koji kostaju stotine maraka.I budu ti zahvalni citav zivot.Jer iako mnogi ljudi misle da zivotinje nista ne razumiju,nije tako.Sve znaju i kad nam je najgore uvijek su uz nas.Samo im treba puno ljubavi.
- samrichakk
#3 Re: Tražim štene
Ana333 wrote:Već neko vrijeme tražim štene male pasmine, može i mješanac... Nekoliko mjeseci staro, nešto čupavo, poput pudlice, spol nebitan... Pretražila sam milijun web stranica s oglasima, milijun novina prelistala tražeći... Fora je u tome sto ne mogu izdvojiti, npr. 300 eura koliko neki znaju tražiti... Pa eto ako mi netko slučajno može pomoći, bila bih jako zahvalna
Ana 333 pogleddaj neke od ovih sto smo spasili sa Butmira...Zaista su medennnniiiiii
- Toffee karamela
- samrichakk
#5 Re: Tražim štene
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 41&t=64534
Ana,evo ima i ovih 6 jadnika,koji su u jods gorem polozaju jer su na ulici

Ana,evo ima i ovih 6 jadnika,koji su u jods gorem polozaju jer su na ulici
-
Ana333
#6 Re: Tražim štene
Joooj, svi su mi predivni... Rastopila sam se. Iskreno ja bi ih pokupila sve do jednog, al problem je u tome sto ja stvarno nemam mjesta za nekog veceg psa, npr. za retrivera ili labradora, i znam da bi ga tako samo patila i mučila... Zato i tražim neku manju pasminu... Inače, vjerujte mi, da imam imalo više prostora, već bih imala dvoznamenkast broj pasa 
-
jaca78
#7 Re: Tražim štene
medju psima spasenim s butmira ima stenaca male rase, mama je cupave glave niska, kao terijerka. oni su jos mali, doje, ali ako bi se strpila vjerujem da bi se zaljubila u nekog od njih 
-
Ana333
#8 Re: Tražim štene
Stvarno? Ma ja znam da bih se zaljubila u nekog od njih... Nisam iz Sarajeva, ali da jesam, vec davno bi ih otisla vidjeti i naravno pomoci, pogotovo oko hrane... Nadam se da cu uskoro moci posvojiti jednog malenog! Molim te, ako ti nije problem, da uploadaš neku njihovu sliku... Izvini sto gnjavim, molim te.jaca78 wrote:medju psima spasenim s butmira ima stenaca male rase, mama je cupave glave niska, kao terijerka. oni su jos mali, doje, ali ako bi se strpila vjerujem da bi se zaljubila u nekog od njih
-
jaca78
#9 Re: Tražim štene
nije gnjavaza nikakva vec zadovoljstvo. ubrzo ce slike biti postavljene, samo strpljenja malo
-
amelino
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
-
amelino
#12 Re: Tražim štene
Vecinom su psi srednje velicine - nema ogromnih:) Ali ove 3 bebe nase Teri ce biti mali - do 5-6kg kao i majka:) Ovaj na zadnjoj slici do 15kg. Sada je jako mali - najmanji je u svom leglu i zadnji izvucen iz s. jame, ali bit ce mininalno kao majka - nije ni ona velika , ali spada u pse srednje velicine...
-
Ana333
#13 Re: Tražim štene
Anjusha, hvala ti
. Gledala sam već tu temu, al kao sto Amelino kaze, i on ce narasti... Meni je predivan, al sto manja pasmina, vise mi odgovara, jer stvarno nemam puno mjesta, al zelim psa otkako znam za sebe i evo napokon se odlucih da to i ostvarim.
Amelino, hvala na slikama
, bas su slatki. Nadam se da ce i ostati tako mali i cupavi. Cekat cu da prestanu dojiti... 
Amelino, hvala na slikama
- samrichakk
#14 Re: Tražim štene
Danas po Alipasinom vrlja mali muzijak,terijer crni...bez ogrlice mokar...
I on je mali i nece vise rasti,samo sto ga nije bilo kad sam se ja vratila kuci

I on je mali i nece vise rasti,samo sto ga nije bilo kad sam se ja vratila kuci