Tražim štene

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
Ana333

#1 Tražim štene

Post by Ana333 »

Već neko vrijeme tražim štene male pasmine, može i mješanac... Nekoliko mjeseci staro, nešto čupavo :) , poput pudlice, spol nebitan... Pretražila sam milijun web stranica s oglasima, milijun novina prelistala tražeći... Fora je u tome sto ne mogu izdvojiti, npr. 300 eura koliko neki znaju tražiti... Pa eto ako mi netko slučajno može pomoći, bila bih jako zahvalna :)
Inače sam iz Mostara al nije mi problem doći po štene u Sarajevo.
Dollabenna

#2 Re: Tražim štene

Post by Dollabenna »

Pa iskreno mislim da ako stvarno zelis psica onda nije potrebno da kupujes nekog rasnog i dajes toliki novac kad postoji toliko slatkih stenaca kojima je potreban dom.Ako stvarno zelis psa da ga volis,a naravno,ljubav ce ti biti uzvracena,onda uzmi nekog psica s ulice.Cesto se pokazu kao mnogo bolji i pametniji od nekih rasnih pasa koji kostaju stotine maraka.I budu ti zahvalni citav zivot.Jer iako mnogi ljudi misle da zivotinje nista ne razumiju,nije tako.Sve znaju i kad nam je najgore uvijek su uz nas.Samo im treba puno ljubavi.
samrichakk

#3 Re: Tražim štene

Post by samrichakk »

Ana333 wrote:Već neko vrijeme tražim štene male pasmine, može i mješanac... Nekoliko mjeseci staro, nešto čupavo :) , poput pudlice, spol nebitan... Pretražila sam milijun web stranica s oglasima, milijun novina prelistala tražeći... Fora je u tome sto ne mogu izdvojiti, npr. 300 eura koliko neki znaju tražiti... Pa eto ako mi netko slučajno može pomoći, bila bih jako zahvalna :)
Inače sam iz Mostara al nije mi problem doći po štene u Sarajevo.

Ana 333 pogleddaj neke od ovih sto smo spasili sa Butmira...Zaista su medennnniiiiii :D :D
Toffee karamela

#4 Re: Tražim štene

Post by Toffee karamela »

[img=http://img7.imageshack.us/img7/5184/215yk4.jpg]

Ana možeš li zamisliti išta slađe od ove bebe?
samrichakk

#5 Re: Tražim štene

Post by samrichakk »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 41&t=64534

Ana,evo ima i ovih 6 jadnika,koji su u jods gorem polozaju jer su na ulici :sad: :sad: :sad: :sad:
Ana333

#6 Re: Tražim štene

Post by Ana333 »

Joooj, svi su mi predivni... Rastopila sam se. Iskreno ja bi ih pokupila sve do jednog, al problem je u tome sto ja stvarno nemam mjesta za nekog veceg psa, npr. za retrivera ili labradora, i znam da bi ga tako samo patila i mučila... Zato i tražim neku manju pasminu... Inače, vjerujte mi, da imam imalo više prostora, već bih imala dvoznamenkast broj pasa :)
jaca78

#7 Re: Tražim štene

Post by jaca78 »

medju psima spasenim s butmira ima stenaca male rase, mama je cupave glave niska, kao terijerka. oni su jos mali, doje, ali ako bi se strpila vjerujem da bi se zaljubila u nekog od njih :)
Ana333

#8 Re: Tražim štene

Post by Ana333 »

jaca78 wrote:medju psima spasenim s butmira ima stenaca male rase, mama je cupave glave niska, kao terijerka. oni su jos mali, doje, ali ako bi se strpila vjerujem da bi se zaljubila u nekog od njih :)
Stvarno? Ma ja znam da bih se zaljubila u nekog od njih... Nisam iz Sarajeva, ali da jesam, vec davno bi ih otisla vidjeti i naravno pomoci, pogotovo oko hrane... Nadam se da cu uskoro moci posvojiti jednog malenog! Molim te, ako ti nije problem, da uploadaš neku njihovu sliku... Izvini sto gnjavim, molim te.
jaca78

#9 Re: Tražim štene

Post by jaca78 »

nije gnjavaza nikakva vec zadovoljstvo. ubrzo ce slike biti postavljene, samo strpljenja malo
amelino

#10 Re: Tražim štene

Post by amelino »

Evo kucici, jos su premali, ali licit ce na majku:) Znaci mali i sitni:)

Image

Image

Image

Sa majkom:

Image

Image

Nadam se da ces odluciti da usvojis jedno od ovih predivnih beba :)
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#11 Re: Tražim štene

Post by anjusha »

Draga Ana, na onoj temi o psima polumrtvim of gladi sam vidjela neke male male psice, koji taman stanu nekom na dlan, onako malo cupavi i slatki. Pogledaj malo tu temu, imas tamo puno slika tih pasa pa ces vec i sama moci zakljuciti koji bi ti odgovarao. Evo mog favorita :D
POzz

Image
amelino

#12 Re: Tražim štene

Post by amelino »

Vecinom su psi srednje velicine - nema ogromnih:) Ali ove 3 bebe nase Teri ce biti mali - do 5-6kg kao i majka:) Ovaj na zadnjoj slici do 15kg. Sada je jako mali - najmanji je u svom leglu i zadnji izvucen iz s. jame, ali bit ce mininalno kao majka - nije ni ona velika , ali spada u pse srednje velicine...
Ana333

#13 Re: Tražim štene

Post by Ana333 »

Anjusha, hvala ti :). Gledala sam već tu temu, al kao sto Amelino kaze, i on ce narasti... Meni je predivan, al sto manja pasmina, vise mi odgovara, jer stvarno nemam puno mjesta, al zelim psa otkako znam za sebe i evo napokon se odlucih da to i ostvarim.
Amelino, hvala na slikama :), bas su slatki. Nadam se da ce i ostati tako mali i cupavi. Cekat cu da prestanu dojiti... :-D
samrichakk

#14 Re: Tražim štene

Post by samrichakk »

Danas po Alipasinom vrlja mali muzijak,terijer crni...bez ogrlice mokar... :( :( :( :(
I on je mali i nece vise rasti,samo sto ga nije bilo kad sam se ja vratila kuci :( :( :(
Post Reply