Trazim saradnika
-
Amela77
#1 Trazim saradnika
Pozdrav, vecina mojih poznanika je putem neta sklopila poznanstva sa nasim ljudima iz dijaspore i ugovorila razne poslove.Zainteresovana sam za preprodaju iskljucivo laptopa i mobitela.Imam prijateljicu koja redovno dobija polovne laptope iz Svicarske i za dan dva ih proda ovdje.Znaci ukoliko bi neko mogao dobavljati polovne laptope i mobitele ja bih ovdje to prodavala i garantujem duplu ako ne i troduplu zaradu onom ko bi mi to dobavljao.Mozda ovo sve zvuci smijesno ali vjerujte uspjeva mnogim i mene nista ne kosta da pokusam pa ako neko zeli neka mi se javi.
- hrle1976
#2 Re: Trazim saradnika
Evo ja cu ti prodati 4 laptopa (koristena, 1 thosiba, 2 dell i jedana jabuka) jeda malo defektan ali nista strasno. 6 razlicitih mobitela (iPhone 4, Nokia N95 3 komada, Nokima Lumia 800 i Samsung Galaxy II) i 1x iPad svi aparati se vec duze vremena vucare po ladicama. Koliko nudis?
Svi produkti su bili koristeni u poslovne svrhe 1x ali ne duze od 4-5 mjeseci.
Svi produkti su bili koristeni u poslovne svrhe 1x ali ne duze od 4-5 mjeseci.
-
dudlov
#3 Re: Trazim saradnika
De ti meni na PP pošalji detaljno proizvode sa cijenom,pa možda pazarimEvo ja cu ti prodati 4 laptopa (koristena, 1 thosiba, 2 dell i jedana jabuka) jeda malo defektan ali nista strasno. 6 razlicitih mobitela (iPhone 4, Nokia N95 3 komada, Nokima Lumia 800 i Samsung Galaxy II) i 1x iPad svi aparati se vec duze vremena vucare po ladicama. Koliko nudis?<br /><br />Svi produkti su bili koristeni u poslovne svrhe 1x ali ne duze od 4-5 mjeseci.
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
- hrle1976
#4 Re: Trazim saradnika
dudlov wrote:De ti meni na PP pošalji detaljno proizvode sa cijenom,pa možda pazarimEvo ja cu ti prodati 4 laptopa (koristena, 1 thosiba, 2 dell i jedana jabuka) jeda malo defektan ali nista strasno. 6 razlicitih mobitela (iPhone 4, Nokia N95 3 komada, Nokima Lumia 800 i Samsung Galaxy II) i 1x iPad svi aparati se vec duze vremena vucare po ladicama. Koliko nudis?<br /><br />Svi produkti su bili koristeni u poslovne svrhe 1x ali ne duze od 4-5 mjeseci.
Napisi sta te zanima pa cu pogledati detlajnije sadrzaje, a da ih sve opisujem u detalj (moze) ali budi strpljiv, jer vise vremena provodim u kancelariji nego kod kuce. Instrumente dobivam od frime za poslovne svrhe te neobaracam paznju koje komponente imaju ili ne... sto se tice cijene lupi neku cijenu sve sam platio £0,00
-
dudlov
#5 Re: Trazim saradnika
Poslao sam ti pp al vidjeh da si vani a ja u rajvosa,a zanima me jabuka laptop i i pad(modeli,ocuvanost i naravno cijena)
- ivan_ch
#6 Re: Trazim saradnika
Jedini ti je problem garancija - ako "crkne" roba to je tesko ugovoriti....
- hrle1976
#7 Re: Trazim saradnika
Nemogu ti dati garanciju, jer je ja samo imam kroz firmu mada firma se nebabvi tim nego ako crke sta pravac kanta dobijes novo.ivan_ch wrote:Jedini ti je problem garancija - ako "crkne" roba to je tesko ugovoriti....
-
Amela77
#8 Re: Trazim saradnika
Javi mi u pp kako da dodjem do tvoje robehrle1976 wrote:Nemogu ti dati garanciju, jer je ja samo imam kroz firmu mada firma se nebabvi tim nego ako crke sta pravac kanta dobijes novo.ivan_ch wrote:Jedini ti je problem garancija - ako "crkne" roba to je tesko ugovoriti....
- hrle1976
#9 Re: Trazim saradnika
Amela77 wrote:Javi mi u pp kako da dodjem do tvoje robehrle1976 wrote:Nemogu ti dati garanciju, jer je ja samo imam kroz firmu mada firma se nebabvi tim nego ako crke sta pravac kanta dobijes novo.ivan_ch wrote:Jedini ti je problem garancija - ako "crkne" roba to je tesko ugovoriti....
Pa mozes do CZ autom, autobusom, avionom ili vozom ili da posaljem postom ali vec imam neke koji su prija izdali zelju za neke stvari pa sam obecao da im dostavim podatke i opise. Moam listu da napravim... kad opisem javim ...