Trazim prijateljicu...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
AlmaBL

#1 Trazim prijateljicu...

Post by AlmaBL »

Posto sam ovdje nova, da se predstavim. Zovem se Alma i inace sam iz Banja Luke, a trenutno zivim u Americi.
Ja vec duze vrijeme pokusavam da nadem svoju dobru prijateljicu koja zivi u Sarajevu.
Ona se zove Selma Basic tj. zvala se do skoro jer se udala pa vjerovatno promjenila prezime. Ime i prezime muza ne poznajem. Ona je 79 godiste. Isla je u Gimnaziju. Zadnji pu kad smo se cule je bila u drugom stanju, tako da bi sad trebala imati malu bebu. Otac joj se zove Alija, mama Semsa a ima stariju sestru koja se zove Elma (takodze udata, ne znam prezime, radi na aerodromu). Ona je po zadnjoj informaciji zivjela na Dobrinji, i jedno vrijeme su imali prodavnicu. Ja sam zvala broj njenih roditelja ali je taj broj iskljucen. Takodze sam zvala sve i jednog drugog Aliju Basica u Sarajevu (ima ih 4) i nijedan nije njen tata. Da li mi neko moze pomoci da uspostavim kontakt sa prijateljicom?
Ako imate bilo koju informaciju moja e-mail adresa je [email protected].
Hvala puno
:)
stelium

Post by stelium »

...a ja sam jednom nevjerovatno volio Almu iz Mejdana :sad: ......
stidljiv

#3 Re: Trazim prijateljicu...

Post by stidljiv »

AlmaBL wrote:Posto sam ovdje nova, da se predstavim. Zovem se Alma i inace sam iz Banja Luke, a trenutno zivim u Americi.
Ja vec duze vrijeme pokusavam da nadem svoju dobru prijateljicu koja zivi u Sarajevu.
Ona se zove Selma Basic tj. zvala se do skoro jer se udala pa vjerovatno promjenila prezime. Ime i prezime muza ne poznajem. Ona je 79 godiste. Isla je u Gimnaziju. Zadnji pu kad smo se cule je bila u drugom stanju, tako da bi sad trebala imati malu bebu. Otac joj se zove Alija, mama Semsa a ima stariju sestru koja se zove Elma (takodze udata, ne znam prezime, radi na aerodromu). Ona je po zadnjoj informaciji zivjela na Dobrinji, i jedno vrijeme su imali prodavnicu. Ja sam zvala broj njenih roditelja ali je taj broj iskljucen. Takodze sam zvala sve i jednog drugog Aliju Basica u Sarajevu (ima ih 4) i nijedan nije njen tata. Da li mi neko moze pomoci da uspostavim kontakt sa prijateljicom?
Ako imate bilo koju informaciju moja e-mail adresa je [email protected].
Hvala puno
:)
Pokusaj sa http://imenik.telecom.ba
Nadam se da ce pomoci....Pozdrav
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Dobrodosla Alma :)
Post Reply