Tražim posao
-
invincible1921
#1 Tražim posao
Molio bih sve one koji znaju neki honorarni posao na području sarajeva da se radi recimo nekih 15/20 dana. U opticaj dolazi bilo šta osim konobarsianja.Student sam i pare su mi prijeko potrebne do sredine juna. Bio bih veoma zahvalan na svakoj vrsti pomoći.
- muminovic
#2 Re: Tražim posao
prijatelju ako si raspolozen covjek, volis se nasmijati nemoj da bjezis od konobarisanja tu mozes najvise novca zaraditi.
Jedan osmjeh, fino ponasanje svako ce ti ostaviti 0.5 - 1 KM.
Razmisli 100 musterija dnevno takvih ti je cca dodatno 50-100 KM pored plate po danu.
Mada je problem u BiH sto je 99.9% konobara neraspolozeno i nije za taj posao.
Razmisli 100 musterija dnevno takvih ti je cca dodatno 50-100 KM pored plate po danu.
- Edin H.
#4 Re: Tražim posao
Zasto cvikas od konobarisanja?invincible1921 wrote:Molio bih sve one koji znaju neki honorarni posao na području sarajeva da se radi recimo nekih 15/20 dana. U opticaj dolazi bilo šta osim konobarsianja.Student sam i pare su mi prijeko potrebne do sredine juna. Bio bih veoma zahvalan na svakoj vrsti pomoći.
-
invincible1921
#5 Re: Tražim posao
Neam iskustva, ne volim to raditi...Edin H. wrote:Zasto cvikas od konobarisanja?invincible1921 wrote:Molio bih sve one koji znaju neki honorarni posao na području sarajeva da se radi recimo nekih 15/20 dana. U opticaj dolazi bilo šta osim konobarsianja.Student sam i pare su mi prijeko potrebne do sredine juna. Bio bih veoma zahvalan na svakoj vrsti pomoći.
-
julisiz es grant
#6 Re: Tražim posao
Jebote, kad skontam kako je konobrisanje prije rata bilo gospodski poso...odijelo, leptir mašna...ljudi penziju zarađivali na tom poslu. Još ako si u manjem mjestu, svi te znaju...
...o tempora, o mores.
...o tempora, o mores.
-
invincible1921
#7 Re: Tražim posao
Nemam nista lose da kazem o konobarisanju niti degradiram taj posao nego jednotavno ne zelim to raditi a nema nimalo iskustva bukvalno....nekako bi radije kopao
-
golman
#8 Re: Tražim posao
Probaj preko studentske zadruge.
-
invincible1921
#9 Re: Tražim posao
??golman wrote:Probaj preko studentske zadruge.
-
pinkman
#10 Re: Tražim posao
Studentska zadruga ti moze pomoci da nadjes posao kao sto je dijeljenje letaka i slicno.invincible1921 wrote:??golman wrote:Probaj preko studentske zadruge.
- vazi
#11 Re: Tražim posao
Mozes li davati privatne casove ?invincible1921 wrote:Molio bih sve one koji znaju neki honorarni posao na području sarajeva da se radi recimo nekih 15/20 dana. U opticaj dolazi bilo šta osim konobarsianja.Student sam i pare su mi prijeko potrebne do sredine juna. Bio bih veoma zahvalan na svakoj vrsti pomoći.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#12 Re: Tražim posao
Ne znam sta studiras, ali ako si u necemu dobar, mozes davati instrukcije (npr. ako studiras ekonomiju, mozes davati instrukcije iz operacionih, finansijskog racunovodstva, statistike i sl.)
Uglavnom, imas sirok spektar predmeta i mozes fino zaraditi, puno je studenata.
Alta zadnji sprat, zauzmes poziciju i raspali.
Ako imas acc na fb, fino se oglasis i lagano. Neka ti prijatelji podijele status.
Uglavnom, imas sirok spektar predmeta i mozes fino zaraditi, puno je studenata.
Alta zadnji sprat, zauzmes poziciju i raspali.
Ako imas acc na fb, fino se oglasis i lagano. Neka ti prijatelji podijele status.
- mirsek
#13 Re: Tražim posao
Jel mislis mozda na studentski servis kod BBI-ja ?golman wrote:Probaj preko studentske zadruge.
I tu ti standardno treba neko poznanstvo ili stela. Mozes probati i bez toga al da Bogda.
-
golman
#14 Re: Tražim posao
Čovjek lijepo kaže da bi najradije kopao.
Otiđi ti care u pivaru,tamo uvijek treba sezonaca,pa lijepo u kamion i fino se vozite i istovarate gajbe.Piva će se uvijek piti,to ti garantujem.Tu ne može biti da nema posla.Samo pazi da ti ne uvale onaj sa prikolicom,onda si ga naj...
najbolje ti je onaj tamić u koji može stati 350-400 gajbi
Otiđi ti care u pivaru,tamo uvijek treba sezonaca,pa lijepo u kamion i fino se vozite i istovarate gajbe.Piva će se uvijek piti,to ti garantujem.Tu ne može biti da nema posla.Samo pazi da ti ne uvale onaj sa prikolicom,onda si ga naj...
-
golman
#15 Re: Tražim posao
...pa nek proba,šta ga košta?mirsek wrote:Jel mislis mozda na studentski servis kod BBI-ja ?golman wrote:Probaj preko studentske zadruge.
I tu ti standardno treba neko poznanstvo ili stela. Mozes probati i bez toga al da Bogda.
čovjeku je vjerovatno stalo da nađe posao,čim je otvorio temu
neko će mu pomoći,ima nas maštovitih
- drunken tiger
#16 Re: Tražim posao
Gdje ima to da odmah počnem raditi? To možeš zaraditi u dva-tri objekta u kantonu. Ko nije radio kao konobar ne zna kakav je to posao. Je+e te i gazda i mušterije.muminovic wrote:prijatelju ako si raspolozen covjek, volis se nasmijati nemoj da bjezis od konobarisanja tu mozes najvise novca zaraditi.
-
solin
#17 Re: Tražim posao
Izvinjavam se pokretacu teme zanima me da li bi zenska osoba koja dobro poznaje njemacki jezik pricatno casove davala.zanima me i cijena?
-
invincible1921
#18 Re: Tražim posao
Moze li malo vise inf o tome kako i gdje to ide...posto znam za to al nisam nikad isao da ganjam preko toga ?golman wrote:...pa nek proba,šta ga košta?mirsek wrote:Jel mislis mozda na studentski servis kod BBI-ja ?golman wrote:Probaj preko studentske zadruge.
čovjeku je vjerovatno stalo da nađe posao,čim je otvorio temu
neko će mu pomoći,ima nas maštovitih
-
invincible1921
#19 Re: Tražim posao
Nemam polozeno za kamion koliok sam dobar vozac jedva i Bgolman wrote:Čovjek lijepo kaže da bi najradije kopao.
Otiđi ti care u pivaru,tamo uvijek treba sezonaca,pa lijepo u kamion i fino se vozite i istovarate gajbe.Piva će se uvijek piti,to ti garantujem.Tu ne može biti da nema posla.Samo pazi da ti ne uvale onaj sa prikolicom,onda si ga naj...najbolje ti je onaj tamić u koji može stati 350-400 gajbi
- musicman80
#20 Re: Tražim posao
solin wrote:Izvinjavam se pokretacu teme zanima me da li bi zenska osoba koja dobro poznaje njemacki jezik pricatno casove davala.zanima me i cijena?
Sto mora da bude zenska, moze li muska? Kakva je to diskriminacija, a hocemo u EU
-
ado_sar
#21 Re: Tražim posao
Mozda je za casove zainteresovana neka bula pa da ne ostaje nasamo sa muskarcem.musicman80 wrote:solin wrote:Izvinjavam se pokretacu teme zanima me da li bi zenska osoba koja dobro poznaje njemacki jezik pricatno casove davala.zanima me i cijena?
Sto mora da bude zenska, moze li muska? Kakva je to diskriminacija, a hocemo u EU
-
solin
#22 Re: Tražim posao
Jok hahaha, nego hocu zensku neku.ado_sar wrote:Mozda je za casove zainteresovana neka bula pa da ne ostaje nasamo sa muskarcem.musicman80 wrote:solin wrote:Izvinjavam se pokretacu teme zanima me da li bi zenska osoba koja dobro poznaje njemacki jezik pricatno casove davala.zanima me i cijena?
- musicman80
#23 Re: Tražim posao
solin wrote:
Jok hahaha, nego hocu zensku neku.
Aha! sada je jasnije, ti bi neku zensku pa da vjezbate njemacki gledajuci RTL iza ponoci.
-
solin
#24 Re: Tražim posao
Pa zensko sam i ja.musicman80 wrote:solin wrote:
Jok hahaha, nego hocu zensku neku.
Aha! sada je jasnije, ti bi neku zensku pa da vjezbate njemacki gledajuci RTL iza ponoci.
- Donnie Smith
#25 Re: Tražim posao
Zapravo, ti sam sebi nađeš posao, pa onda odeš u st. udrugu po papir s kojim ti oni od bijednog posla koji si našao, uzimaju 20%.pinkman wrote:Studentska zadruga ti moze pomoci da nadjes posao kao sto je dijeljenje letaka i slicno.invincible1921 wrote:??golman wrote:Probaj preko studentske zadruge.
Znači, ako ne računaš na neku veliku lovu, zaputi se do štamparije Avazove, Nedžarići. Oko. Noćnih radnika im uvijek treba. Kažeš da si student, objasniš da bi radio, onda u st. ud. i to je to. Piši na pp ako ti treba više detalja.