Trazim posao pomocnog knjigovođe

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
lolol

#1 Trazim posao pomocnog knjigovođe

Post by lolol »

Pozdrav,

ne znam više gdje sve da stavim oglas pa cu pokusati i ovako.
Naime, zavrsila sam Ekonomski fakultet u Sarajevu i imam određeno iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, a trenutno polazem i ispite za zvanje Certificirani računovođa. Rado bih radila kao pomoćni radnik u knjigovodtvu. Vrijedna sam, volim da učim i nadograđujem se, nikad ne kukam, sve radim bez pogovora, rado prihvatam poslove bez obzira da li su nisko ili visoko odgovorni.

Hvala na utrošenom vremenu i iskreno se nadam da ce nekom trebati dobar i vrijedan radnik poput mene.

Lijep pozdrav
Kalajdzija

#2 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe

Post by Kalajdzija »

svaka cast za oglas. Zelim ti puno srece i imam te u vidu ako nesto cujem/vidim...

PS: mogla si napisati mozda jos koliko imas iskustva (kreditori/debitori), da li eventualno i samostalno znas voditi knjige...
lolol

#3 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe

Post by lolol »

Iskustva imam u vođenju knjiga za obrt: KIF i KUF, Kniga prometa, knjiga prihoda i rashoda, kao i izrada i predaja PDV prijava, obračun plata i sl.
Razlog zašto ovo nisam prvobitno navela je taj što se bojim da će se potencijalni poslodavci ograničii da su samo to poslovi koje znam i hoću obavljati a ja sam uistinu zainteresirana za sve knjigovodstveno - administrativne poslove i ne bojim se rada u nekom programu s kojim se možda nisam susrela ...

Hvala Vam puno, znaci mi bilo kakav vid podrške.
Potočna pastrmka

#4 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe

Post by Potočna pastrmka »

Popularno je danas biti certificirani računovođa, primjetim da dosta ljudi priča o tome i hoće da ide u tom pravcu. Zanimljivo zaista. :thumbup:
kenzo

#5 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe

Post by kenzo »

Certifikat je moguce poloziti, ali djaba nekome to ukoliko nema sposobnost logickog rjesavanja problema..
Post Reply