Pozdrav,
ne znam više gdje sve da stavim oglas pa cu pokusati i ovako.
Naime, zavrsila sam Ekonomski fakultet u Sarajevu i imam određeno iskustvo u knjigovodstvenim poslovima, a trenutno polazem i ispite za zvanje Certificirani računovođa. Rado bih radila kao pomoćni radnik u knjigovodtvu. Vrijedna sam, volim da učim i nadograđujem se, nikad ne kukam, sve radim bez pogovora, rado prihvatam poslove bez obzira da li su nisko ili visoko odgovorni.
Hvala na utrošenom vremenu i iskreno se nadam da ce nekom trebati dobar i vrijedan radnik poput mene.
Lijep pozdrav
Trazim posao pomocnog knjigovođe
Moderator: anex
-
Kalajdzija
#2 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe
svaka cast za oglas. Zelim ti puno srece i imam te u vidu ako nesto cujem/vidim...
PS: mogla si napisati mozda jos koliko imas iskustva (kreditori/debitori), da li eventualno i samostalno znas voditi knjige...
PS: mogla si napisati mozda jos koliko imas iskustva (kreditori/debitori), da li eventualno i samostalno znas voditi knjige...
-
lolol
#3 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe
Iskustva imam u vođenju knjiga za obrt: KIF i KUF, Kniga prometa, knjiga prihoda i rashoda, kao i izrada i predaja PDV prijava, obračun plata i sl.
Razlog zašto ovo nisam prvobitno navela je taj što se bojim da će se potencijalni poslodavci ograničii da su samo to poslovi koje znam i hoću obavljati a ja sam uistinu zainteresirana za sve knjigovodstveno - administrativne poslove i ne bojim se rada u nekom programu s kojim se možda nisam susrela ...
Hvala Vam puno, znaci mi bilo kakav vid podrške.
Razlog zašto ovo nisam prvobitno navela je taj što se bojim da će se potencijalni poslodavci ograničii da su samo to poslovi koje znam i hoću obavljati a ja sam uistinu zainteresirana za sve knjigovodstveno - administrativne poslove i ne bojim se rada u nekom programu s kojim se možda nisam susrela ...
Hvala Vam puno, znaci mi bilo kakav vid podrške.
-
Potočna pastrmka
#4 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe
Popularno je danas biti certificirani računovođa, primjetim da dosta ljudi priča o tome i hoće da ide u tom pravcu. Zanimljivo zaista. 
-
kenzo
#5 Re: Trazim posao pomocnog knjigovođe
Certifikat je moguce poloziti, ali djaba nekome to ukoliko nema sposobnost logickog rjesavanja problema..