Trazim polovnjacu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

lady_bug

Post by lady_bug »

elektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.
u sta? da je sex dozvoljen prije braka ili...? prosvijetli nas, molim te. i dalje je nejasno sta trazis.
pitt

Post by pitt »

elektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.
pa moze onda i tetka moje nane.....jes da joj je 90 al nikad se nije udavala :D:D

Jedne prilike mi je jedna djevojka rekla da njena prijateljica treba pocet kod mene raditi. rekla mi je samo "cura je pravo fina". Naravno, sljedeci dan pitt pun sebe dosao na posao i potrazio "curu".....kad tamo zena od svojih 45 god :? Kada sam njenu prijateljicu koja ju je preporucila upitao kakva ba cura jes ti normalna.....kaze pa sta hoces cura je jer se nikad nije udavala :D:D:D
elektropotrosac

Post by elektropotrosac »

dobro Minela moze i ako nije bila u braku i nije bila razvedena. ali ne moze iznad 40 zbog mojih godina.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

elektropotrosac wrote:dobro Minela moze i ako nije bila u braku i nije bila razvedena.
...al da je ne moras uvjeravati :D
debela

Post by debela »

eh, tu sam te cekala pa da se i ja nadovezem :D

znaci, odgovor za onu sa lapasom i ostale zenske neznalice :D

postoji jedno zabetonirano misljenje da zene, nakon sto prevale tridesetu uglavnom, dozive taj nekakav preobrazaj o kojem ovaj mladac prica te pocnu da se, bez imalo pardona i rezona, pucaju ko stuke, je li, sto bi se reklo :oops:

i onda su te i takve zene ko biva na cijeni medju muskom populacijom posto oni smatraju da ne trebaju vise prstom da mrdnu, a sve ce im se servirati. ma ono, kad ga vidi, polovnjaca ce odmah da se skine i rasiri none :oops:

razvedene se traze, iako ponekad sa dozom opreza, jer se smatra da takve zene ne zele ni u ludilu vezu, a kamoli brak, posto su ko biva vec jednom prosle to ruzno i pu pu pu gluho bilo iskustvo, te se vrli muski primjerci tek tu ne moraju ama bas nista truditi jer ce im one biti jos i zahvalne za redovnu dozu seksa.

je li imalo jasnije? :D
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

pitt wrote:
pa moze onda i tetka moje nane.....jes da joj je 90 al nikad se nije udavala :D:D

Jedne prilike mi je jedna djevojka rekla da njena prijateljica treba pocet kod mene raditi. rekla mi je samo "cura je pravo fina". Naravno, sljedeci dan pitt pun sebe dosao na posao i potrazio "curu".....kad tamo zena od svojih 45 god :? Kada sam njenu prijateljicu koja ju je preporucila upitao kakva ba cura jes ti normalna.....kaze pa sta hoces cura je jer se nikad nije udavala :D:D:D
:lol: :lol: :lol:

Ti ces meshcini zavrsiti u sretnom braku sa elektropotrosacem ( struje vam nece falit' ) :lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

ma bolje mu je da starku nadje.....dobro mu je plavac rekao :D Sta ce mu polovno :D:D:D
gladna sam

Post by gladna sam »

elektropotrosac wrote:dobro Minela moze i ako nije bila u braku i nije bila razvedena. ali ne moze iznad 40 zbog mojih godina.
vakat se tebi presabrati...zbunjujes nas :D
elektropotrosac

debela moram te demantovati. ja ne razmisljam o zenama tako kao ti.
debela

Post by debela »

elektropotrosac wrote:debela moram te demantovati. ja ne razmisljam o zenama tako kao ti.
pa nisam ni ocekivala da ces reci jes jes :D ti si taj koji se prodaje, ne ja :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

debela wrote:
eh, tu sam te cekala pa da se i ja nadovezem :D

znaci, odgovor za onu sa lapasom i ostale zenske neznalice :D

postoji jedno zabetonirano misljenje da zene, nakon sto prevale tridesetu uglavnom, dozive taj nekakav preobrazaj o kojem ovaj mladac prica te pocnu da se, bez imalo pardona i rezona, pucaju ko stuke, je li, sto bi se reklo :oops:

i onda su te i takve zene ko biva na cijeni medju muskom populacijom posto oni smatraju da ne trebaju vise prstom da mrdnu, a sve ce im se servirati. ma ono, kad ga vidi, polovnjaca ce odmah da se skine i rasiri none :oops:

razvedene se traze, iako ponekad sa dozom opreza, jer se smatra da takve zene ne zele ni u ludilu vezu, a kamoli brak, posto su ko biva vec jednom prosle to ruzno i pu pu pu gluho bilo iskustvo, te se vrli muski primjerci tek tu ne moraju ama bas nista truditi jer ce im one biti jos i zahvalne za redovnu dozu seksa.

je li imalo jasnije? :D
Al sam ja neinformisana :shock: :roll: :D
Srecom imam jos do 30. :oops: :D
pitt

Post by pitt »

Minnela wrote:de ti nama potrosac reci :D je li ti se javila bar jedna do sad :? :D :D

cuj nje,.,....nece da bude prva :D:D:D:D
Lace

Post by Lace »

pitt wrote:
Lace wrote:
registrovan wrote:Meni polovnjaca zvuci kao neki ratni brod :shock:
meni ko flasa alkohola...napola popijena :D
pa polovka je ona flasa od pola litre....loze ili zvekana....ili ti skenderbega :D:D
hos to da kazes da sam alkoholicarka...em mi 30 em ispade da mi je asocijacija na flasu alkohola ispravna :shock: :D
zena21

Post by zena21 »

Jooooj, ovo postaje sve bolje i bolje :lol: :lol: :lol:

Mislim da cu danas ostati na poslu duze, da mogu prati dalji razvoj dogadjaja :lol: :lol: :lol: :lol:
Vertigo

Post by Vertigo »

Plavac wrote:
registrovan wrote:Meni polovnjaca zvuci kao neki ratni brod :shock:
AAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ :lol: :lol: :lol: :lol: Oplaka jebote :lol: :lol: :lol: Ma ja :D Ko plutača :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vise kao topovnjaca :)
zena21

Post by zena21 »

nebojeplavo wrote:Elem, da utvrdimo uslove za polovnjacu:
1) oko i poslije 30. :oops:
2) "iskusna" (po mogucnosti razvedena) :D
3) sta bi trece :?
Da je ne moras puno uvjeravati :oops:
:lol: :lol: :lol:
pitt

Post by pitt »

Lace wrote:
pitt wrote:
Lace wrote: meni ko flasa alkohola...napola popijena :D
pa polovka je ona flasa od pola litre....loze ili zvekana....ili ti skenderbega :D:D
hos to da kazes da sam alkoholicarka...em mi 30 em ispade da mi je asocijacija na flasu alkohola ispravna :shock: :D
hajde ba.....bar ti slamka ne treba :D:D:D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:37, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

a sta ide iza.....kremenjaca? :D
elektropotrosac

pogledo sam mejl nema nijedne.
zena21

Post by zena21 »

elektropotrosac wrote:pogledo sam mejl nema nijedne.
Stvarno me cudi :shock: :? :oops: :D

:lol: :lol: :lol: :lol:
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

Zachataste temu, umjesto da covjeku pomognete i preporucite kakvu...polovnjacu :oops: :D
Nancy Drew

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 09/02/2009 13:37, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

elektropotrosac wrote:pogledo sam mejl nema nijedne.
polako bolan.....malo im se opisi....da vide sta propustaju :D:D
Santos

Post by Santos »

Halo sta imate protiv polovnjaka.Kakvi polovnjaci pa nismo auta.Zeno deder mi ono prevedi polovnjace ti.Sta ja sad moram Hasima zvat Polovnjak e nemoze.
Post Reply