Ne gubi nadu elektricni.
Trazim polovnjacu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
freak_with_a_laptop
qq leledebela wrote:eh, tu sam te cekala pa da se i ja nadovezemelektropotrosac wrote:da konretiziram: polovnjacom se ovdje smatra zenska osoba koja ima neko iskustvo bilo da je bila u braku ili da je razvedena. u svakom slucaju ne mogu mlade djevojke, dakle one koje moras uvjeravati.![]()
znaci, odgovor za onu sa lapasom i ostale zenske neznalice![]()
postoji jedno zabetonirano misljenje da zene, nakon sto prevale tridesetu uglavnom, dozive taj nekakav preobrazaj o kojem ovaj mladac prica te pocnu da se, bez imalo pardona i rezona, pucaju ko stuke, je li, sto bi se reklo![]()
i onda su te i takve zene ko biva na cijeni medju muskom populacijom posto oni smatraju da ne trebaju vise prstom da mrdnu, a sve ce im se servirati. ma ono, kad ga vidi, polovnjaca ce odmah da se skine i rasiri none![]()
razvedene se traze, iako ponekad sa dozom opreza, jer se smatra da takve zene ne zele ni u ludilu vezu, a kamoli brak, posto su ko biva vec jednom prosle to ruzno i pu pu pu gluho bilo iskustvo, te se vrli muski primjerci tek tu ne moraju ama bas nista truditi jer ce im one biti jos i zahvalne za redovnu dozu seksa.
je li imalo jasnije?
elektro, mogu slikovito zamislit koji si ti lafac, ti il ne umijes il nemeres - ne bi ti trazio sta trazis da te i jedna hoce
-
freak_with_a_laptop
pitt wrote:mozda covjek konta polovnjace su zagoretine.....pa ce biti daj sta dash....makar i irfana durmica:D
psssstttt - he, jel stvarno mislis da je ovaj "elektro ..." Irfin alter ego?
-
ninja-san
Eh, naravno da su polovnjace dobra opcija.
Jasno je da zene znaju da proporcionalno prolasku godina opada gramzivo interesovanje muskaraca za njih.
Drugim rijecima, kada su propupale srednjoskolke svaka iole dobra ima 5-6 svojih mladih dzukaca koji sline , ne bi li dobili malo.
Postepeno, interesovanje za njih opada, jer dolaze mladji narastaji, sve vise cura intenzivira ljubavni zivot, a jos ako zive u nekim provincijskim sredinama , pa se sve drugarice udaju do 25. onda ona polako postaje stara cura.
Ima i ona anegdota koja govori o tome:
-djevojka kada ima 15 za momka pita je li lijep
-kada ima 20 pita , kakvi su mu planovi , da li nesto studira,
-sa 25 pita ima li posao ,
preko 25 pita :Gdje Je!!
Ja znam da ce ovo sada izazvati salvu feministica sa foruma, ali sta ces, zivot je jasan kao casa vode.
Jasno je da zene znaju da proporcionalno prolasku godina opada gramzivo interesovanje muskaraca za njih.
Drugim rijecima, kada su propupale srednjoskolke svaka iole dobra ima 5-6 svojih mladih dzukaca koji sline , ne bi li dobili malo.
Postepeno, interesovanje za njih opada, jer dolaze mladji narastaji, sve vise cura intenzivira ljubavni zivot, a jos ako zive u nekim provincijskim sredinama , pa se sve drugarice udaju do 25. onda ona polako postaje stara cura.
Ima i ona anegdota koja govori o tome:
-djevojka kada ima 15 za momka pita je li lijep
-kada ima 20 pita , kakvi su mu planovi , da li nesto studira,
-sa 25 pita ima li posao ,
preko 25 pita :Gdje Je!!
Ja znam da ce ovo sada izazvati salvu feministica sa foruma, ali sta ces, zivot je jasan kao casa vode.
- elektropotrosac
ko ono rece da se nece nijedna javiti jer sam upotrijebio naziv polovnjaca? pa cuj koja je tolika dama moze se slikati. nesto kontam mozda se nije nijedna javila jer ne zna kako se doklikne do moje e-mail adrese:
[email protected]
[email protected]
- Michun
Ja sam rekla da se nece ni jedna javiti. Mozda sam pogrijesila - moguce je.elektropotrosac wrote:ko ono rece da se nece nijedna javiti jer sam upotrijebio naziv polovnjaca? pa cuj koja je tolika dama moze se slikati. nesto kontam mozda se nije nijedna javila jer ne zna kako se doklikne do moje e-mail adrese:
[email protected]
Garant se zato do sad ni jedna polovnjaca nije javila...hem sto su polovne, hem kompjuterski nepismene, ccccccc