trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina atentat

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Zemeok

#1 trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina atentat

Post by Zemeok »

Pozdrav, da li mi neko moze reci gdje ima da se izanalizira plan kulturnih manifestacija danas na stogodisnjicu atentata? Znaci, izlozba ovdje, film ondje, govor ondje, ..gdje je grad Sarajevo smislio da bude centralna manifestacija,? Muzej? Vijecnica? Dolazimo s nekim austrougarijancima...oni zele zeleni vijenac da stave za Ferdinanda. Mi krecemo za Sarajevo za dva sata. Hvala
homega

#3 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by homega »

Zemeok wrote:Pozdrav, da li mi neko moze reci gdje ima da se izanalizira plan kulturnih manifestacija danas na stogodisnjicu atentata? Znaci, izlozba ovdje, film ondje, govor ondje, ..gdje je grad Sarajevo smislio da bude centralna manifestacija,? Muzej? Vijecnica? Dolazimo s nekim austrougarijancima...oni zele zeleni vijenac da stave za Ferdinanda. Mi krecemo za Sarajevo za dva sata. Hvala
Ponesite i koji vijenac za Gavrila, red je... :oops:
daxon

#4 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by daxon »

Zemeok wrote: Dolazimo s nekim austrougarijancima...oni zele zeleni vijenac da stave za Ferdinanda.
Bolje bi im bilo da ponesu zeleni vijenac za moga pradjeda kojega su tada, 1914. ni kriva ni dužna objesili na Marijin Dvoru. Nabijem ih na Image i njih i Ferdinanda.
Last edited by daxon on 28/06/2014 18:04, edited 1 time in total.
Šveđanin

#5 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by Šveđanin »

Zemeok wrote:Pozdrav, da li mi neko moze reci gdje ima da se izanalizira plan kulturnih manifestacija danas na stogodisnjicu atentata? Znaci, izlozba ovdje, film ondje, govor ondje, ..gdje je grad Sarajevo smislio da bude centralna manifestacija,? Muzej? Vijecnica? Dolazimo s nekim austrougarijancima...oni zele zeleni vijenac da stave za Ferdinanda. Mi krecemo za Sarajevo za dva sata. Hvala
:lol:
x_lecter

#6 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by x_lecter »

daxon wrote:
Zemeok wrote: Dolazimo s nekim austrougarijancima...oni zele zeleni vijenac da stave za Ferdinanda.
Bolje bi im bilo da ponesu zeleni vijenac za moga pradjeda kojega su tada, 1914. ni kriva ni dužna objesili na Marijin Dvoru. Nabijem ih na Image i njih i Ferdinanda.
8-)
ParadigmaMogUma

#7 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by ParadigmaMogUma »

Gledam malo po ovim stranim TV stanicama i vidim bio je neki maneken koji je izigravao psihopatu ferdinanda i njegovu zenu.
Onda nesto kasnije prikazuju isjecke s koncerta. Bio je neki istetovirani peder koji se vrtio na bini. fuj.

Ja kurca i predstave. Sarajevo bez identiteta.
sheilak

#8 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by sheilak »

ParadigmaMogUma wrote: Sarajevo bez identiteta.
al stvarno. toliko puno desavanja je bilo i u petak, a u subotu svakako. ali sve tako povrsno, dosadno. cinilo mi se kao tek reda radi.

a postavljac teme se super sjetio da pita na sami dan dolaska sta ima. :D
karanana

#9 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by karanana »

totalno sam sve propustio i nista nisam pogledao ni popratio, ni uzivo ni medijski.
citam neke komentare raje na facebooku da je ta neka predstava bila totalna glupost, dosada i smor. je li istina da je saban pjevo?
ado_sar

#10 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by ado_sar »

Šveđanin wrote:
:lol:
putuju ljudi kroz vrijeme mozda :)
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#11 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by bitanga_sa_otesa »

karanana wrote: je li istina da je saban pjevo?

Image
Zemeok

#12 Re: trazim plan desavanja u Sarajevu danas za 100 godina ate

Post by Zemeok »

Zivio, majstore, za ovaj photos.....uljepsa mi dan ...originalni bosanski humor....
Post Reply