Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam kako da opišem pjesmu, u stvari bolje reći muziku, uglavnom valjda duvački instrument svira sporu melodiju, u filmovima ide na scene usporenog trčanja?
EdoI wrote:Ne znam kako da opišem pjesmu, u stvari bolje reći muziku, uglavnom valjda duvački instrument svira sporu melodiju, u filmovima ide na scene usporenog trčanja?
metlahead wrote:Paul McCartney u duetu sa nekim,nije M.Jackson niti Stevie Wonder,kraj osamdesetih.Ima i video spot kao negdje u Las Vegasu kod kasina,tako nešto.
EdoI wrote:Ne znam kako da opišem pjesmu, u stvari bolje reći muziku, uglavnom valjda duvački instrument svira sporu melodiju, u filmovima ide na scene usporenog trčanja?
Kad god u filmu neko sporo trči, ide Vangelis:
Jeste jeste, hvala. Sporo trčanje mi je bila prva asocijacija.
tekst otprilike ide nekako ovako "zivot koji sam zivio kao lutalica...preskocio dan ...osjecam da starim " eto toliko se mogu sjetiti ako neko zna bila nih zahvalna cula sam je jednom i stvano mi treba ta pjesma pretrazila sam tekstove od Grive ali bezuspjesno... unaprijed hvala
Može li pomoć, znači hitno je. Pjesma je kao neki house, uglavnom spot ide neki stariji lik ide po mjestima ubistava, a ubijeni ljudi pjevaju, znači bez emocija, samo se usta otvoraju.
Pjesma iz reklame za čips nekakav, Messi glumi? Vrti se na poluvremenima i nije Školjka. Govori na španski, pa ponavlja nešto u fazonu "kekele-leke lekeke-keke"
Ajatolah_ wrote:Pjesma iz reklame za čips nekakav, Messi glumi? Vrti se na poluvremenima i nije Školjka. Govori na španski, pa ponavlja nešto u fazonu "kekele-leke lekeke-keke"